Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúrázzunk együtt,segítsük egymást! fórum

Fogyókúrázzunk együtt,segítsük egymást! (beszélgetés)

ma 09:31
Hogy állsz Vivien? Élménybeszámolót kérek!
5. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Vorosvivien)
szept. 4. 16:09
Jesszusmária, nagy gratulációm!!!
4. 1706916ae4 (válaszként erre: 1. - Vorosvivien)
szept. 4. 12:09

Szia!

Egyfelől légy büszke, de nagyon!

Másrészt semmiképpen ne "tarts pihenőt", ahogy itt írták. 10 kg extra zsírt cipelsz magadon még, annak a megtartása nem pihentet.

Javaslom, hogy kezdj kialakítani egy életet, amit a célsúlyben élni akarsz. Azaz egyél úgy, mintha már X kilós lennél, sportolj annyit, mintha már beállt volna súlyod. Azaz szokj hozzá ahhoz az élethez, amire készültél: hiszen a fogyókúrának vége, most kezdődik az új élet.

Igyekezz minden étkezésre megenni 30 gramm porteint. Nem nehéz: egy (vizes, nem olajos) 10 dkg tonhalkonzervben van annyi.

És élvezd, mindjárt ott leszel! Gratulálok.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Vorosvivien)
szept. 3. 10:31

Jól írta Michelle.

Élvezd az új formádat,,és most pihenőzz.

Gratulálok a szép eredményhez,,legyél rá büszke:)

szept. 3. 10:24
Ha az nem motiváció, hogy 50 kilótól elbúcsúztál, fogalmam sincs, mit mondhatnék. Szerintem most tartsd a mostanit, arra figyelj, hogy ne hízz vissza, aztán néhány hét, hónap múlva, újult erővel ugorj neki újra, menni fog. De a testnek kell egy kis pihenő.
szept. 2. 21:46
Sziasztok!én 46 éves vagyok,eddig 50 kilot fogytam,meg hátra van 10 kilo a motiváciom elhagyott.segitsünk egymáson!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook