Macerás de akkor is megcsinálom mert (beszélgetés)
Néhány éve nekünk is van kertünk. Pici;)
Talán van 150 nm, amivel lehet mit csinálni, azaz ültetni.
Az első évben ültettem több ehető növényt (uborka, tök, paprika, paradicsom, borsó, bab, illetve, bokrokat (málna, ribizli, egres és idén kiegészítettem szederrel. Van néhány tő eprem is.
Idén már nem ültettem, csak paradicsomot és 2 paprika palántát és sok-sok virágot.
Gyűjtöm lelkesen a virágmagokat, készítek hozzájuk papírzacskókat és abban tárolom őket.
Kertészkedek, ahogy van kedvem és energiám.
Imádom a medencét tisztogatni. Na, ez macerás rendesen, de nem szegi a kedvemet;)
De szoktam kreatívkodni, varrni, ami éppen eszembe jut. Hiába macera, szeretem ezeket csinálni:D
Lassan kezdem a karácsonyi cuccok készítését:DDDDD
Amit nem szeretek csinálni az a kert takarítása, de kell. Utálom, hogy túl hosszú a fűnek becézett gaz, azt is, ha tele van minden a lehullott levelekkel, a szél által idefújt szeméttel a letört faágakkal, az elszárad növényekkel, a téglajárda közötti rések gazzal, stb.
Ha mindezt megcsinálom, akkor viszont aránylag szép a kert, és ezt meg szeretem;)
Kedvelem a kertészkedést, bár egyszerre keveset tudok dolgozni benne.
A kert nem az enyém, hanem a kis családé, de mindannyian szeretünk valamit alkotni benne.
Ez egy szabadidős kikapcsolódás nekem, egyúttal élvezhetem a természetet, és a jó levegőt.
Én már elengedem azt ami tényleg macera,,ha lehet.
Amiben meg kedvem telik az nem macera.
Legalább téged is feltölt. Igaz milyen jó érzés?
Én is csak úgy mehetek ki ha nem marad a tűzhelyen semmi, és nincs fontos dolgom. Mert ha kimegyek,...
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Ha egy ötszintes panelnál megcsinálták a tetőszigetelést, akkor mennyire segít ez abban, hogy a zárószinti lakás ne melegedjen fel?
- Ha én már egyszer elkezdtem a jogsit 8 éve és az elsősegélyt megcsináltam, akkor most újra kell csinálni?
- Ha valakinek a cég megcsinálta az adóbevallását és az adózó is beadta akkor az NAV ügyfélszolgálatára be kell mennie?
- Ha megcsináltattam a genetikai vizsgálatot akkor lehet autista a kisfiam?
- Szeretnék új szakmát tanulni, szerintetek mi az amit most érdemes megcsinálni, mert a műkörmöst már nem érdemes legalábbis szerintem?