Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
1584. Evka
2011. júl. 9. 15:41

amúgy én megint fogytam. csak fél kiló és lehet, hogy holnapra eltűnik, de most azért örülök neki...

rendeltem egy raklap update cipót. Azt eszem és mintha tetszene a szervezetemnek. :)

1583. Evka (válaszként erre: 1582. - Cs.gica)
2011. júl. 9. 15:39

amikor Zsombor nevet választottam, megnéztem, hogy ritka. De most már minden bokorban van egy Zsombor... :)))

Az egyik ügyfelem az én fiamról nevezte el a sajátját... Biztosan kedveltek. :))

A fogyókúrás cikket nem találom és most emlékképeim sincsenek róla. Ha megtalálom vagy beugrik mi volt benne, akkor megírom :)

1582. cs.gica (válaszként erre: 1581. - Evka)
2011. júl. 8. 17:58

Nekem is van Zsomborom - unokám! Bár ez nem tartozik ide.

Röviden mit találtak a fogyival kapcsolatban abban a kutatásban?

1581. Evka
2011. júl. 8. 17:36

sziasztok,

tegnap bemásoltam ide egy fogyókúrával, hízással kapcsolatos kutatást, de ma nincs itt.

Törölték???

Na mindegy.

vettem egy teát 3 napja iszom. Szerintem ennek köszönhetően fogytam végre ismét kb . 1 kilót.

Ma túladtam Zsomboron a nagyszülőknek, így lehet, hogy el tudok majd este menni futni.

Amúgy az update kaját eszem, tegnap előtt tök ízetlen sütit hoztak, írtam nekik panaszt is, visszakapom az árát...

kb. ennyi...

1580. Maruszja
2011. júl. 7. 15:59

Sziasztok fogyitársak!

Én is nagyon lassan, dekánként megyek le-fel. Én is ettem ma görögdinnyét, mert azt kaptunk ma. Az talán nem annyira hízlaló, mint a sárgadinnye. Időnként rosszalkodom is. Nyaralni nem megyünk, megettem az árát.

1579. cs.gica (válaszként erre: 1578. - Málnafagyi)
2011. júl. 7. 06:54

Jó reggelt mindenkinek! Nyár van és ideje élvezni az életet. Hála istennek én is araszolgatok lefelé, aztán egy kis kilengés, de tartom tartom.

Mindenki vigyázzon magára!

2011. júl. 7. 05:43
Sziasztok!Hát elég nagy a pangás,mindenki nyaral és nem fogyózik?Én őszintén bár még nem nyaralok de mióta nem rendelek kezdem élvezni az életet.Tegnap pl.vacsira görögdinnye, főtt kukorica egy kis marhapörkölt..ilyenek .Ennek ellenére egy dekát se híztam és mivel már a gastroval is csak stagnáltam ez nekem nagyon jó.Tegnapelőtt pedig életemben először lekvárt főztem,persze kóstolgattam is hogy jó legyen,most akszik a dunsztban.
1577. Maruszja
2011. júl. 6. 11:45

Sziasztok fogyitársak!

Kellemes és szép napot, valamint sok fogyást kívánok mindenkinek!

1576. cs.gica (válaszként erre: 1573. - Evka)
2011. júl. 4. 18:30

Két napig nem leszek, ezért hamar leírom, hogy mit találtam ki.

Rendelek cipót. Azt lehet enni egyet reggel, egyet este és egy-két szelet felvágottal, vagy sajttal (ebbe még a téliszalámi is belefér) Naaaagyon kiadós reggeli és vacsi. Ebédre kérhetsz bármit - leves nélkül és uzsira én kitaláltam magamnak 1 doboz joghurt, vettem norbis szörpöt és egy kanál szörppel kikeverem, beleteszek egy marék gyümölcsöt, bármilyet, megszórom egy kis mandulaforgáccsal (tényleg csak kicsivel!) és azt eszem délután. Vagy épp tévézéskor. Lefekvés előtt még egy iciripiciri sajtocska limonádéval ..

Így ki lehet bírni igazán.

1575. cs.gica (válaszként erre: 1573. - Evka)
2011. júl. 4. 18:05

Evka! Ezen mindenki átesik, mondhatni rendszeresen. De most újult erővel kezdheted. Norbi szerint KELL néha kirúgni a hámból, máskülönben megette a fene az egészet. És igaza van. Sajnos csak ritkán engedhetem meg magamnak, mert mindjárt nekem is ott a kiló.. Vasárnap én is bűnöztem egy kicsi sörrel délben. De az a baj, hogy ezt bűnözésnek hívjuk, ahelyett, hogy elfogadnánk, hogy néha élvezzük is az életet.

Jól tetted a szalonnát és minden egyebet. Mostantól majd jobban megy. És egy hónap mulva ismét dorbézolj egyet. Ihaj és csuhajjjj

1574. Maruszja (válaszként erre: 1573. - Evka)
2011. júl. 4. 17:00
Évike én is hasonlóan vagyok, mint Te. Igaz szalonnasütésen nem voltam, de amúgy imádom a sült szalonnát, meg minden olyat, amit nem szabad enni. Ettem viszont a hétvégi töltött paprikámból. Azt mondtam: lesz, ami lesz egy életem, halálom, én akkor is eszek belőle.
1573. Evka
2011. júl. 4. 16:09

sziasztok,

én azért nem írok mostanában, mert egy dög vagyok és nem fogyok, nem fogyózom. Ettem az update menüt múlt héten is, de folyamatosan mellé ettem... :(

tegnap vendégeket hívtunk, szalonnát sütöttünk, így ettem egy csomó mindent. Kolbászt, sütit, szalonnát. Reggel 1,5kilóval mutatott többet a mérleg a szokásosnál. Amúgy 86-86,4 körül tartottam magam, remélem ez a 87,5 csak 1 napos eredmény volt...

Azt számoltam, hogy március 16-án kezdtem és szerintem kb. másfél hónapig voltam kitartó. Azalatt ment le a -14 kiló, azóta stagnálok.

Valahogy rá kellene szánni magam a fogyóra, mert a mostani súlyom még mindig nem az, ami után megfordulnak az utcán....

A gastroyal nem finom és drága. Norbi finom, de ha csak ebédet rendelek, akkor hízom. Lehet, hogy előre meg kellene tervezni, hogy mit egyek aznap és kidobozolni... Kalória, szénhidrát stb-t kiszámolva....

1572. Maruszja
2011. júl. 4. 12:59

Sziasztok fogyitársak!

Hát nem vagytok valami aktívak, annyi biztos!

Persze én sem vagyok - mondjuk.

Ma befizettem a heti kajámat. Hát komolyan mondom kész anyagi csőd ez az étkezés. Ma megint reklamáltam, mert a hétvégi túrós akármim csípte a nyelvem és savanyú volt, azaz erjedt már. Át akart menni alkoholba, de azt nem vártam meg. Kidobtam a szemétbe, azonban Piroskám (aki hordja a kaját) kiszedette velem, hogy bemutassa és tudjon továbbreklamálni helyettem. Erre fel látom, hogy a mai csomagban megint van az a túrós akármi, remélem az jó lesz, ha bár sok étvágyam nincs hozzá, mert a hétvégi elvette az étvágyamat.

Amúgy minden rendben velem, stagnálok szépen. Már hetek óta nem ment le rólam semmi, igaz néha rosszalkodok, mint a hétvégi töltött paprikával is. Unom már ezt a Gastroyal kaját. Most megint úgy vagyok vele, hogy nem tudom, hogy a héten rendelek-e a jövő hétre, vagy sem?

Szép napot és hetet és sok (többet mint én!) fogyást kívánok Nektek!

1571. Maruszja (válaszként erre: 1575. - Edusch)
2011. júl. 2. 21:58
Mi még ilyet nem kaptunk! Pedig akkor növeszteném a péniszem, ja hogy nekem nincs? Akkor a férjemét, hahaha!
1570. Maruszja
2011. jún. 30. 12:34

Sziasztok fogyitársak!

Kellemes és szép napot, sok fogyást kívánok Nektek!

1569. Maruszja (válaszként erre: 1568. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 28. 16:26
Okké. Fincsiket ettél. Nekem is van még sárgadinnye itthon és a férjem is vásárolt nektarin barackot. De nagyon kemény, úgy hogy mér érnie kell neki.
1568. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1564. - Maruszja)
2011. jún. 28. 15:05

Szia Maruszja!

Majd csak jövő héten mérlegelek, most nem "merek". Azért csak többet ettem, mint itthon, meg lecsuszott egy-egy citromos söröcske is!:)

Azt azért sikernek könyvelem el, h már nem is hiányzik a kenyér, ugy megszoktam anélkül. Reggelit is tudtam enni ugy, h egyáltalán nem ettem mellé kenyérféleségeket.

Ma is ettem reggelire egy kis görögdinnyét, meg nektarin barackot. Ebédre sütöttem csirkecombot és kovászos uborkával ettem meg. Vacsi ugyanez lesz.

Mindenkinek kitartást, és nagy fogyásokat!!!

1567. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1563. - Málnafagyi)
2011. jún. 28. 15:01
Málnafagyi! - Megértelek, nem olcsó, és ki kell gazdálkodni! Figyelj oda a nyáron, egyél sok gyümölcsöt, (persze tudjuk, h délelőtt!) és próbáld meg legalább tartani a sulyodat!!:)
1566. Maruszja
2011. jún. 28. 10:57
Sziasztok fogyitársak! Mindenkinek kellemes napot és sok fogyást kívánok szeretettel!
1565. Maruszja (válaszként erre: 1563. - Málnafagyi)
2011. jún. 28. 10:56

Szia kedves Málnafagyi!

Örülök neki, hogy nem hagysz itt minket. Ha valamikor én is abbahagyom a Gastroyal kaját, annak is csak anyagi okai lesznek. És ha nem eszem azt tovább, attól még fogok idejárni, mert én is nagyon kedvellek benneteket és nem is bírnék nélkületek meglenni!

Írod, hogy függő lettél. Akkor gyere a netfüggők c. fórumra. Én ott érzem magam a legjobban. Összejött ott egy kis társaság, akik közül van már akit személyesen is megismertem, mert jártam fent Pesten. Sőt az egyiknél ott is aludtam egyet. Nagyon rendes csajok. Én örülnék neki, ha jönnél, de a többi lány is jöhet, mert szívesen fogadunk bárkit.

Ezenkivül van egy olyan tervem, hogy hamarosan összehozunk egy békéscsabai Hoxás talit. Remélem el fogsz tudni jönni Te is, majd időben értesítelek az időpontjáról és a helyéről. Általában itt a belvárosban szoktunk találkozni. Korábban a Márvány cukrászda teraszán, de most már nincs meg, ezért lehet, hogy a Jankay cukrászda terasza lesz, vagy bent a Centerben. Szóval majd értesítelek. Jó lenne Veled személyesen is megismerkedni.

Én nem kicsit vagyok Hoxa függő, hanem nagyon. A férjemmel ezért sokszor volt már vitám, de én győzök mindig.

Neked is kívánok sok fogyást!

1564. Maruszja (válaszként erre: 1562. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 28. 10:50

Szia Jucus!

Örülök, hogy jól érezted magad a táncika táborban. Biztos klassz volt. Az meg, hogy állandóan mozogtál az tök jó volt, mert nem híztál biztos, állítólag a tánc is fogyaszt.

Sok puszi Neked és kíváncsi leszek a hétfői mérlegelésedre!

Sok fogyást kívánok Neked is!

2011. jún. 28. 05:45
Sziasztok!Én is úgy döntöttem hogy a héttől már nem rendelek,megvallom őszintén ennek főleg anyagi okai vannak.Elég sok pénzt eltapsoltam már erre a kajára és ezer más helye is lenne.Másrészt örökké úgyse ehetem ezt és úgy gondoltam hogy most a nyáron annyi zöldség és gyümölcs van hogy kis odafigyeléssel tarthatom ezt a súlyt.Igaz még olyan öt kiló bőven lemehetne de az nem annyira sürgős és úgyis stagnáltam már hetek óta.Tegnap lelátogattam a konditerembe ahova régebben jártam és vettem bérletet úgyhogy mától járok oda is mert már hiányzik a mozgás és szerintem az is lendíteni fog vmit.Ide azért ellátogatok majd rendszeresen mert megkedveltelek benneteket meg Hoxa függő is lettem kicsit a fórum által.Mindenkinek további sikeres fogyást kívánok és élményekben gazdag nyarat!
2011. jún. 27. 20:30

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a tánctáborból. Nem volt könnyü dolgom a fogyóval, svédasztal, finom kaják.

Igazából tartottam magam, nem ettem ch-ot, de gyümölcsöt, nevezetesen görögdinnyét minden vacsoránál. Olyan isteni édes volt mindegyik, h több szeletet ettem meg belőle. Abban bizom, h a mozgás miatt talán nem lettem (sokkal ?) több.

Most nem mérem meg magam, majd jövő hétfőn, nem idegesitem magam fölöslegesen. Most visszafogom magam megint, csak megint meg vagyunk hivva étterembe, ugyhogy megint gyurhatok rá előre, h utána nem látszódjon meg!:( Ez a nyár már csak ilyen lesz, jó ha tudom tartani az elért sulyomat, majd utána augusztus-szeptemberben ujra szigoritok majd rajta.

Maruszja! - Végül nem olvastam teljesen vissza, de látom, h hezitálsz a rendelésen?! Azért ne vegye el a kedved, h "csak" 12 kg-ot fogytál, az nem rossz ám! Ha ugy gondolod tedd azt, h a nyári hónapokban - finom gyümölcsök lévén - hagyjál ki egy időszakot a rendeléssel, próbáld meg megtartani az elért eredményt, majd utána megint próbálkozni. Egyébként én nem gondolom, h a ch-szegény étrend "hizlalna" csak minden étrendhez hozzászokunk és azért is van, h stagnál egy jó időre. Én is ugyanigy vagyok, még a bikini diéta sem lenditett rajtam sokat.

Ugyhogy most pihizek gastroyal ügyben, jönnek a nyaralások, de visszatérek még (remélem!) és nekilódulok még egy 10-15 kilónak!:)

Kitartást Mindenkinek, ügyesek legyetek! (legyünk!!!!) :)

1561. Maruszja (válaszként erre: 1559. - Edusch)
2011. jún. 27. 12:39

Ez a baj, hogy rosszalkodunk. Nem bírjuk megállni! Nekem is nagy bajom ez. Azt mondják, hogy a fogyókúra a fejben dől el. Hát az én fejemben eldőlt annak idején, de mégis időnként kilengek.

A mai ebédem isteni fincsi volt. Csirkehússal készült rakott karfiol. Én imádom az ilyen rakott dolgokat. Épp úgy a brokkolit is. Csak a gombát nem szeressem már, a szombati gombapörköltemet a férjemmel etettem meg, de azt mondta, hogy borzasztó vacak volt és nem is pörkölt, hanem leves volt szinte.

1560. Maruszja (válaszként erre: 1558. - Edusch)
2011. jún. 27. 12:36

Köszönöm Edusch a válaszod. Hát akkor kb. egysúlyban lehetünk, ha bár én most fél kilóval több vagyok. De én hozzád képest dagadt vagyok!

Most volt itt a csaj kifizettem a heti B. kajámat. Mondtam neki, hogy min töröm a fejem, hogy egy időre abbahagyom. Biztatott, hogy ne tegyem, hát persze neki érdeke, hogy ne veszítsen el. Persze én sem szeretnék visszahízni.

Sok fogyást kívánok Neked is és minden kedves fórumozónak!

1559. Edusch (válaszként erre: 1555. - Cs.gica)
2011. jún. 27. 11:13

Bizony, amit Maruszja ír. Nekem most a bikinivel 2-3, inkább 3 hétig állt a súlyom, nem volt túl lelkesítő, az biztos. Most indult el megint.

Apa hozott nekem kávés csokit 20 dekás:(. Hát nem fog megromlani nálunk valószínűleg. Sajnos.:)

Aztán a saját fejem verhetem a falba, hogy megáll a fogyásom :))

1558. Edusch (válaszként erre: 1557. - Maruszja)
2011. jún. 27. 11:05

Köszönöm.

105-ről indultam és most 95 körül járok. Nem mérem magam minden nap, ezt már megtanultam az évek alatt, mert idegesít, ha tartalékolok egy kis vizet mondjuk és felfelé billen a mérleg.Főleg menci előtt.

Szóval az itt levő képre dobjál egy 10 kiló hájat gyönyörűen egyenletesen elosztva :)) és most olyan vagyok kb. Most kezd emberformám lenni, nem úgy nézek ki oldalról, mint egy akós hordó, mert 105-tel az volt.:))Már be tudom húzni a hasam :))

1557. Maruszja
2011. jún. 27. 08:39

Szisztok kedves fogyitársak!

Ágicám! Várjál türelmesen, biztos megjön az eredménye, fogyni fogsz újra.

Nekem is megvan az eredménye a tegnapi dinnyeevésemnek + 50 dkg. Hurááá! Szépen haladok felfelé.

Edusch! Mindenben igazat adok Neked. Én ha 80 kg lehetnék akkor úgy abbahagynék mindenféle Gastroyalos kaját! Én 74 kg voltam, amikor férjhezmentem. Csak pedig egyenesen csodálatos súly volt számomra. Még nem döntöttem, erre a hétre jön a B. kajám. Dinnye még mindig van és isteni fincsi! Egy baj van vele, hogy cukorbomba.

Edusch! Te most pontosan hány kiló vagy, mert egyszerűen hihetetlen számomra is elképzelni kövéren. Minden fotódon olyan szuper csaj vagy!

1556. Edusch (válaszként erre: 1541. - Cs.gica)
2011. jún. 27. 08:28

Gondolkodtam, merjem-e leírni.

Röviden. 2005: 117kg

2008 Edina:57kg - mondják:júj szörnyen nézel ki.

2008 dec31: 79,8kg

2009 nyár: 85 kg "hm, de jól nézel ki" huncut vigyorral, engem már kezdett zavarni a súlyom.

2010 nyár: 95kg -gondoltam, szódával elmegy, magas vagyok túlsúlyos, bögyös-faros menyecske kategória.Millió féle fogyókúra, csodaszer, olcsó és drága is, eredmény nulla.

2011 eleje: 105kg..pff...emberek közé nincs kedvem menni, tiszta pánik, főleg, hogy 1 év múlva megint 115kg leszek. Rémálom.

Nézegettem a gyomorballon beültetést, stb, 600 ezer Ft, annyim nincs.

Akkor kezdtem ezt, célom kb 80 kg. Az 5-tel kevesebb, mint a képeimen itt. Az nekem tökéletes, mert a sovány tehén nem őzike ugye.:)

1555. cs.gica
2011. jún. 27. 08:12

Jó reggelt mindenkinek.

Hát az ellenállás nem erősségünk, de ez azért van, mert jó étvágyunk van. A kákabélüeknek pedig vagy gyorsabb az anyagcseréjük, vagy nem éhesek egyáltalán...

Én ugyan nem éhezem, de gondolkodom azon, hogy hagyjak-e szünetet, bár csak az anyagiak miatt gondoltam volna. Edusch jól látja, ha kiszámolom, mit is eszem naponta - bevásárlás, főzés, ami ugye energia, meg mosogatás stb. nemigen olcsóbb. Pláne, hogy én valósággal dőzsölök bőséges az étel. Viszont most én is stagnálok. Hogy a cseresznye kavart-e be, vagy azért, mert ezen a súlyon csaknem egy évet töltöttem korábban, nem tudom. De várok türelmesen.

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook