Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miskolcon munkalehetőség! fórum

Miskolcon munkalehetőség! (beszélgetés)

17. pandamaci330 (válaszként erre: 14. - Tai)
jún. 15. 18:17

Ez melyik takarítócégnek az elérhetősége??

Köszönöm szépen válaszodat!

16. pandamaci330 (válaszként erre: 14. - Tai)
jún. 15. 18:14
Ez milyen munka??
15. Tai
jún. 15. 16:18
Szívesen!
14. Tai (válaszként erre: 11. - Pandamaci330)
jún. 15. 15:53
Miskolc, Kerpely Antal út 35 telefon: 0646-327-710 ezt találtam a neten!
jún. 15. 14:03
Konyhai kisegítő munka is megfelelne, vagy takarítás, szívesen elvállalom azt az állát is csak felvegyenek dolgozni.
jún. 15. 14:01

B+N cég(Miskolc)foglakozik takarítással is??

Esetleg valaki tudja az elérhetőségüket, vagy van e jelenleg náluk állás?

jún. 15. 13:59

A JÁNOSIK cég(Miskolc) foglakozik takarítással?

Esetleg valaki tudja az elérhetőségüket?

10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Pandamaci330)
jún. 15. 13:56
Legyen szerencséd!
9. pandamaci330 (válaszként erre: 2. - Tai)
jún. 15. 13:54

Napi szinten nézem a lehetőségeket és elküldöm az önéletrajzot, sajnos még vissza sem jeleznek.

Vidéki vagyok, még ez is ront az esélyemen. Itt vidéken semmi munkalehetőség. A munkanélküli nem segít semmit,ők azt mondják, nincs semmi állás, keressek magamnak állást!

Abba sem segítettek, hogy lemásolják az önéletrajzomat, azt mondták vigyem a Papírírószer boltba, ott pénzért lemásolják. Ez volt a munkanélküli nagy segítsége. Úgy gondolom, még az ember nem kerül olyan helyzetbe, hogy munkanélküli, addig el sem tudja képzelni, milyen nehéz munkát találni. Sokszor sírok, miért vagyok ilyen szerencsétlen. Havi 22800 ft a jelenlegi jövedelmem, mire elég ez??Nem azért nem dolgozok mert lusta vagyok, hanem azért mert nem találok munkát. Takarítani is szívesen elmegyek, ha tud valaki takarítói állást! Sosem esett nehezemre a fizikai munka, hiszen én abban nőttem fel, gyereként már dolgoztam 14 évesen.33 évem van bedolgozva, nagyon szeretnék dolgozni, de nem kapok munkát!

8. pandamaci330 (válaszként erre: 3. - 55Judit)
jún. 15. 13:53
Köszönöm szépen válaszodat! Megpróbálom..
7. pandamaci330 (válaszként erre: 4. - Enissa)
jún. 15. 13:50

Novembertől keresek állást.

Sajnos nagyon nehéz találni, ugyanis nem nagyon kell a sehová az én korosztályom.

Dajkának is jelentkeztem, de oda sem vettek fel.

Napi szinten nézem a lehetőségeket és elküldöm az önéletrajzot, sajnos még vissza sem jeleznek.

Vidéki vagyok, még ez is ront az esélyemen. Itt vidéken semmi munkalehetőség. A munkanélküli nem segít semmit,ők azt mondják, nincs semmi állás, keressek magamnak állást!

Abba sem segítettek, hogy lemásolják az önéletrajzomat, azt mondták vigyem a Papírírószer boltba, ott pénzért lemásolják. Ez volt a munkanélküli nagy segítsége. Úgy gondolom, még az ember nem kerül olyan helyzetbe, hogy munkanélküli, addig el sem tudja képzelni, milyen nehéz munkát találni. Sokszor sírok, miért vagyok ilyen szerencsétlen. Havi 22800 ft a jelenlegi jövedelmem, mire elég ez??Nem azért nem dolgozok mert lusta vagyok, hanem azért mert nem találok munkát. Takarítani is szívesen elmegyek, ha tud valaki takarítói állást! Sosem esett nehezemre a fizikai munka, hiszen én abban nőttem fel, gyereként már dolgoztam 14 évesen.33 évem van bedolgozva, nagyon szeretnék dolgozni, de nem kapok munkát!

6. pandamaci330 (válaszként erre: 5. - Amaunet)
jún. 15. 13:37
Erre az állásra már jelentkeztem, nem vettek fel.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Pandamaci330)
jún. 15. 13:21

[link]

Home office/otthonról végezhető

fix alapbér + magas jutalék

napi 6 óra munka 8-14 óráig, hétfőtől péntekig

háttértámogatás.

Fizetés: bruttó 232.000-500.000 Ft

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Pandamaci330)
jún. 15. 11:27

Miskolc Allas portálra jelentkezz be.

Ha bírod fizikailag, akár dajka is lehetsz. Írj önéletrajzokat.

Mennyi ideje keresel állást?

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Pandamaci330)
jún. 15. 11:10

50 felett bajos munkát találni, de próba-szerencse!

Munkát nem tudok ajánlani Miskolcon mert én balatonvilágosi vagyok, de van egy ötletem. Tedd fel a kérdésedet a ChatGPT-nek, ami lehetőség van Miskolcon, mindet megmutatja.

2. Tai (válaszként erre: 1. - Pandamaci330)
jún. 15. 10:59
Miskolc nagy város, biztosan vannak újságok vagy hírdetések ahova munkaerőt keresnek. Nézz szét a munkaügyi központban is gondolom regisztrált álláskereső vagy. Itt nem hiszem hogy tudnak ebben segíteni neked.
jún. 15. 10:29

Sziasztok!

Most csatlakoztam a Fórumhoz. Nagyon el vagyok keseredve ,nem találok munkát.

Középfokú végzettségem(gimnáziumi érettségi),eladó(műszaki cikk, élelmiszer eladó),óvodai dajka képesítésem van.

55 éves vagyok.

Dajkaként sosem dolgoztam.

Élelmiszer eladóként keveset, viszont hátránnyal indulok, mert pénztárgép kezelés tapasztalatom nincs.

Tapasztalataim: konyhai kisegítő, takarító, műszaki cikk eladó, könyvtáros..

Ha valaki tud segíteni, kérem írjon.

Minden lehetőséget megragadok, hogy még ebben a hónapban találjak valami munkát!

Természetesen nem vonakodom semmilyen más munkától sem.

Előre is köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook