Francia bulldog (beszélgetés)
Most éppen xarakodik a tárhely....404-es hiba...
Kb.: 5 üzenetet írtam a szolgáltatóknak, akik 3 napja .sznak válaszolni, igazi szolgáltatókhoz hűen...
Na például ez egyik olyan dolog, amiért áprilisban költözöm...
Bocsi, hogy ilyen lassan megy, de elég hülye is vagyok hozzá, meg szeretném, ha tényleg jól működne, és élvezettel használható lenne.
Bár mondjuk ez egyenlőre ingyenes tárhellyel nehezen lesz megoldható, de ha amikor működik, és már rendesen használjuk, akkor áldozok rá annyit, hogy vegyek egy tárhelyet, ami rendesen, stabilan működik...
áááh képtelen vagyok megoldani....
ez a f.o.s mindenkitől az én jelszavamat kéri
hirtelen az jutott eszembe képzeljétek el ezt a sok kis manót mint amikor az ovodába közössen aludni kell képzeljétek el ahogy egy helységben egyszerre vagy 20 an külön figurákkal horkolva alszanak hehahahahehehehe
elképzeltem vicces lenne
:D
Küzdünk a problémán...
én azért tudok családon belül ellenpéldát ismondaniamiért érdemesminőségi jó tápot adni a kicsiknek és ha dokit megkérdezed akkor rá is bólint mert nem arról van szó,hogy nem kaphat házi kaját csak nekik egy fejlődéshez nincs benne az a vitamin fehérje stb amit itt megkaphat de persze mindenkinek szuvenír joga mit ad a kicsiknek.Szóval a sógoréknak van Beagle kutyusa nem kapott tépot kis kora óta tök szépen nőtt amig egy rosz mozdulatnál kijött a porckorong sérve egy éves kor előtt mert a házi kosztban nem volt benne az a cucc ami a tápól kellett volna így egy csomó pénz sírás és orvosi kezelés vizsgálat tuán belátták és azóta sokkal egészségesebb a kutyus ja még 1 éves se volt a kutyusuk mire kijött a baj és kiderült mindez.
Ezek a kicsik sajna nagyon jellegzetessen fajta kutyusok nem nagyon éri meg reckíroznide mindenkinek saját szive joga hogy mit hogyan csinál ez csak egy hozzászólás volt :)
Szia :) elősszőr istényleg én is saját tapasztalatbólmondom és a francia bulldog találkozos élmények tanácsok tapasztalatok alapján és rengeteg utánnaolvasással kérdezésel vagyokénis itt és mindig főleg ha tudok is segítek!:)
Szóval a Royal caninnál jobb kaja nem kell neki de nagyon fontos a napi adagját nem jó túllépni ezért fontos azt betartani az nem baj ha kevesebbet eszik de többet ne egyen.
A másik lényeg kicsiként ne nagyon váltogasd a kaját mert eléggé érzékenyek rá és a hasmenésen kívül megzavarod a pociját amugy itt mondanám danon aktiviát illetve minimális zsíros joghurtot néha adjál neki mert segíti az emésztését.Ha a konzervel kevered a tápot ne feljtsd el fele fele arányba adni a napi adagot mert megeszi csak nem jó neki.Mi pl ugy jártunk hogy kapta az eukanuba tápot szépen nőtt toltta a kaja rendessen de ehez képest kevesset mozogtunk vele és latapadt a térdszallagja növés közben és el kezdett egyik pillanatról másikra sántítani kapot injekciót gyógyszert pihi volt szigoruan és amikor jobb lett neki akkor pedig rengeteg séta.Ezt csak arra írtam hogy ezek nagyon jó tápok ha valami nem indokolja akkor vitamin plusz egyéb kiegészítő nem fontos hozzá hacsak a doki nem javasolja valamiért!
Konzerv: semmiféle képpen nem ajánlom a pedigret mert a konzerv kaják egyik leggyengébbik kategoriája sajnos és tele van sok szarral bocsi a leírásért jobban ajánlanám a premiert illetve a premium kategoriás konzerveket mert nem tartalmaznak szóját és egyéb káros anyagokat a kicsiknek! Remélem tudtam segíteni a Royal a legjobb amit adhatsz neki tépban de konzervet váltsál szerintem!
Szia
ööö
most regisztrált a párom, és neki ment, de megnézem rögtön
Kedves gazdik!!!!
lehet regisztrálni!!!
bull-doser . a t w . h u
Killah csak akkorugat ha valami ismeretlen lat, ami azelott nem volt ott,de az olyan vicces mert elfut es lassan ugatva vissza bandukol ez kb.10 perces felfedezes!!!
Jah meg ejjel ha valaki elmegy az ajto elott, rendesen be tud porogni, amugy nagyon ritkan ugat!
a mienk ha jön vki nem ugat, csak ha cica az illető, na őket utálja.ha ember jön indul puszit adni neki:)
hát nekünk is. elmentünk érte Ceglédre majdnem sopronból 3autópálya 3,5óra de Ő a miénk:)))