Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Szia. Naponta kb. mennyi kcalt eszel? Lehet,hogy nagyon kevés a kcal bevitel,és azért vagy éhes.
Ha regisztrálsz a kalóriabázis oldalon,ott beírod a magasságod,súlyos,célod, kiszámolja neked mennyit kellene enned.
Sziasztok!!
Fogyni szeretnék, kb 5kg-ot, de állandóan éhes vagyok. Kipróbáltam már az almaecetet, a citromlét, de eddig semmi se csökentette az éhségemet. Ha van valakinek bármilyen ötlete, hogy mit csináljak, nagyon megköszönném!!!!
szia.ugye milyen jó,azt látni,hogy lassan lassan kevesebbet mutat a mérleg?
én eddig 12-13 kilót fogytam,most azon vagyok,hogy ne jöjjön vissza.tudod mennyi cs.mellet ettem zöldséggel????rengeteget...de sebaj,mert szeretem is.kedves férjuramat leszídtam,azzal az indokkal,h vissza akar hízlalni,az esti fél 9-es evéseivel :)))))
nem tudom megállni,hogy ne egyek vele olyan jóízűen eszik :))))
persze ne ő teht róla,de valakire fognom kell
mindenki eltűnt erről a fórumról :(((
vajon hol lehetnek????
Sziasztok!
két kiló minusznál vagyok.Kicsit ugrál hol le hol fel,de jól vagyok.A heti két edzést nem tudom tartani,ezért állandó az izomláz.A cefa bogyócskáim használnak,bár néha be kell kapnom pluszban is mert a nasi vágy rámtör.Na már csak őt kilót kell leadnom(vagy inkább leugrálnom!)
Sziasztok! Próbálta már valaki ezt a "zöld kávé kivonatot". Annyit nyomatják a Fac'-en, kíváncsi lennék, valós eredmények-e ezek....
További szép hétvégét!
Nekem beindult, már jó 2 napja.
Úgy látszik kellett a dupla bogyós löket :D
Elmesélem ma hogy jártam.
Szedem már 5 napja a bogyit és eddig semmi hatása nem volt. Gondoltam ma majd reggel kettőt dobok be. Be is vettem. Délután 3 óta olyan szédülés van rajtam azt sem tudom hol áll a fejem.
Hülyeséget csináltam :S
sztem ügyes vagy
jó ez a fogyás hiszen nincs még két hónap sem!!
A 7 hét alatt így alakult a heti súlyom:
induló súly: 92, 7 kg
1. hét után: 90, 6 kg (-2, 1kg)
2. hét után: 90, 2 kg (-0, 4kg)
3. hét után: 89, 4 kg (-0, 8kg)
4. hét után: 88, 7 kg (-0, 7kg)
5. hét után: 88, 1 kg (-0, 6kg)
6. hét után: 87, 5 kg (-0, 6kg)
7. hét után: 87, 3 kg (-0, 2kg)
Lassú, de remélem biztos
Már a 4. szemet vettem be de nincs változás :(
Türelmetlen lennék, nem emlékszem hogy az előzőnél hogy volt :S Vagy az erősebbet kellett volna...?
a homeos bogyód,azt éri el,hogy nem leszel éhes?
csak mert én is gondoltam már rá,hogy ki kellene próbálni...
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!