Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Hurrá!! Egy egész kiló.Na most ennek örülnöm kéne? Úgy állok, hogy heti 2 edzés, +cefa.....homeopátiás bogyó.
Azért az + hogy nem vicsorgok az éhségtől.Fog ez menni!(elhiszem én ezt?)
Hatvanötaztökjó backi :-) ÉNISAKAROKMÁANNYILENNI!!!!!!! Én hetvenegy vagyok.
Twistergép csodákat tesz az úszógumikkal :-) Általam tesztelve!
sziasztok!
na gyerekek 65 kilóóóó!!!!!!!!
ha még olyan 5 kilót leadnék,akkor meg is elégednék...
ja múlt héten felpróbáltam egy alkalmi ruhát,és képzeljétek:állt rajtam valahogy!!! :)))
ez már nem semmi!!!!!
milyen ruhát kell választani,széles csípő esetén???
ja és,hogy lehet eltűntetni az uszógumit?milyen gyakorlatokkal?
Sziasztok!
Teljesen igaz minden fejben dől el,de nekem meg kell támogatnom magam valamivel.Szerintem fejben már eldöntöttem fogyni akarok!Teszek is érte.De az éhség érzetemet kordában kell tartanom(már csak a környezetem miatt is!)Az persze egyéni ki mennyire hisz a homeopátiában.Én most eldöntöttem hiszek benne.Jöhet a radír
Helló!
Én vettem homeopátiás bogyót amit most reklámoznak ahol leradírozzák a nőről azt az átok hájacskát.Most tényleg nem éhezek annyira bekapdosom ha kaja jár a fejemben.Alakformáló torna is egész jól megy.Multhéten elmentem még kétszer.Most a hasam akar kiszakadni.Súly áll megingathatatlanul.Nem hagyom magam!!!!!!!!!
Szia!Én jelenleg csak terhesvitamint szedek...:)))
Nem érzel semmit?
Nekem nem igazán volt tőle bajom....
Mert állitólag egy betiltott gyógyszert tartalmazott.Sibutramine-t
Hmm. Érdekes. :-)
Mellékhatások nem voltak? Itthon miért volt tiltva?
Jah és többnyire vannak naplóink ha érdekel nézz bele:)
Sbeus pl majdnem 30kg nál tart,Ovónöcske bár Ő titkos is kb ,melinda032 szintén 30kg körül,Beácska77 szintén sok,20kg körül,én 24kg---de mindenkié érdekes,és jó :)
Ha valakit kihagytam sorry de hirtelen ennyi jutott az eszembe.:)
Szia!
Ez a fórum,még régebben alakult -át is alakul már:) mert egy éhség csökkentöt szedtünk,ami illegális ezért nem beszélhetünk itt a Hoxán róla.
Nagyon sikeres fogyások voltak 20-30 kilósak és sokan itt is maradtunk,és van aki folytatja bogyó nélkül ,valaki már abbahagyta,mint például én és tartom a súlyom! :)
Sziasztok!
Ti milyen fogyókúrát/diétát csináltok?
Most találtam erre a fórumra és ahogy látom elég aktív. :-)
Sziasztok!
Látom profi csapat fogyizik itt.Én teljes nagygenerálra szántam el magam.Új frizura új alak stb.Már egyszer is elmentem alakformálásra.most konkrétan nem tudok leülni.Csökkentettem a kajabevitelt is, majd átharapom a kollegák torkát.
Nem tudom ti hogy küzditek le az éhségérzetet én ebben teljesen sikertelen vagyok.más tevékenység után nézek mert nem bírom a kaja szót
azt hiszem nem lesz meg májusra az álom 60 kiló(jelenleg 68)
sport kéne,de ilyen hidegben élni nincs kedve az embernek :)))))
Hát én abbahagytam 2 hónap után, azt mondták nem lett volna szabad :S
Legalább 6 hónap kell a látványos változáshoz, és midnenképpen kell centiben mérned magad.
Úgyhogy lehet jövőhónaptól újrakezdem :)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!