Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
sziasztok,
én szenvedek a fogammal, de ma reggel 82,9 kiló voltam. Ennyi akkor voltam, amikor terhes lettem Zsomborral.
A fejem akkora mint egy lufi, a daganat fáj rajta, így szenvedek, de ne sajnáljatok, mert vele jár, hogy a számat nem tudom 1 centinél nagyobbra kinyitni, így ezen a résen lényegesebben kevesebbet eszem. Ezért a fogyás. Szóval minden rosszban van valami jó is...
Sziasztok fogyitársak!
Már keresnek kellett a fórumot, ezért gyorsan beírok valamit, hogy legyen feljebb a sorban.
Mindenkinek kívánok sok fogyást. Jó hétvégét, kevés esőt, mert már elég volt belőle, és azt, hogy legyen még egy kicsit nyár!
Köszi, azért nem utánozlak.
Jó fogyózást kívánok, de remélem azért hamar meggyógyulsz!
Nem tudom, mi a helyzet valójában a görögdinnyével. A mostani álláspont az, hogy nem csak a GI számít, hanem, hogy egy-egy étel milyen inzulintermelést indukál. Szóval megijedtem egy kicsit, mert a görögdinnye például állítólag nagy löketet ad.
Pedig igen nagyon szeretem. És a férjem meglepett tegnapelőtt egy hatalmas példánnyal, amit aztán két nap alatt el is pusztítottam. Hát nem híztam tőle, de nem is fogytam!
köszi. a nagyon csinostól még messze vagyok, inkább azt mondanám, hogy alakulok.
Azt olvastam, hogy a görögdinnyének alacsony a glikémiás indexe, így a cukorbetegeknek is ajánlott a gyümölcs fogyasztása. Szóval nem kellene szerintem a fogyókúrában sok vizet zavarnia.
Én biztosan fogok fogyni, mivel tegnap kiműtötték a bölcsességfogam. tegnap brutálisan fájt, ma csak szimplán kellemetlen, illetve olyan mintha egy lúdtojás lenne a számba.
A számat nem tudom kinyitni, hogy értelmes kaját préseljek bele, így reggel sajtkrémet ettem tubusból, ebédre egy apróra vágott őszi barackot és mivel még így is fáj az evés, nem várom a vacsit!
A legjobb fogyókúra....
Döbbenet! Nagyon jól nézel ki most és ki az a duci hölgy a másikon??!! :)
Hogy tud így elszaladni velünk a ló? Magamat sem értem..
Csak kitartás Evka! Már most is csini vagy, de ne add fel... Legyen egy kis minusz tartalék.
Ugye milyen fini a buci? Most én is azt eszem reggelire és vacsira, de pl. ma reggel csak a fele csúszott le meg egy kis dinnye - no jó nem kicsi.
Délutánra csinálok egy joghurtot egy kis édesítővel meg bele gyümölcs, az lesz az uzsi és este megint buci felvágottal.
A következő két hétben valamikor szül a lányom és a két másik unoka lesz itt, de azután nekifekszem megint. Most elég, ha tartom a súlyom - ez a célom.
sziasztok,
nem igazán fogyózom, bár este futok és igyekszem keveset enni, de ez nekem nem elég. olyan masszívan ragaszkodik a felesleg hozzám, mintha soha nem szeretne megválni tőlem....
A másik anyuka, akivel futok, neki most van egy fél éves gyereke. Egész nap tömi magát kajával és 4kilót fogyott, amíg én 0-t. ez a dühítő. A férjem azt mondja, hogy a gyerek leszopizza róla a kaját. Amikor én szoptattam, akkor nekem olyan volt, mintha pumpálnának... :)))
Amúgy feltettem képet arról, hogy milyen voltam tavaly és milyen most. Szerintem a következő kép csak jövő nyáron lesz esedékes. Bár a mostani tempómmal akkor sem.
Most augusztus közepéig a sok gyümi miatt nem rendelek, max norbis bucit, de aztán szerintem 2 hétre megint beleszaladok egy Gastros fogyiba...
Szervusztok hölgyek lányok!
Az idén néhány gyümölcs egészen különlegesen finom volt. Soha ilyen hibátlan hatalmas cseresznyénk nem volt és isteni a füge is! No ettől esik mindig szét a fogyókúrám. Ma már az ötödik fügét eszem - mint a csurrantott méz olyan..
Nálunk is az utolsó görögdinnye van a hűtőben, utána nem fogok én sem dinnyézni, őszibarackozni, ilyenek. Pedig hogy szeretem a gyümölcsöket.
Nehéz megállni, hogy az ember ne egyen, amikor kap egy csomót.
Szia! Én is kíváncsi lennék erre a teára, ami ilyen jól fogyasztott.
Sajnos nyári pauza van a fórumon, de majd később.
Egyébként Te is fogyózol? Gastroyalt eszel, vagy másképpen, vagy csak úgy egyszerűen jöttél a fórumra? Ha már voltál és én vagyok feledékeny, akkor bocsi.
Sziasztok kedves fogyitársak!
Hát most a melegtől is olvadnak le a kilók, csak éppen nem rólam. Hozzám nagyon kapaszkodnak - sajnos!
Kitartást mindenkinek és szép napot!
Hu de lusták vagyunk..
Olyan meleg van, hogy csak serceg a zsír... a mérleg viszont nem mutatja..
Felénk is nagyon meleg van. Most jöttünk fel az előbb a kutyákkal, mert már mindenáron le akartak menni. Én is ettem ma görögdinnyét és még fogok is, hiszen annyira jól lehűt. És nem hízlal az a jó benne, mert sok vizet tartalmaz, amit kipisilünk.
Kellemes vasárnap kora estét kívánok mindenkinek!
Neked is kellemes vasárnapot Maruszja!
Keszthelyen a boltban nem láttam cipót, de rendelni lehet. Én 5-10 db rendelek egyszerre és mélyhűtöm. Ez tökéletesen kielégíti a kenyér iránti vágyamat. Magunk között szólva jobbnak érzem némely "rendes" ámde igen szívós zsemlénél.
Én ma a fagyival kerültem közelebbi barátságba!
és még dinnyézek is az tuti. De elképesztő meleg van errefelé..
Sziasztok fogyitársak! Ebben a melegben még fogyózni sem kell úgy mennek le a kilók. No persze nem rólam, mert én azért teszek érte, hogy minél lassabban menjenek le és nem sietem el. Tegnap is bográcsoztunk anyósomnál. Igaz, hogy vigyáztam, de azért ettem a húsból, krumpli nélkül csak savanyúval.
Kellemes vasárnapot és sok fogyást kívánok Nektek!
A cipót én is szeretem és egy cipó igazán emberes darab, és szénhidrátban mégis fele mint egy zsemle!
Nekem is figyel néhány a mélyhűtőben és ha kell egy kicsit berakom a grillbe, attól olyan mintha a kemencéből húztam volna ki..
Gratula a fél kilónak. Az én fél kilómat feltöltöttem egy fél dinnyével..
hát igen, naponta csak egy kocka csoki, az évente plusz 10e kalória, legalább, de én már szerencsére nem élek vele:-)
(és gratulálok a rengeteg fogyásodhoz!)