Francia bulldog (beszélgetés)
az tuti kis kundimesterek.
mi is visszük mindehova...a múltkor lepisilt egy sírkövet:( szégyenlem is érte magam ) csak 1 mp-re nem figyeltem
amúgy imád utazni, hátul van és les ki az ablakon
hehe
Azt tudnak nagyon az tuti nekem is telefonból egy csomó képet gépre kellett tennem mert nem volt már hely :)nálunk is a Diego mindent felkutat itthon is mindig meg van a szokásos köre és ha vendégésgbemegyünk mert ugye majdnem mindenhova visszük akkor ott meg egy külön időtőltés amig fel fedez mindent magának mert addig nem tud nyugott lenni rájuk lehet mondani kiváncsi kutyát hamarabb utolérik mint a sánta embert :)
tényleg?!
az enyémnek majdnem mindig lóg a nyelve.mi csak azt mondjuk neki: rakd el a parizert.
amúgy imád pózolni, előző életében tuti topmodell lehetett, aki mindenkinek hanyatt vágta magát:)olyan kis tündérek
Janika eukanubából a napi adagja a mienk is (6 hónapos) a mérópohárnyi lenne ha adtak a kaja mellé mert jár hozzá legalább is a fressnapfban ki van rakva mellé de ha nincs akkor a napi adagja kb 5 nagy maréknyi (de) nem szabad elfelejteni,hogy ha kap konzervet akkor a száraz kajának és a konzervnek is csak a felét add napi adagban mert ugye mint írtad amugy is csúszik mellé a jutifali meg a véletlen leesett az asztalrol falatka :)és itt mondanám még,hogy minnél kevésbé fősteres kaját kapjon mert ha megszokja a füszerest nagyon nehéz utánna adni neki a tápot és a konzervet ami meg kell neki!Ha nehezen eszi a tápot vagy csinálj neki egy kis csirke vagy marha levest és annak a levével vagy danon aktiviával vagy alacsony zsírtartalmú joghurtal öntsd le neki egy kicsit!Az nem baj ha nem eszik sokat akkor csináld azt ha egész nap lent van,hogy vedd el előlle és csak akkor add neki a kaját ha már ő keresi a helyén és ha nem tetszik neki a táp vagy a konzerv akkor még nem elég éhes ha kajás lesz akkor mindent megeszik :) Amugy 6 hónapossan hány kiló a tied és kisfiú vagy kislány?
Az én kis ördögöm 12 kg most!
alapos séta után... kifingtam én már nem bírtam a tempót. a férjem és Arnie meg csak ment. Ezek a fiuk. mi az etetést úgy csináljuk, h pítnek a proteinos kis merőjével kap reggel 3at, délben 2őt, este 3 adagnyit.de ha hallja hogy nyílik a doboz már ott is van a spájzban és nyalja a pofikáját. most tömte be mindet:)most az asztal alatt kundiszik.
a tietek is mindenhol KUTAT?bárhova megyünk feltérképezi a terepet: szekrények, dodozok, fa...bármi csak bosszantsa a környezetét...:)
Ma du. 4-5 óra között a párommal elmentünk egy eledel boltba, mert egy ismerős ajánlotta, hogy ott kapunk olyan minőségi konzervet, amit csak az a bolt forgalmaz és jó lesz!
Ez volt a : Hill's kölyök/orvosi konzerv, ami vese- és szív kímélő. Biztató!
(valaki ismeri?)
Sziasztok!
Kölyökkutyának(6hónapos) mennyi euaku.. vmit adtok egy evésre, mert én napi 3× adok neki enni kb egy marék tápot, de mindig ott ül mellettünk és kunyerál + ha megyünk a konyhába már fut is, hogy hátha kap enni.
Kevés amit adunk neki vagy csak torkos?
hajini/Diegobaba!
Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen gondosan segítetek Nekem!
Ezek azért fontos dolgok és inkább megkérdezem itt, még ha hülyeségnek is tűnik, csak ne okozzak a kis Drágámnak bajt, rosszat!!!
Köszi mindent! :)
Sziasztok
Valaki írta a múltkor hogy a kutyájának szőrtüsző atkája ( demodicosis) van, kaptam egy gyógyszert az egyik barátomtól akinek a kutyájának szintén a fél teste ilyen betegségben szenvedett, és ezen gyógyszer segítségével sikerült le kezelni, én is most ezt használom, ez a neve : NEOSTOMOSAN koncentrátum, a benne lévő használati utasítást be tartva tudjátok a kutyusotokat kezelgetni. Remélem tudtam segíteni.
szia, nem szabad sűrűn fürdetni őket, mert nem tesz jót a bőrünknek. olyan lesz, mint ha "korpásodna".szerintem 2havonta elég:)bár a tappancstörlés napi munka:)
a miénk nem eszik konzervet, csak pur....inát, meg fogtisztítót.De például imádja a sárgarépát és az ubit.
Szia!
NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTÉL!!!
Akkor pedigree-t nem adok többet Neki.
Szóval akkor milyen konzervet kellene adnom? Premiert? Ez a neve?
ÉS: milyen sűrűn szabad fürdetni Őket? :)
sziasztok:)
hát megjöttem, úgy örül nekem ez a kis maszat, hogy a fülei hátramennek "nyusziba" és a játék a szájba,irány a móka
Sziasztok!
8-kor keltunk, mar megvolt a reggeli seta, meg a reggeli is.Most a Killah bubu ugy alszik, mintha egesz ejjel dolgozott volna, ja es oriasi decibelen horkol!Kis maszat!
na elteszem magam holnapra!
Jó éjt nektek!
(Megyek küzdeni az ágyért, hogy megint átverhessen, ha elalszom):D