Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülés utáni süllyedések (hólyagsérv, végbélsérv) fórum

Szülés utáni süllyedések (hólyagsérv, végbélsérv) (beszélgetés)

10. dancsi85 (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ma 15:53
Köszönöm, megtaláltam youtube-on
9. dancsi85 (válaszként erre: 4. - Bársonytappancs)
ma 15:52

Köszönöm :)

És köszönöm az ajánlást is, nagyon hasznosnak tünik.

ma 13:35
Semmelweis oktatóvideó videóban gyönyörűen bemutatják hogyan kell helyesen végezni a medencefenék tornát.
7. Bársonytappancs (válaszként erre: 6. - Alnisa)
ma 13:32

Nem csak az intimtornára igaz, hogy ha valamit rosszul csinálsz, az többet árthat, mint használ. Épp ezért javasoltam Kriston Andit, és nem egy youtube csatornát :) Az ő csoportjában mindenki személyre szabott gyakorlatsort kapott, a saját állapotának megfelelően.

❤️

ma 12:48

Van egy nagyon jó csoport Fb-n, "Medencefenék problémák - Dr. Oláh Orsolya szakmai csoportja".

Csatlakozz, olvasgass, rengek info van fent.

Az intimtornával vigyázz, nem mindenkinek tesz jót, meg ha valami rosszul csinálsz, többet ártasz, mint használsz!

5. levarosbukta (válaszként erre: 3. - Dancsi85)
ma 12:22
Saját tapasztalat. Nekem végbélsérv volt, de különösebbet nem tudok mondani mert nem is tudtam hogy van nekem. Más okból - méhsüllyedés miatt - kerültem a műtőasztalra és ha már ott voltam azt is megcsinálták.
4. Bársonytappancs (válaszként erre: 1. - Dancsi85)
ma 10:49

Gratulálok a babához! ☺️

A panaszoddal kapcsolatban érdemes megnézned Kriston Andi oldalát (nem jártam hasonló cipőben, más okból jártam Andi tornájára, és döbbenetes változást értem el vele):

[link]

❤️

3. dancsi85 (válaszként erre: 2. - Levarosbukta)
ma 10:24
Köszi a választ. Kifejted kérlek? Saját tapasztalat, vagy másé? Ne kímélj a részletektől : )
2. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Dancsi85)
ma 08:39
Nem lesz semmitől tünetmentes, egyetlen megoldás a műtét. Ne halogasd mert annál rosszabb lesz.
ma 00:46

Sziasztok,

9 hete szültem. 5 hete kiderült, hogy 1. fokú hólyagsérvem, és 2. fokú végbélsérvem lett. Eléggé a padlóra küldött.

Keresek olyan személyeket, akikkel hasonló cipőben járok.

Ti hogyan kezeltétek a helyzetet? Esetleg van olyan, aki tünetmentes lett konzervatív terápiával, vagy az idő múlásával, vagy esetleg átesett műtéten?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook