Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
Szerintem egyébként biztos, napi egy kemény RR és biztos van eredménye is.
egyébként az hogy valaki szuper jó futó mondjuk, nem jelenti azt, hogy pl ugyanolyan jól megy neki a gimnasztika. egy ismerősöm sokat gyúrt (lány), és látszatra is nagyon szépek, formásak voltak az izmai, erős is volt, de az első lightos aerobic edzésen kiköpte a tüdejét :)
Ilyenek ezek a nagyik :D az update és minden ilyesmi ellenségei :D
épp most csináltam meg RR 20 perc önmagadért dvd comb-fenék-csípő rész 90%át a hasizom részből meg 7 percet és tökre kivagyok.. :D.. ennyire puhány vagyok te jó ég.. :D :/:S azért elszomorító..
megyek letusolok
De az tuti hogy ha ilyen edzést be tudnék építeni a mindennapokba úgy hogynapi rendszerességgel Rékáznék akkor biztosan már egy hét után látszana az eredmény..
Szerintetek?
A nagymamám tönkretette a fogyókúrámat :D
egy hétre száműztem magam hozzá és máris sikerült a leadott kilóimból kettőt visszahízni.De a kedvenc kajáimnak nem tudok ellenállni :))
Mama-Mama... :)))
Köszi! :)
Hát kedves Laura elárulom, hogy Te rendelkezel azzal az úgynevezett tökéletes homokóra alakkal amiről szerintem minden nő álmodik :):P (nagy mell keskeny derék stb.) :):D
Én már most irígy vagyok rád :D
Hát az étrendemben annyi változott hogy sokkal de sokkal kevesebbet eszek első sorban :) a második az hogy nem nassolok meg rágcsálok csak nagyon ritkán és leszoktam az üdítő függőségemről :) de ezen felül végül is mindent eszek amit szeretek csokit csipszet és keyeret is ha épp megkívánom :) táhát nálam a mértékletesség az alap :) viszont ez arra elég hogy a jelenlegi súlyomat tartsam tovább fogyni már nem fogok tőle :/ tehát a minusz kilókhoz mindenképp változtatni kell :)
Fúúú, ez igen :) Előkaptad a bringát, amikor Rád jött a hami-hami. Le a kalappal :) Gratulálok!
Szerintem mivel Te sport miatt fogytál leginkább, legalábbis gondolom, Neked mindenképpen érdemes, ha nem is minden nap, de valamit tornáznod.
Én nem tudom milyen alkat vagyok :D Ezen még sosem gondolkoztam el. Aránylag nagyok a melleim, ez kompenzálja a felső testem méreteit, első ránézésre talán a combjaim nagyok a testemhez képest. Ez milyen alkat? :))) Kutyacsont? Felül is széles, és alul is széles :D
Mennyit változtattál az étrendeden azóta, hogy fogyózol?
Köszi :) :P
Hát mint ahogy előbb leírtam az hogy kinek mi az ideális súly szerintem nem csak magasság függvénye hanem alkati kérdés is! :) Mint írtam legjobb barátnőm is 170 magas és 64 kiló és úgy néz ki mint egy modell kb :) vékony hosszú lábak darázsderék meg homokóra alkat :)
Neked milyen alkatod van? :)
hmm érdekes amit írsz, kalóriákat még sosem számoltam érdemes lenne kipróbálni :)
Amiket írsz az étkezéssel kapcsolatban akkor egy cipőben járunk :) én se tudnám elhagyni a vacsorát például :):P
Korábbi nagy fogyózásom hát mit is mondhatnék :)
83 kiló körül jártam amikor azt mondtam hogy na jó most már ez így nem jó... ugyanis nekem ezek a plusz kilók nem a felsőtestemre hanem az alsó részre összpontosultak... :/ tehát cseppet sem mondhatom hogy arányosan híztam.
a mozgás minden formáját kerültem és 4 nagy karéj (a kenyér középső nagy szeleteire gondoljatok) melegszendvicset meg tudtam enni a nap bármely szakában :D persze akkor jött mellé egy kis tábla csokika:D csipszecske :D cola :D persze lájtos hogy vigyázzak a vonalakra :D:P
no mindegy és mikor már sírtam a tükör előtt és szinte csak a szobában kuksoltam egyszercsak isteni szikraként beugrott hogy van egy bicajom a kamrába :) Hát így kezdődött :) először persze majd kiköptem a tüdőm olyan megterhelő volt akár a város másik oldalára eltekerni.. aztán sokszor azt csináltam hogy ha megéheztem elmentem tekerni, mert ha otthon maradok kizárt hogy ne raboljam ki a hűtőt :)... és így fogytam le szépen apránként 60-61 kilóra... :) most már ha jó idő van meg se kottyan 40-60 kilóméter /nap :) viszont ilyenkor télen nem tekerek.
és azt vettem észre nyáron hogy hiába tekerek akármennyit már nem fogyok egy dekát sem... :( aztán próbáltam ezt a 90naposat két hétig de semmi komoly eredmény.. (-1kg) :(
Szia Tigrincs! :)
Hát ha így számolom az ideális súlyt magamnak akkor az én 170centimhez a 60-55 kg a jó. én 53 szertnék lenni legalábbis ez a kitűzött célom )persze ha 55nél már úgy fogok kinézni ahogyan szeretnék akkor nem fogyok le jobban). Az az igazság hogy jelen helyzetemben 61 kilósan nem érzem magam túl jól, nem azt mondom hogy sok a 61 kg vagy ilyesmi.. hanem az én alkatomhoz nem jó.
Van egy barátnőm aki velem egy magas és 64kiló és sokkal jobban néz ki illeve sokkal karcsúbbnak hat mint én mert neki tipikus homokóra alakja van.
Viszont az én körte formámhoz a 61 kiló sok, mert vastagok a combjaim a fenkem túl nagy stb viszont felül meg olyan lapos vagyok hogy az xs-es felső is szinte laza... :/ szóval elég viccesen festek a bikinimben :D
A 90 napost én két hétig csináltam és kb egy kilót fogytam... :S
szimpatikus kúrát még sajnos nem találtam meg.. :S abban bízok hogy itt Tőletek jó tippeket kapok :)
Szia Nyűzli :) Aranyos neved van :P
Először is én 169,5 centi vagyok, és én 65 kilósan már nagyon jól érezném magam :) 53 kilósan olyan lennék mint egy deszka, de ezzel nem bántani akartalak, mert hát ízlések és pofonok!
Én a kalória számolásban bízom. Nekem ez azért egy jól bevált módszer, mert én nem tudok kizárni az életemből semmiféle fajta összetevőt, nem tudom mellőzni a szénhidrátot pl. Nem vagyok annyira oda a fehérjéért. És ami fontos nálam, hogy kizárt, hogy ne vacsorázzak, vagy hogy pl 5 óra előtt vaicsizzak.
Ezek a tények sok diéta lehetőségét kizárják, mert tudom, hogy azokat nem tudom megcsinálni (pl atkins, bele is halnék, ha olyan sok húst kellene megennem...) Ezért jó a kalóriaszámolgatás. Ebbe akár beleférhet egy kis kenyérke, vagy egy kis süti, vagy csoki, de a lényeg, hogy mindent mértékkel, erre valóak a számok.
Ha úgy vesszük, 5 -ször étkezem.
R: általában tejeskávé
T: tea, nagy pohár víz, esetleg kis gyümölcs
E: egyféle valami (nem levés és második! vagy csak leves, vagy valami nem túl kalóriadús főétel)
U: nekem ez nagyon fontos, mert ha kihagyom, akkor vacsira kipakolom a hűtőt :))) egy gyümölcs, egy natúr joghurt, vagy valami kis nasi, a lényeg, hogy nem egy elefánt
V: csak módjával, általában abonettet eszem valamivel. sonka, light sajt, hal, sok zöldség, sali, ...
A jelenlegi alkatomhoz 1300 kalória körüli napi bevitellel az orvosi lexikon kalkulátora szerint (ezt érdemes megnézni!!!) heti fél kiló fogyást érhetek el ülő foglalkozás mellett, vagyis úgy ha nem csinálok semmit. Néha rám jön a tornázhatnék, és akkor hetekig képes vagyok minden nap akár 1 órát is pl zumbázni, vagy akármi, de aztán sokáig borzasztó lusta leszek. Ezért most azt feltételeztem, hogy ha nem mozgok semmit, akkos is fogyjak. Persze jó lenne mozogni, néha rá is tudom magam venni :D
RR-t én nem csinálom, de állítólag formásabb lesz tőle mindened: lábak, combok, fenekek, bocsi egy fenék :D
Azt megkérdezhetem, hogy korábbi fogyózásod alkalmával hogyan fogytál le? Milyen módszerrel?
Szia Nyűzli!:)
Én 180 vagyok, mármint centiben :D, ideális súlyom 65-70 kg max. Soha nem fogyóztam életemben, de most 95,7 kg-ról indultam -szülés után- és jan. 9-én elkezdtem a 90 napost. Egy hét alatt 4 kg-ot fogytam.
Neked melyik a szimpatikus kúra?
Sziasztok! :)
Most regisztráltam az oldalra abban bízva, hogy Ti itt forumozó "sorstársak" segítetek tanácsokkal illetve motivációs erőként hattok rám :)
De hogy ne legyek ennyire lerohanós így írok kicsit magamról, és eddig elért eredményeimről.
Tinédzser koromban híztam meg hirtelen, ami elég nagy trauma volt... átlag üzeltben nem lehetett rám nadrágot kapni és egy szinte gyerek fejjel elég szörnyű érzés... az elmúlt két évben sikerült lefogynom 60-61 kg-ra, ami nem olyan rossz, de az álomsúlyom 53 kg, szerintem ez lenne ideális az alkatomhoz és 170cm magasságomhoz.
Tehát szeretnék még 7-8 kilót fogyni, de az utóbbi hónapokban elég nehéz rávenni magam bármire is... :( így arra gondoltam hogy ide regelek és bízom bennetek mint motivációs erőben. :)
No meg szeretnék tippet-tanácsot kérni, kinek milyen módszer használ? Ki mennyit és mit tornázik? Étkezések?
Minden hozzászólásnak örülök! :)
Jah és beszereztem Rubint Réka Add önmagad 3.-at erről valakinek van tapasztalata mennyi idő alatt mit lehet elérni vele?
Előre köszi mindent! :)
üdv
Nyűzli
én nem tudok nem vacsorázni :)
a párom is itthon van végre, akkor eszünk együtt. ha szenvedős fogyókúrát csinálnék, akkor is inkább az ebédet hagynám el :) a vacsiról nem tudok lemondani. ha viszont túl korán vacsizok pl 5 óra, akkor 8ra már éhes vagyok :D
nekem 62 lenne a célom minimum (akkor már műthető lennék) de inkább 60.
Az a baj hogy el se kezdtem még.
Gyerek az nagyon motiváló ;) nekem a doki mondta hogy dobjak le pár kilót (68 voltam) -64re le is mentem pikk pakk, aztán terhes lettem...... ikrekkel (nem spontán) De bizti jót tett a fogyás. Ma már nem vacsizom így kezdem. Általában én először összeszűkítem a gyomrom és utána váltok egészségesre. Szóval 2 lépcsős nálam, először mennyiség váltás , utána minőség. Egyszerre nekem nem megy a kettő egyik napról a másikra.
nekem is vannak ismerőseim, akik csinálják, de sokat én sem hallottam még róla.
azt tudom, hogy ők pl nem cukrot használnak, hanem xilitet, nádcukrot :) vagy sztíviát, ami ugye egy növény. És hogy nem tehéntejet isznak, hanem kókusz tejet, és abból sütnek. Ennyi jut eszembe hirtelen. Sajnos többet nem tudok mondani, még én sem ástam bele magam igazán.
:) Örülök, hogy nincs harag. Sajnos én is a Te fajtád vagyok :) Sosem leszek 45 kiló :) Erősek a csontjaim, és erős alkat vagyok amúgy is, mindig is az voltam. Szakközépben a koliba kerülés miatt híztam meg 65-re, majd egyetem alatt 72-re. Végül a párom miatt 87-re :)
Aztán leadtam 10 kilót, és most karácsony miatt megint meghíztam 81,5-re :( Ma 79,3 voltam, vagyis az elmúlt egy hét alatt 2 kilót fogytam kalóriaszámolással.
Az én célom első körben a 75 kiló. Ezt legkésőbb április 15-ig teljesítenem kell. Aztán, ha addig nincs baba, akkor újabb -5 kiló a cél, és így tovább 65-ig, az lenne a vége :)
Úgy gondolom, ha kiderülne közben, hogy összejött a baba, azért 5 kiló fogyás az elején még tartható lehet, csak sokkal minőségibb étkezés mellett.
Majd meglátom.
És Neked mi a végcélod?
Na én se tudok róla még sokat, de eléggé összetett.
Az a lényege hogy csak olyat egyél, amit az ősember is megtalált és meg tudott csinálni,natúr hús, zöldség, magok, elméletileg zéró öntet, rizs, krumpli stb. yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy na a lánykám akart sok y-t
Persze, cukor liszt is nuku. Semmi olyan amit termeszteni kell. Érdekes egy elv, még nem mélyedtem bele, de sokan esküsznek rá. Általában levesek, meg natúr hús zölddel a menű, nem túl változatos. Még a répát se tudtam hova tenni, szóval rendesen bele kéne mélyednem, csak nem tom van e értelme :D
Szia!Én egy héten egyszer szoktam tartani lé napot.
Mindig attól függ, hogy mennyire vagyok éhes,ha kevésbé akkor jöhet a lé :D
Sziasztok! 9-én kezdtem és fogytam 2.4 kg/2.7 kg-ot!!!!!:DD
(attól függ, hová teszem a mérleget, de ez a 3deka ide-oda, mindegy, hogy melyik az igazság, mindkettőnek nagyon örülök!!!!)
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók