Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
1824. Málnafagyi (válaszként erre: 1820. - Cs.gica)
2012. febr. 29. 09:20
Egyébként te Gica fogytál a norbistól?Mert azt még nem írtad vagy csak én nem olvastam..amúgy nem kéne már átkeresztelni a fórumot Norbis zsírégetés március 1-től-re,ha már minenki norbizni akar:)
1823. Málnafagyi (válaszként erre: 1819. - Maruszja)
2012. febr. 29. 08:23
Szia Maruszja!Csabán a Gyóni géza utcán levő Norbis boltban tuti meg lehet rendelni a norbis kaját,adnak hozzá nyomtatványt is amit kitöltesz és annyi.Pont ott voltam mikor egy fickó így rendelt.Amúgy én is ezt fontolgatom,be is megyek érdeklődni még ma.
1822. Evka
2012. febr. 28. 17:10
ja és amikor Norbit rendeltem, akkor a Réka alakreform menüt ettem. délelőtt gyümölcsöt ettem, a főételt elosztottam ebédre és uzsira, a levest pedig megettem vacsira, illetve volt, hogy rendeltem update desszertet + fogásnak.
1821. Evka
2012. febr. 28. 17:04

az update menü nagyon finom. Tényleg nincs köze a Gastro-hoz, bár szerintem a Gastro jobban fogyaszt (mert kidobjuk)

a káposztaleves diéta vegyítve a negatív kalóriás gyümölcsökkel nekem nagyon bejött. 3 napja csinálom.

holnap szerintem már hetessel fog kezdődni a súlyom! :)))

sok sikert mindenkinek a tavaszi fogyihoz! :)

1820. cs.gica (válaszként erre: 1818. - Zsofi_81)
2012. febr. 28. 15:51
Mindenki készül lelkileg a fogyásra - már csak testileg kell... Mondtam én, hogy jó a Norbi.. A keresőbe Maruszja az update1.hu-t üsd be, és akkor ott megnézheted mi a kínálat. Kétféle van, az olcsóbbik, az szerintem kalóriában is kevesebb, a drágább az minden tekintetben gazdagabb. Több is, és szerintem kalóriában is több lehet. Talán a férfiembernek találták ki. Az ebédet néha nem tudtam megenni, elfeleztem. A legjobb a cipó. Arra nagyon rászoktam. 1600 ez egyik egésznapos menü, 2500 a másik. Jó fogyást!
1819. Maruszja
2012. febr. 28. 10:45

Sziasztok! Sok fogyást kívánok mindenkinek!

Én is abban a cipőben járok, mint Zsófi - sajnos.

Zsófiám légyszi írdd már meg nekem akár priviben, akár itt, hogy hogyan kell rendelni ezt a Norbis kaját és mennyibe kerül, ha mondjuk uganazt rendelném, amit Te, azaz reggeli, ebéd, uzsi, vacsi. Köszönöm szépen. Én még ilyet nem rendeltem soha, de a Gastroyalos kajából elegem lett nekem is. Én is fél évig csináltam tavaly, mondjuk le is ment valamennyi, amiből vissza is jött valamennyi. Szóval még mindig szép kövér vagyok. Mostanában (karácsony óta) meg teljesen elhagytam magam. Érdekelne viszont ez a Norbis kaja. Remélem a mi városunkban is meg lehet rendelni, majd utána nézek ennek.

Mindenkit sok szeretettel üdvözlök és fogyjatok lányok!!!

1818. zsofi_81
2012. febr. 28. 08:39

Sziasztok!

hát én nagyon eltűntem egy ideje, többek között azért, mert nem igazán fogyóztam. Azóta visszajött 4 kiló a 11-ből. Most újult erővel belekezdtem a fogyiba, Norbitól rendelek egész napos menüt, és hát összehasonlíthatatlan a gastroyallal.

4 kaját hoznak, reggeli, ebéd, uzsi, vaccsi. AZ ebéd rengeteg, a vcsi elfogadható mennyiségű, a többi elég kevés, de mind nagyon finom, eddig semmit nem dobtam ki.

Sajnos rosszul adtam le a rendelést, és tegnapra nem jött, így el is csáboltam mindenfélére, úgyhogy nálam sajnos csak az jön be, ha minden előre ki van porciózva, különben eszek össze-vissza.Remélem ez az egy nap bűnözés nem dönti romba az előző heti sikert, mert ezt a Norbis cuccot nagyon szeretem.A gastroyalra rá sem tudnék nézni, pedig tavaly kb fél évig azt ettem.

Remélem nektek is van még kitartásotok(nem tudtam mindent végigolvasni azóta), és mindenki jól van, további sikeres fogyást kívánok mindenkinek!

1817. Evka
2012. febr. 27. 15:23

én most káposztaleves kúrát tartok.

ma van a 2. napom...

1816. Málnafagyi (válaszként erre: 1815. - Evka)
2012. febr. 23. 09:17
Vannak benne nem túl sikerültek az igaz,de jók is.amúgy én is próbálkoztam házi megoldással a fpgyókúrára de az a baj hogy könnyebben elcsábulok ha énrám van bízva,a gastronál nekem az vált be hogy ha már kifizetem érte a borsos árat akkor már nem lépek félre,mert tudom hogy akkor kidobtam a pénzt az ablakon.Amúgy most nagyon finom shake-jeik vannak/madártej ízű pl.amikkel egy étkezést is ki lehet váltani tök jól eltelít.
1815. Evka (válaszként erre: 1813. - Málnafagyi)
2012. febr. 22. 17:49
amúgy én rendeltem Gastros kaját 2 hete is, de iszonyat rossz szerintem...
1814. Evka (válaszként erre: 1813. - Málnafagyi)
2012. febr. 22. 17:48

kipróbálom. max nem csak azt eszem, hanem válogatok a negatív kalóriás ételekből.

szerintem nem bonyi összerakni a menüt.

pl. nekünk van egy csomó málna a fagyasztónkban. ehetném azt minden reggel...

ebéd lehetne a káposztaleves, amit ugye előre lefőzök...

uzsi lehetne kivi

vacsi pedig káposztaleves vagy ubisali...

2012. febr. 22. 13:41
Ne edd Evka a káposztalevest,mert az nem vezet tartós fogyáshoz,sajna!Jó amit írtál negatív kalóriájú élelmiszereket ha csak ezeket ennénk,az tuti fogyás lenne!De ezeket elkészíteni,beszerezni,kinek van erre ideje?esetleg aki nem dolgozik otthon van,de munka mellett esélytelen.Erre jó mégis a Gastroyal,mert kitalálják megcsinálják helyettünk,igaz hogy nem olcsón,de tényleg hatásosan.
1812. Evka
2012. febr. 22. 12:56

sziasztok, mi újság?

2 hét alatt leszenvedtem 3 kilót, ami 2 nap alatt vissza is jött.

azt találtam ki, hogy főzök káposztalevest és azt eszem 2 hétig.

nem akartok káposztalevest enni? én vasárnaptól eszem majd...

ezeket találtam még:

negatív kalóriás ételek

Gyümölcsök: áfonya, alma, ananász, citrom, eper, görögdinnye, grépfrút, málna, mandarin, mangó, papaya, sárgadinnye, barack, szeder, cseresznye, szőlő, kivi, narancs, ribizli.

Zöldségek: brokkoli, zeller, céklafélék, fehérrépa, cukkini, erőspaprika, káposzta, fejessaláta, fokhagyma, karfiol, paradicsom, retek, sárgarépa, spárga, spenót, uborka, vöröshagyma, zöldbab, kelbimbó, petrezselyemlevél.

[link]

1811. Evka
2012. jan. 31. 11:35

kezd lelkesedni az új fórum. ha kértek a lelkesedésükből, akkor kukkantsatok be. [link]

amúgy a mai reggeli iszonyat volt. lassan eszem a tízórait.

1810. Evka (válaszként erre: 1809. - Maruszja)
2012. jan. 30. 20:30

2 hónapig kibírom a sz.. kaját.

amúgy meg van cukorbetegklub.hu beléphetsz, ha van cukorbeteg kódos recepted. úgy 12% a kedvezmény.

1809. Maruszja (válaszként erre: 1804. - Evka)
2012. jan. 30. 20:08

Évikém! Bár én lennék ennyi kiló! Persze Te fiatal vagy, de azért nekem is fogynom kéne. Nagyon szar ez a Gastro kaja. Ráadásul az én nevemben valaki rendel mostanában, mert felhívott a csaj, hogy rendelhet-e valaki a nevemben? Mondtam nyugodtan, addig, ameddig én nem akarok rendelni. Legalább a kedvezményem nem múlik így el. Lehet, hogy már a 10 %-nál tartok, nem tudom. Amikor még én rendeltem, akkor a 7 %-nál voltam. Azt mondta a kiszállító, hogy ha abbahagyom akkor sem vesztem el az eddig megszerzettet.

Sok sikert kívánok Neked a fogyáshoz! Remélem megoldódik a kiszállítás is számodra. Nekem meg mindig soká hozták. Volt, hogy 1 órakor.

1808. Maruszja (válaszként erre: 1803. - Cs.gica)
2012. jan. 30. 20:05
Igazad van! Szedjük össze magunkat! Én még mindig nem fogyózok. Közben szarul vagyok. Magas a vérnyomásom, sok a koleszterinem, pont attól, hogy híztam. Amikor a G. kaját ettem nem volt ilyen bajom.
1807. Evka
2012. jan. 30. 20:00
ez a csicseriborsós vacsi szörnyű. most eszem... de az első héten könnyebben lemegy. lendít sokat a lelkesedés. :)
1806. Evka
2012. jan. 30. 13:09
ebéd: egész jól néz ki. Ici pici pulykaérme ceruzababbal. vacsi sárgaborsó saláta lesz, az nem hangzik ennyire jól...
1805. Evka (válaszként erre: 1801. - Cs.gica)
2012. jan. 30. 11:32
a pajzsmirigyed és a cukrod rendben van?
1804. Evka
2012. jan. 30. 11:31

sziasztok,

én mától folytatom.

megjött a mai kajám.

Villámgyors diéta 2 üveg lötyivel.

Új a kiszállító. 10 órára hozták. Szóltam, hogy ez így nekem nem lesz jó, de azt mondta ekkor tudja hozni, majd megkérdezi a kollegáit, hogy ki tudja hamarabb hozni esetleg (régen reggel 7kor mindig itt volt a kerítésen. . . )

A kajásdobozok cigi szagúak voltak, ami csak azért nem jó, mert a hűtőbe minden átveszi a szagot. . .

2 liter lötyi is volt a rendelésben. ezek viszont szét voltak fagyva. nem fogom ma meginni, hacsaknem nyaldosom a jégtömböket.

Hogy valami jót is írjak: kaptam egy ajándék fogyis túrórudit :)

Mindenesetre, ha nem hozzák ide reggel 7:30ig, akkor én nem rendelek a jövő hétre tőlük. . .

ma ebéd és vacsora dobozom van. reggel 85, 4 kiló voltam.

csináltam egy új fórumot január 30-tól fogyózóknak, de elég lapos...

1803. cs.gica
2012. jan. 29. 13:04

A csudába is Maruszja. Szedjük már magunkat össze!

Még mindig az a bajom, hogy utolsó vagyok a sorban. Mindig mindenki előbbre való és nem érzem már jól magam ebben a szerepben. Már érzem, hogy rövidül a centi és egyre értékesebbek az évek. Valahogy hiábavalónak érzem mindig minden időmet másra pazarolni.. MIkor jövök már én?

1802. Maruszja (válaszként erre: 1801. - Cs.gica)
2012. jan. 28. 18:58
Nincs ötletem, ugyanebben a cipőben járok, mint Te.
1801. cs.gica (válaszként erre: 1799. - Maruszja)
2012. jan. 28. 16:03
Én padlón vagyok attól, hogy nem fogyok, csak hízok.. pedig nem mondhatnám, hogy nagyon eleresztettem magam... Ha valakinek volna ötlete, hogy másszak ki a gödörből...
1800. Maruszja (válaszként erre: 1794. - Málnafagyi)
2012. jan. 26. 23:06
Érdekelne, hogy mi ez az újfajta 90 napos? Van erről valami fórum, vagy valahol lehet róla olvasni?
1799. Maruszja
2012. jan. 26. 23:04

Sziasztok!

Régen nem jártam itt. Én azóta csak hízok. Sajnos karácsony óta elengedtem magam. Tudom, hogy hülye vagyok, hogy ezt tettem, mert százezerszer megbánom, megbántam.

Nem tudom mit kezdjek magammal?

Tényleg megint jön a tavasz, jó lenne ismét fogyni.

1798. Evka
2012. jan. 26. 22:37

sziasztok, kicsit leült a fórum. Bocs, hjogy eltűntem, de vizsgaidőszakom volt és végtörlesztési időszak is. meghalni sem volt időm...

visszaszedtem kb. 3 kilót összesen, de úgy határoztam, ha fél éve lemet több mint 20 kiló, akkor a maradék 20 kilót is le kell tudnom dobni nyárra.

szóval jövő hétre rendeltem egy villámgyors diétát indításnak. Az árak viszont eléggé hororisztikusak lettek...

A kaja gondolom hasonló, mint év elején, nagy elvárásaim nincsenek, de az első 2 hétben a lelkesedés bízok benne, hogy ellensúlyozza majd a hanyagolható ízvilágot!

1797. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1794. - Málnafagyi)
2012. jan. 13. 15:58
Sok sikert hozzá! Biztos segíteni fog! Én nagyon szerettem a rendelést, csak most már nem szeretnék rá költeni, de hatásos, az biztos!
1796. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1793. - Cs.gica)
2012. jan. 13. 15:56

Nem baj az, ha 10 dkg-ként, csak menjen lefele!

Tartósabb lesz, mintha fogyós gyógyszerrel menne le, az biztos!

1795. cs.gica (válaszként erre: 1794. - Málnafagyi)
2012. jan. 13. 12:52

Adja Jóistenke, hogy sikerüljön.. én leadtam hármat, aztán egy nap eleresztettem magam és vissza is jött... Ragaszkodó....

De talán a tavasz. Egy éve is sikerült összeszednünk magunkat. Hát ebben reménykedek!+

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook