Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
Úgy van, serpenyőben sütöm először, utána rá a feltét, és utána be a sütőbe!! :) EZ a tészta nagyon laktató, úgyhogy nem hízlal :) FŐLEG ha el is hiszed, hogy nem hízol tőle! Csak edd, jóízűen, annyit egyél midnig, hogy elmúljon az éhség. Tehát, ha már nem érzel éhséget, ne egyél többet! Mindegy, hogy otthagysz egy falatot akár! Nem kell megenni az egészet, ami a tányéron van ;)
Nagyon szivesen, írok még ingyifincsi piskótatekercs receptet, tiramisut, mogyorós kekszet!!!! :)) (Most éppen a mogyiskekszet csipegetem, isteni :))
Köszi Lexa a recepteket! Én is ki fogom próbálni mndet :)
A pizzatésztát nem tepsiben, hanem serpenyőben süti, egyik oldalát is, meg a másikat is.
Pizza-pizza-pizza-pizza!!
És ez nem hízlal??? Ezt csinálom meg hétvégén...:)))) Már tuti. Ezt mekkora tepsiben szoktad sütni??
Pizzatészta recept:
Hozzávalók:
2, 5 dkg liszt
1 tojás
késhegynyi szódabikarbóna
kb 1-1, 5 dl víz
só
2 kávéskanálnyi vaj
kis kuroricakeményítő,
fél zacsi sütőpor
Elkészítés:
Keverd össze az összes hozzávalót, kivéve a vajat! Palacsintasütőben olvassz fel egy kávéskanálnyi vajat, majd öntsd bele a folyékony tészta keveréket! Hagyd, amíg megkeményedik, majd borítsd ki egy tálra, majd a palacsintasütőbe megint olvassz fel egy kávéskanál vajat, és sütsd meg a másik oldalát is. Ha nagyjából megsült, tegyél rá feltétet, és dobd be a sütőbe! :)
Ide is leírom az alap muffinzsömle receptet:) :
Hozzávalók:
20 dkg kukoricaliszt
2 tojás
vaj
1 kanál étkezési keményítő (kukoricakeményítő)
só
cukor
kis olaj
tej
sütőpor
+ ízesítés ízlés szerint pl: bors, reszelt sajt, petrezselyem, én néhaa közepébe rakok koktélparadicsomot, vagy olivabogyót. .
Elkészítés:
A vajat felolvasztod, belerakod a tojást, a lissztel összekevert sütőport és keményítőt, és az összes többi hozzávalót is! Tejből érzéssel annyit rakj bele, hogy azért folyós legyen a tészta! Ezután öntsd a masszát muffinformába (elég híg ebben az állapotban a tészta!) , akár a tetejére is szórj egy kis sajntot, majd 180° -on sütsd ki!
Én nagyon szeretem, remélem neked is ízlik majd :) Ha édes muffint csinálnál, ugyan így csináld, csak rizslisztből, de mondjuk kukoricából is fini! És adj hozzá kakaót, csokireszeléket, vagy rumaromát, vagy akármilyen aromát :) (és hagyd ki a petrezselymet, sajtot, ilyesmiket :D:D)
Később még írok pár receptet :)
Én ezt akkor szoktam mondani,mikor már megfelé döglöm a futástól! :D :D :D ÉG A ZSÍR! :)
Am hamar meglett a paprikakrém.net vagy gyógynövénybolt?
Köszi, jólesik :))
De nem adom fel. Képzeld! Képzeljétek! Bekentem magam paprikakrémmel, de csak egy slim'n lift-et húztam rá, mert az ünnepek alatt elfogyott a fólia és amúgy sem szeretnék tekercselni, szauna nacim meg nincs...9 perce van rajtam és éééég a senekeeeeem!!!!ááááááááá Kibírom: "Ég a zsír -ég a zsír" -ezt mantrázom, áááááá
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók