Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
1764. Maruszja (válaszként erre: 1763. - Cs.gica)
2011. nov. 24. 17:34
Sok sikert kívánok hozzá! Én is utálom ezt a ködös, szürke időszakot. És ebben az időben olyan jó enni!
1763. cs.gica (válaszként erre: 1762. - Maruszja)
2011. nov. 24. 16:00

Mint a befőtt kérem szépen. Nagyon éhes voltam az elmúlt hetekben, így visszaálltam a norbira. Most megint azt eszem. Elég néhány nap és már két kiló felugrik. Magyarán nyár elején elért súlyomon kapaszkodom, de nagyon kellene még fogyni legalább 5-6 kilót még. 80 alá, hogy hetessel kezdődjön legalább.

De ez a depis idő nem sokat segít. Alig tudok kijutni a házból. Köd és maszat mindenhol...

1762. Maruszja
2011. nov. 24. 14:26

Sziasztok Fogyitársak!

Nagyon régen nem írt be senki a fórumra. Gondolom nagyüzemben fogyóztok. Én nem eszem a Gastroyalos kaját már egy ideje. Elkezdtem volna a 90 napost, de azt sem teljesen tartom be. Egyenlőre nem fogytam semmit, de mondjuk nem is híztam. Ott vagyok, mint amikor abbahagytam a Gastro kajákat.

Néha jöhetne valaki, hogy felrázzon ebből a csúnya, ködös, szürke hétköznapokból és adna egy kis löketet a fogyókúrához.

Valaki fogyózik még egyáltalán? És fogyott is valamit? Vagy Ti is csak úgy elvagytok?

1761. Maruszja (válaszként erre: 1760. - Evka)
2011. nov. 8. 15:26

Ha én egyszer annyi leszek meg is állok. Nekem az tök jó lenne, vagy 80 mondjuk.

Hát szép lassan. Ma éppen húsnapom van, ezt szeretem. Sajnos tegnap a gyümölcsnapon ettem mást is.

1760. Evka (válaszként erre: 1759. - Maruszja)
2011. nov. 7. 22:26

szia, hogy haladsz a 90 napossal?

én nem fogyózom. nem azért, mert már nádszál vagyok, hanem nincs erőm újra nekifutni, de örülök annak, hogy tartom a 83 kilómat :)

1759. Maruszja
2011. nov. 2. 16:49

Sziasztok Fogyitársak!

Hétfőn elkezdtem a 90 napos diétát. Már nem jön a Gastroyalos kaja, nem rendeltem meg.

Ma éppen tészta napom van, holnap gyümölcsnap. Kíváncsi leszek hogy fogom bírni? Majd kiderül.

Ti hogy vagytok? Fogytok? Vagy Ti is leálltatok a fogyással?

Szerencsére túl vagyunk ezen az ünnepen. Nagyon szomorú ez számunkra. Voltunk kint Andikánál és anyunál is. Nagyon szép a temető a sok virágtól és mécsestől.

További szép napot és estét kívánok mindenkinek!

1758. Evka (válaszként erre: 1757. - Cs.gica)
2011. okt. 29. 23:51

szép kilátások. :)))

a cukrot már megnyertem, de ezek szerint fogyózzak, ha a többit nem kérem...

Nem voltam 1000 éve erre, mert tanulok, dolgozom, vizsgázom és sajna nem volt időm...

Nézegetem a gastro kajáit, de szerintem nagyon felmentek az árai... nem olyan jó és drága, így nem tudom rászánni magam a vásárlásra, bár a villámgyors diétán erősen gondolkozom...

Én eszek össze vissza, de szerencsére nem híztam vissza, amit leadtam. Jövőre le kellene adni még1szer ennyit, de lusta vagyok nekiállni...

Csináltam barnarízsből rakottkelt, mint fogyis kaja, nagyon jó volt... illetve az update bucikból rendelek 2 hetente 10 darabot és szedegetem a fagyasztóból.

Röviden ennyi...

A lényeg, hogy ne jöjjön vissza, amit kínkeservesen leküzdöttünk és majd valamikor tavasz előtt újra nekiállunk! :))

1757. cs.gica (válaszként erre: 1756. - Maruszja)
2011. okt. 25. 18:18

Azért akarunk fogyni, hogy kevesebb gyógyszert kelljen szedni, hogy ne dagadjon a lábunk, ne szökjön az egekbe a vérnyomásunk és ne legyünk cukrosak. A szépség az már - legalábbis tőlem - távolodik: pá pá.... Szóval nem ezért...

De az egészségért feltétlenül megéri - megérné..

Jó 90 napot.

A kedvem hasonlatos a tiedéhez... köd van meg eső...

1756. Maruszja
2011. okt. 24. 13:01

Sziasztok Fogyitársak!

Ma közöltem a Gastroyalos csajjal, hogy a jövő héttől nem rendelek. Semmi értelmét nem látom csak ebédet rendelni, hiszen eszek mellé és hízok. Erre a hétre még kifizettem, hiszen megrendeltem, de a jövő héttől megpróbálom újra a 90 napost, a szétválasztós evést. Hát majd meglátom milyen eredménnyel. Sokszor lent vagyok a béka segge alatt és kérdezem magamtól, hogy miért is akarok én fogyni? 61 évesen jó vagyok olyan kövérnek, amilyen vagyok! Aztán másik pillanatban meg igen is akarok csinosabb lenni. Szóval ilyenem van mostanában.

Hiányoztok! Hiányzik a lelkesítő erőtök! Azért, mert nem eszek Gastro kaját, azért a fórumot nem hagyom el, ugyanúgy jönni fogok közzétek.

Bocsi Lányok, hogy most ilyen szar kedvem volt, de már reggel úgy ébredtem és azóta is tart.

Majd csak megjön a kedvem. Ismeritek azt: hogy megjön a kedve, ha vár a keddre! Hát én is várom.

Most, hogy szar hangulatban vagyok ezt méginkább tetézni fogom egy kis vasalással, mert azt is utálom, de már nagyon muszáj.

Puszi mindenkinek! És sok fogyást kívánok Nektek!

1755. cs.gica
2011. okt. 21. 05:09

A legjobb szakács az éhség... Hét végén igen nagy erőszakot kell tennem magamon, hogy ne rosszalkodjak. Sokat és sokfélét főzök. Remélem lesz erőm ellenállni.

Mindenkinek kitartást!

1754. Maruszja
2011. okt. 20. 13:23
Sziasztok Fogyitársak! Nagyon későn kaptam ma kapját. 1/2 1-kor. A férjem nem várt meg, Ő evett és már sziesztázik. Én az előbb ettem meg, pedig ma nem is ettem mást, csak egy natúr joghurtot. Nagyon éhes voltam már. Az ebéd fincsi volt. Be is vágtam mindet. Őszibarackleves + paradicsomos káposzta (rántatlanul persze) és egy kis darab rántotthús (csirkéből). Nekem nagyon jól esett.
2011. okt. 20. 13:14
Hogy mit tervezek azt én se tudom .ezek miatt nincs túl nagy kedvem megrendelni az egésznaposat,de lehet hogy mégis az lesz...
2011. okt. 20. 13:11
Sziasztok!Maruszja szerintem azért az is jó hogy nem hízol,vagy szeretnél még tovább fogyni?A célkitűzéstől is függ hogy mit kellene rendelni igazán én is csak az egésznapostól fogytam csak én is mint Gica belefáradtam meg volt olyanis hogy tök rossz volt a kaja meg se bírtam enni.
1751. cs.gica
2011. okt. 20. 06:09

Jó reggelt mindenkinek!

Én is ujra kezdek mindent. Jó ideje már, hogy nem fogytam egy dekát sem, pedig megtehettem volna. Míg "messzi tornyokat látogat (tam) sorba" csak annyit kellett volna tennem, hogy nem iszom sört. Meg második héten azért többet is eszegettem. De hát a kirándulás lazítás. Egy tény, hogy a több mozgás segítene. Most ismét behúztam a féket. Mielőtt elutaztam, egy hétig Gastrot ettem, de már nem ízlett és valahogy képtelen voltam ráhangolódni. Hogy most mit eszelek ki, nem tudom. Erre a hétre norbizom. Aztán meglátom.

Málnafagyi! Kíváncsi vagyok, hogy te mit tervezel.

Talán jobb is hogy kicsit megálltunk, és innen indulunk újult erővel.

1750. Maruszja
2011. okt. 19. 17:05

Én itt vagyok mindennap, csak nem mindennap írok.

Ha fogyni akarsz, akkor ne azt rendeld, amit én. Én csak ebédet rendelek és persze eszek mellé. No hát nem is fogyok! Tehát egésznapos életrendet rendelj, ha megteheted. Én már azért rendelek csak ebédet, mert teljes anyagi csőd vagyok. Így viszont nem fogyok egy dekát sem.

2011. okt. 19. 16:21
Amúgy úgy látom elég ritkán vagytok itt fenn a fórumon nem lehetne újra összehozni a régi gárdát?
2011. okt. 19. 16:19
Sziasztok!Hát én is itt vagyok,kicsit szégyenkezve,ugyanis két kiló felcsúszott,aminek részben vagy egészben az az oka hogy ettem egy kis szénhidrátot,kifli kenyér és némi süti..Tudom hogy iszonyú bűn de már olyan rég ettem..éa valahogy nem is bánom.De vége a bűnözésnek átgondolom hogy mit kéne rendelni és fogok is.Csak elég tanácstalan vagyok...ötletek?
1747. Maruszja (válaszként erre: 1746. - Cs.gica)
2011. okt. 18. 10:10

Szia!

Örülök, hogy megjöttél. Sajnos alíg vagyunk a fórumon. Pedig jó lenne, ha többen lennénk, mert egy bizonyos segítséget adunk egymásnak, bátorítsuk egymást a fogyáshoz. Én már nem is írom, de már hónapok óta nem fogyok, igaz nem is hízok. Köszönhető ez annak, hogy csak ebédet rendelek és eszek mellé ezt-azt. Így nem lehet fogyni, valahogy fel kellene már fognom!

Kellemes napot kívánok mindenkinek és sok fogyást!

1746. cs.gica
2011. okt. 12. 18:25

Kedves Fogyitársak megjöttem. Két hétig nem törődtem semmivel. Igaz naaaagyon sokat gyalogoltam, és ennek az lett az eredménye, hogy bár ettem, söröztem és rosszalkodtam - mármint az ételek terén, nem híztam. Tehát csak a mozgás, amivel elérhető, hogy ehessen az ember no akkor sem azt, amit akar, de többet.

Ehhez viszont napi 2-4 óra gyaloglás járna. Hát kinek van erre ideje?

Holnaptól - már megint holnaptól fogyi. Ígérem.

Addig is minden jót mindenkinek: Cs.gica

2011. okt. 8. 21:25
Nektek is kellemes hétvégét!:)
2011. okt. 8. 21:25
A tejivás nekem is gond, nagyon szeretem, de sajnos felfúj. Állitólag van valami gyógyszer - utána kéne néznem, - ami állitólag, mielőtt fogyasztunk tejes dolgot, be kell venni és segit megemészteni a tej alkotórészeit. Valami laktózbontó enzim, ha jól tudom. Érdekes, mert a reggeli habos kávémat még tolerálom, de ha megiszom egy bögre tejet, már felfújodom!:(
1743. Maruszja (válaszként erre: 1741. - Edusch)
2011. okt. 8. 15:45

Szia Edusch!

Köszönöm szépen. A csak ebéd 2 fogásból áll. Vagy van egy leves és valami második, vagy valami második és valami édesség hozzá. No nem kell félni, nem viszik azért túlzásba. Nem ettől hízok, hanem amit melléeszek.

Sajnálom, hogy fáj a térded, tudom milyen, mert nekem is szokott fájni főleg amikor időváltozás van, azt megérzem. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Délelőtt általában én is megállom, hogy ne is egyek, de délután már kevésbé és ez a baj. No meg az esti nasi. Egy kis mogyi, szőlő, mit tudom én mi. Erről kellene lemondani, de mikor olyan nehéz!

1742. Maruszja (válaszként erre: 1740. - D6d0a67fc0)
2011. okt. 8. 15:41

1 napig tartott az örömöm, mert másnapra visszajött. Egyébként tényleg minden rosszban van valami jó, ez így szokott lenni.

Sok fogyást kívánok Neked! Kellemes hétvégét!

1741. Edusch (válaszként erre: 1739. - Maruszja)
2011. okt. 8. 12:06

Rendben Maruszja, hétfőn adom fel. Most csak zöldek vannak, mert a Turbó-hoz minden nap 10-et küldtek.

A kor múlásával a laktóz bontó enzimek fogyatkoznak-elfogynak, ezért nem tolerálja a szervezeted a tejet.

A "csak" ebéd menü nem túl sok egyszerre? Ha jól emlékszem, több fogásból áll.

Reggel, délelőtt én is jól vagyok kaja nélkül, úgy fél 4-ig., aztán utána..pff...a vacsi a gond nálam is nagyon, az esti evés, rágás. Azt meg tudjam állni, ahhoz nagyon egyben kell, h legyek önmagammal, lelkileg. Most nem az van, mert szétment a térdem és fáj nagyon és ez rányomja a bélyegét mindenre, mikor csinálnám a dolgom és mindig akadályoz, aztán ez kicsit idegesít és hisztizek magamban. Remélem, nem kell műteni. Sportsérülés...takarítástól :)

1740. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1738. - Maruszja)
2011. okt. 7. 15:30

Maruszja! - Köszönöm a vigasztalást!:)

- Látod minden rosszban van valami jó!!!

1739. Maruszja (válaszként erre: 1738. - Edusch)
2011. okt. 6. 15:57

Szia Drágám!

Én mostanában csak ebéd menűket rendelek. Most a héten is és a jövő hétre is az Extra zsírégető menűt rendeltem meg egész hétre. Nekem ez bevált. Viszont ehhez enni kell valamit reggel és este is. Nos a reggelt könnyen megoldom, mert nem különösebben vagyok éhes délelőtt. De este! Hát rászoktam a műzlire tejjel. De valahogy sehogy nem bírja a szervezetem a tejet. Nem tudom miért, de olyan bélmozgást csinál nálam (hű, de szépen írtam) meg időnként hasmenést. Mostanában viszont vagy valami gyümölcsöt eszek, vagy virslit, vagy párizsit, ilyeneket. Nekem ehhez nem jár semmiféle kapszula, ezért köszönettel veszem, ha elküldöd a zöld kapszulákat. Más milyen színűt nem kérek, ha van még sárgát, a zsírégetőt. De persze nagyon restellem, hogy ezt csak úgy ingyen kapom Tőled, hiszen Te kifizetted. Nem tudom mivel tudnám viszonozni, adhatnál ötletet!

Puszika: Marcsi

1738. Maruszja (válaszként erre: 1737. - D6d0a67fc0)
2011. okt. 6. 15:51

Szia Jucus!

Ne légy elkeseredve én sem fogyok semmit. Azaz az van, hogy tegnapelőtt este elkezdtem egy hasmenést, de annyira jártam a klotyót, hogy tegnap pl. egésznap csak feküdtem. Nem bírtam fent lenni, még az erkélyre se mentem ki. Enni sem volt semmi kedvem meg étvágyam. Rázott a hideg és csak aludtam, aludtam.

Mára viszont tök jól lettem. Szerencsémre, mert fodrászhoz voltam mára beírva. Most jöttem haza a foditól.

Ja a tegnapi szószerinti szarul létem 1,5 kg minuszt jelentett. Ennyi jó volt a tegnapban. Még örültem is neki, mert már hónapok óta nem ment le semmi nekem se. Mondjuk rosszalkodtam is, magamnak is köszönhettem.

Kívánok Neked sok kitartást és sok fogyást Neked is és minden kedves Fogyitársamnak!

2011. okt. 4. 16:15

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, elkeseredve, hiszen nem fogyok én sem egy dekát sem. Olyan szépen betartottam a diétát, még du. 4 után semmit nem ettem, és 80,5-83 között mozgok már tulajdonképpen nyár vége óta. Kiakaszt a helyzet! Nem rendeltem mostanában kaját, mert attól sem fogytam, megpróbáltam saját magam, (merthogy miért fizessek azért, h nem fogyok?!) még bevetettem az étvágycsökkentő bogyót is. Igaz, h csak 10 szemet vettem be, ami elveimmel nem nagyon egyezik, de már kétségbeesésemben gondoltam, hátha az segiti az anyagcserémet felpörgetni. - Nem pörgeti azt fel már semmi, nekem már semmi nem használ! :( Ugyhogy ott vagyok ahol a part szakad!

Veletek mi van? - Ti fogytok??

1736. Maruszja
2011. okt. 3. 13:39

Sziasztok Fogyitársak!

Ma kiakadtam. Majd nem 1 óra volt, amikor megkaptam az ebédet. A férjem már el is felejtette, hogy evett.

Kellemes napot és csodás hetet, sok fogyást kívánok mindenkinek!

1735. marine (válaszként erre: 1734. - Maruszja)
2011. okt. 1. 22:53

Ha 1 litert veszel 3 napra nem jön ki annyiba? :) Nem tudom mennyi volt régen, mert akkor sem fogyasztottam.

Majdcsak beindulsz újra. Én is stagnáltam egy ideig.

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook