Francia bulldog (beszélgetés)
oké. hol lehet ilyet venni?megkeféltem a szőrét kijött k.va sok. majd ha teljesen kikeféltem teszek fel képet a szőrről. érdemes megnézni. mint egy zsemle akkora már...
Nah, ezt véletlen tudom....
Nercolajjal kell kenni, a rácokat pl. nercolajos fültisztító pálcikával kitörölgetni (nagyon utálják...)
Csak közben ne dohányozzatok, mert gyúlékony, jól szellőző helyen csináld, és véletlen se menjen a szemébe, mert csíp mint állat...
Olyan illata lesz, mint egy parfümös plüssmacinak:D
köszike. sürgősen vennünk kell akkor. most volt e fürdés a kádba, elképzelheted milyen világ van...most gyorsan átkefélem , hátha kijön a téli szőr.nagy móka lesz ez is. tiszta karmnyom a combom:( áúúúú
Szia!
Nekem mintha azt mondták volna, hogy nercolajjal kell kenni a redőit, ha mélyebbek lesznek!!! :)
(Nekünk még alig vannak)
arniekának a pofiján a redőinél bepállott a bőre, ez eddig még nem fordult elő. Mit csináljak? mivel kenjük? segítsetek. köszi
jó reggelt:)
megvolt a kiadós séta...tiszta sár vagyok, asszem megyek zuhizni:( de ő boldog bulldog, mert elérte amit akart. elszaladt a cica:)
:) Köszi!
Az igazat megvallva a "gazdasági válság " miatt nem nagyon vagyok eleresztve, ezért szívok az a t w -vel...
Lehet márciusban összejön pár ezer Ft., amit tudok egy normális domainregisztrációra költeni, mert ez katasztrófának tűnik...
majd fog működni ilyenen nem is szabad idegeskedni majd ha megy szólsz aztán regizünk tetszik az az ötleted,hogy a mi kutyiainkal legyen tele az oldal meg a főoldal képei is ők legyenek
Bocsi csak közben lent voltunk sétálni.
bemegyek a kiszolgálóhoz, lelocsolom benzinnel, és meggyújtom, közben kocsi után kötöm, és végigvontatom a városon...
Már be tudnám állítani, hogy ne kérjen jelszót, amit senki nem tud, csak tegnap este óta nem működik az a t w....
Szia na megy az oldal amit csináltál?
Sziasztok!
Mi újság errefelé?
Ugy néz ki hogy van amásik fórumon egy soproni bulleszos csak most nincs fent majdmegérdeklődőm remélemössze tudtok hozni talit akár a szomszéd kutyusokkal is hívjátok őket is és csináljatok sok fotót.A másik fórum neve (Index fórum) Árdemes fölregizni oda is ott sokan vannak Bulldogosok sok jó ötlettel meg mindennel :)
mindenkinek szép álmokat:)megyek tévézni, arniezni és szundizni
holnap vele leszek egész nap. szabadnapom lesz!! sokáig szundogunk együtt, ameddig nem kezd rugdosni, hogy anyu kajaidőőőőőő
oké. mi nem is lakunk messze:)
Az enyem imad nyujtozni, neha ugy elterül, hogy biztos van 1meter. Killah is szereti alvas utan felemelni a fejet, nagyon edi pofat vag akkor.
Koszi nagyon rendes vagy!
Mi utcankban rajtunk kivul meg 3 fr.bully van.Amikor lemegyunk az az elsö,h körülnez nincs e valamelyik kint.Azt latni kene, hogy bolondoznak mikor összejönnek többen.Öröm latni öket.Hajni megbeszelhetjuk tavaszre, nalunk a tavolsag nem akadaly.
oké, köszi. rendi vagy. én azt is szeretem ha fut álmában:)páros lábbal:) moct már coco colás flakont gyilkol a kis(nagy) helyén
ez aranyos volt ugat állmában egyemmeg még azt szeretem amikor felkel és hátrahajtja a fejét a kis fogai koccannak és közben a szájánál a nagyobb ajkak ahogy mozgatja olyan érdekes aranyos nahgot ad ki olyankor amikor rá szokott erre jönni ébredéskor
Szerintem is osszehozhatnank egy talit, amint kicsit jobb idö lesz. Nagyon örülnek.
Na írtam oda is majd ha jelentkeznek összehozlak titeket remélem lesz valaki :)
Neha ugy almodik hogy az egesz teste jar, a szemeit fograssa, szegenykemet biztos kergeti egy nagyobb kutya!
Vagy nyamnyog olyankor biztos kajaval almodi.Volt hogy ugatott is almaban...
látod Hajni Killahal már ketten vagytok ha másért nem két három havonta egy jó hétvégén egy nagy egybe napos bulli talin már érdemes a kicsik miatt talizni de tuti vannak ott még a környékről csak meg kell találni őket jelezni kell meg kell itt is nézni ki hova tartozik mindjárt megkérdezem a másikon is hátha össze tudtok valamit hozni
A tied is meg mindegyik itt és a másik fórumon is nagyon édessek én nagyon megszerettem őket a jellemükkel kinézetükkel mindennel együtt a tiednél aranyos a Killah hadnagymeg a medencés képek remélema a Diego is szeretni fogja a pancsolást mert a kádas lábmosást már most is szereti.A diego nem olyan hangos csak ha horkol ha nyüszög ha pukizik ha állmodik mint most is majdnem nyitott szemekkel látom ahogy jár a szeme és állmodik és nagyokat szuszog közben olyan édes és annyit nőtt már olyan hihetetlen :)
Györ es Sopron hozzank is kozelebb van mint Pest.Mi is szivesen elmennenk!Szervezhetnenk valamit!
az a enyém épp egy kenguruval küzd. átugrottam a szomszédba, s már az ajtóba volt a zsebijével
sziasztok!
Az enyem is rettenetesen kivancsi, mindent latni akar, mindent megnez es vegig szuszmatol.Neha ugy nez ram hogy majd meg szolal, a kis gülü szemevel.Hihetetlen milyen inteligens kutyuk, nagyon szepek a kutyujaitok nektek is.Az enyemet ugy hivom a "hangos kutya".Ö mindent hangosan csinal, hangosan ásit, horkol, pruszko, pukizik!De ez bennuk a legvonzobb!
További ajánlott fórumok: