Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
az update menü nagyon finom. Tényleg nincs köze a Gastro-hoz, bár szerintem a Gastro jobban fogyaszt (mert kidobjuk)
a káposztaleves diéta vegyítve a negatív kalóriás gyümölcsökkel nekem nagyon bejött. 3 napja csinálom.
holnap szerintem már hetessel fog kezdődni a súlyom! :)))
sok sikert mindenkinek a tavaszi fogyihoz! :)
Sziasztok! Sok fogyást kívánok mindenkinek!
Én is abban a cipőben járok, mint Zsófi - sajnos.
Zsófiám légyszi írdd már meg nekem akár priviben, akár itt, hogy hogyan kell rendelni ezt a Norbis kaját és mennyibe kerül, ha mondjuk uganazt rendelném, amit Te, azaz reggeli, ebéd, uzsi, vacsi. Köszönöm szépen. Én még ilyet nem rendeltem soha, de a Gastroyalos kajából elegem lett nekem is. Én is fél évig csináltam tavaly, mondjuk le is ment valamennyi, amiből vissza is jött valamennyi. Szóval még mindig szép kövér vagyok. Mostanában (karácsony óta) meg teljesen elhagytam magam. Érdekelne viszont ez a Norbis kaja. Remélem a mi városunkban is meg lehet rendelni, majd utána nézek ennek.
Mindenkit sok szeretettel üdvözlök és fogyjatok lányok!!!
Sziasztok!
hát én nagyon eltűntem egy ideje, többek között azért, mert nem igazán fogyóztam. Azóta visszajött 4 kiló a 11-ből. Most újult erővel belekezdtem a fogyiba, Norbitól rendelek egész napos menüt, és hát összehasonlíthatatlan a gastroyallal.
4 kaját hoznak, reggeli, ebéd, uzsi, vaccsi. AZ ebéd rengeteg, a vcsi elfogadható mennyiségű, a többi elég kevés, de mind nagyon finom, eddig semmit nem dobtam ki.
Sajnos rosszul adtam le a rendelést, és tegnapra nem jött, így el is csáboltam mindenfélére, úgyhogy nálam sajnos csak az jön be, ha minden előre ki van porciózva, különben eszek össze-vissza.Remélem ez az egy nap bűnözés nem dönti romba az előző heti sikert, mert ezt a Norbis cuccot nagyon szeretem.A gastroyalra rá sem tudnék nézni, pedig tavaly kb fél évig azt ettem.
Remélem nektek is van még kitartásotok(nem tudtam mindent végigolvasni azóta), és mindenki jól van, további sikeres fogyást kívánok mindenkinek!
én most káposztaleves kúrát tartok.
ma van a 2. napom...
kipróbálom. max nem csak azt eszem, hanem válogatok a negatív kalóriás ételekből.
szerintem nem bonyi összerakni a menüt.
pl. nekünk van egy csomó málna a fagyasztónkban. ehetném azt minden reggel...
ebéd lehetne a káposztaleves, amit ugye előre lefőzök...
uzsi lehetne kivi
vacsi pedig káposztaleves vagy ubisali...
sziasztok, mi újság?
2 hét alatt leszenvedtem 3 kilót, ami 2 nap alatt vissza is jött.
azt találtam ki, hogy főzök káposztalevest és azt eszem 2 hétig.
nem akartok káposztalevest enni? én vasárnaptól eszem majd...
ezeket találtam még:
negatív kalóriás ételek
Gyümölcsök: áfonya, alma, ananász, citrom, eper, görögdinnye, grépfrút, málna, mandarin, mangó, papaya, sárgadinnye, barack, szeder, cseresznye, szőlő, kivi, narancs, ribizli.
Zöldségek: brokkoli, zeller, céklafélék, fehérrépa, cukkini, erőspaprika, káposzta, fejessaláta, fokhagyma, karfiol, paradicsom, retek, sárgarépa, spárga, spenót, uborka, vöröshagyma, zöldbab, kelbimbó, petrezselyemlevél.
kezd lelkesedni az új fórum. ha kértek a lelkesedésükből, akkor kukkantsatok be. [link]
amúgy a mai reggeli iszonyat volt. lassan eszem a tízórait.
2 hónapig kibírom a sz.. kaját.
amúgy meg van cukorbetegklub.hu beléphetsz, ha van cukorbeteg kódos recepted. úgy 12% a kedvezmény.
Évikém! Bár én lennék ennyi kiló! Persze Te fiatal vagy, de azért nekem is fogynom kéne. Nagyon szar ez a Gastro kaja. Ráadásul az én nevemben valaki rendel mostanában, mert felhívott a csaj, hogy rendelhet-e valaki a nevemben? Mondtam nyugodtan, addig, ameddig én nem akarok rendelni. Legalább a kedvezményem nem múlik így el. Lehet, hogy már a 10 %-nál tartok, nem tudom. Amikor még én rendeltem, akkor a 7 %-nál voltam. Azt mondta a kiszállító, hogy ha abbahagyom akkor sem vesztem el az eddig megszerzettet.
Sok sikert kívánok Neked a fogyáshoz! Remélem megoldódik a kiszállítás is számodra. Nekem meg mindig soká hozták. Volt, hogy 1 órakor.
sziasztok,
én mától folytatom.
megjött a mai kajám.
Villámgyors diéta 2 üveg lötyivel.
Új a kiszállító. 10 órára hozták. Szóltam, hogy ez így nekem nem lesz jó, de azt mondta ekkor tudja hozni, majd megkérdezi a kollegáit, hogy ki tudja hamarabb hozni esetleg (régen reggel 7kor mindig itt volt a kerítésen. . . )
A kajásdobozok cigi szagúak voltak, ami csak azért nem jó, mert a hűtőbe minden átveszi a szagot. . .
2 liter lötyi is volt a rendelésben. ezek viszont szét voltak fagyva. nem fogom ma meginni, hacsaknem nyaldosom a jégtömböket.
Hogy valami jót is írjak: kaptam egy ajándék fogyis túrórudit :)
Mindenesetre, ha nem hozzák ide reggel 7:30ig, akkor én nem rendelek a jövő hétre tőlük. . .
ma ebéd és vacsora dobozom van. reggel 85, 4 kiló voltam.
csináltam egy új fórumot január 30-tól fogyózóknak, de elég lapos...
A csudába is Maruszja. Szedjük már magunkat össze!
Még mindig az a bajom, hogy utolsó vagyok a sorban. Mindig mindenki előbbre való és nem érzem már jól magam ebben a szerepben. Már érzem, hogy rövidül a centi és egyre értékesebbek az évek. Valahogy hiábavalónak érzem mindig minden időmet másra pazarolni.. MIkor jövök már én?
Sziasztok!
Régen nem jártam itt. Én azóta csak hízok. Sajnos karácsony óta elengedtem magam. Tudom, hogy hülye vagyok, hogy ezt tettem, mert százezerszer megbánom, megbántam.
Nem tudom mit kezdjek magammal?
Tényleg megint jön a tavasz, jó lenne ismét fogyni.
sziasztok, kicsit leült a fórum. Bocs, hjogy eltűntem, de vizsgaidőszakom volt és végtörlesztési időszak is. meghalni sem volt időm...
visszaszedtem kb. 3 kilót összesen, de úgy határoztam, ha fél éve lemet több mint 20 kiló, akkor a maradék 20 kilót is le kell tudnom dobni nyárra.
szóval jövő hétre rendeltem egy villámgyors diétát indításnak. Az árak viszont eléggé hororisztikusak lettek...
A kaja gondolom hasonló, mint év elején, nagy elvárásaim nincsenek, de az első 2 hétben a lelkesedés bízok benne, hogy ellensúlyozza majd a hanyagolható ízvilágot!
Nem baj az, ha 10 dkg-ként, csak menjen lefele!
Tartósabb lesz, mintha fogyós gyógyszerrel menne le, az biztos!
Adja Jóistenke, hogy sikerüljön.. én leadtam hármat, aztán egy nap eleresztettem magam és vissza is jött... Ragaszkodó....
De talán a tavasz. Egy éve is sikerült összeszednünk magunkat. Hát ebben reménykedek!+