Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
BUÉK::::)))
Jópihenést!!!
sziasztok!
fene jó karácsony volt...
a párom főzött egy különösen jól sikerült halászlét,egy nagy "kondérral" ,1x evett belőle,másnapra megbuggyant.Ki kellett dobni az egész vagy 8-10 litert.hallal,mindennel együtt.
aztán anyáméknak elromlott a fagyasztójuk,így áthozták hozzánk a disznótoros húsokat.Az én picike fagyasztómba nem fért be minden,ezért a fagyasztó alatti,a hűtő legfelső polcára tettem.Nyilván mivel csak hűtőben volt,nem fagyóban így elkezdett kiolvadni,és a drága jó anyámék nem szóltak,h nem kötötték be görcsre a húsos zacskókat,így amikor olvadt a véres víz a zacsiból egyenesen az én ételeimre folyt.Így hát ki kellett dobni a sült-és rántott húsokat, tésztákat,mert azt mondta azuram,h betegséget lehet elkapni,ha ráfolyt.na az én kajáim egyenesen álltak a véres lében...
na mondom mi jöhet még????...
de legalább lett hely a hűtőmben.
Holnap elutazunk a Mátrába. Ott töltjük a szilvesztert, édes kettesben. Remélem, jó lesz!
Ezért most boldog, békés, sikerekben és szerencsében gazdag új esztendőt kívánok Nektek és családotoknak!
Mindenki túlélte? :)
A karácsonyt :)
Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! ÁLDOTT KARÁCSONYT!
Szeretettel...:VIKI
Áldott, békés karácsonyt, és sikerekben, örömökben gazdag, boldog új esztendőt kívánok Nektek tiszta szívemből!
Juhász Gyula:
Karácsony felé
Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.
…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.
…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
Viki!
Neked boldog névnapot kívánok!!!!!:)
J a,en nem feleloskeresesre gondoltam,baromsagok mindig vannak a neten.Arra gondoltam,hogy azert ilyesmit par szal gyertyaval,plusz elelemmel nemigen lehetne meguszni...
Szomorusag...valaki eltavozott..
Miért szomorkodsz????
Felelős kellene!!sztem is!!!
Sokan öngyilkosak lettek,!
Dolgozom,szomorkodom,keszulok..porgok...vagyok.
Talan fogytam,merni nincs kedvem..de ugye,jon a sok finomsaaag...legyetek ugyesek...
Viki,nem artottal senkinek :-) bar az a hoax nagy baromsag volt,es sztem ennyivel nem lehetne meguszni...
Én is benézek mindig,de már csak a naplókat szoktam,most is véletlen kattoltam a fórumra...
Karácsonyi ereszdelahajamat... :)
Én dolgozom,így a főzést megúszom :)
Minden nap benézek továbbra is...
Csajok annyira a Fb-on sem nyomjuk:)
Én már,ma hogy túléltem a világvégét,kicsit aktivabb vagyok,a tegnapi napot végig pihentem,mert paráztam:)))))-hordtam be fát,készitetettem,gyertyát fáklyát lámlaolajat,az egész család rajtam vihogott,a barátaim azt mondták becsavarodtam...én meg csak mosolyogtam...mondtam nekik nyugalom ezzel senkinek nem ártok:))))Nem?! :D na jó ...ne firtassuk,le akarták fényképezni...de nem engedtem!!:)))
Ma délelött takarítottunk,délután sütni fogok!
Tessék írni ,Ti hogy áltok...
Fogyókúra most nálam sincs:)))-mérlegem sincs.Bekrepált.
Mi is az a Lézeres Lipo Cryolysis zsírfagyasztás?
Lézeres Lipo Cryolipolysis – egy olyan új technológia, mellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven és nem invazívan kezelhetjük. Szemmel láthatóan, természetes módon csökkenti a zsírszövetet, végleges eredményt garantálva!
A cryolipolysis az orvosi zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt,
műtéti beavatkozás, tű, szike és lábadozási idő nélkül. Gyorsan, fájdalommentesen, hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek
a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.A kezelés fagyasztással végleg eltünteti a zsírsejteket, míg legtöbb módszerek csupán a zsírsejtek méretét csökkentik. Nincs jojó effektus: a megsemmisült zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak! Ez az első cryogép a világon, amelyik a hajlatoknál kisebb felületeken is lehetővé teszi cryolypolysis kezelést!
A lézeres zsírfagyasztás hatásosabb, mint a hozzá hasonló testkezelések, mert ezzel a módszerrel már 2 alkalommal átlagosan 52-60% zsírszövettől tudunk búcsút venni VÉGLEGESEN.
Nem kell hozzá műtéti beavatkozás csak egy kis kitartás, mert 45 nap után lesz teljes mértékben látható, de mindezt 2 kezeléssel érjük el, és az eredmény magáért beszél, szemmel látható!
Mi is az a Lézeres Lipo Cryolysis zsírfagyasztás?
Lézeres Lipo Cryolipolysis – egy olyan új technológia, mellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven és nem invazívan kezelhetjük. Szemmel láthatóan, természetes módon csökkenti a zsírszövetet, végleges eredményt garantálva!
A cryolipolysis az orvosi zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt,
műtéti beavatkozás, tű, szike és lábadozási idő nélkül. Gyorsan, fájdalommentesen, hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek
a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.
A legújabb "csoda" minden eddigi elektrofogyasztó eljárásnál hatékonyabb, mert testterületenként összesen csak 1-3 kezelésre van szükség 45 nap szünet közbeiktatásával! ÚJODONSÁGA az, hogy nem szökséges 2-3 naponta megjelenni kezeléseken, mégis látványosan fogyaszt folyamatosan!
Az átlagos fogyás 1 kezelés után kb. -3-12 cm. Százalékosan ez 26 max. 45% eredményt jelent a kiindulási zsírszövet vastagságától föggően. Az eredmények kb. 40%-a 15 nappal a kezelés után láthatóak, de 6 hetet kell várni arra legalább, hogy a végleges eredmény láthatóvá váljon. Ekkor lehet azt eldönteni, hogy szükség van-e még további kezelésre.
A lipocryoval kezelt zsírsejtek a szervezetből két úton ürülnek:
Közvetlenül kristályosodással, melyet apoptózis és progresszív sejtbomlás követ (sejthalállal -önbontással jár).
Fokozatos zsírkibocsátással az ürülés a következő 2-6 hét során várható.
Közvetetten, révén a szimpatikus idegrendszer lipolízist indukál.
(Azaz, az idegrendszer zsírbontásával a hő sokk hatására.)
A kezelés előnyei:
Biztonságos és természetes!
Nincs szükség diétára!
Klinikailag bizonyított!
Nincsenek mellékhatások!
Látványos a karokon is!
Halványítja a striákat is!
A lógó, megereszkedett bőrt összehúzza, feszesíti!
A plasztikai zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt, műtéti beavatkozás és lábadozási idő nélkül!
Látványos eredmény már egy kezelés után is, ami nem sok fogyasztó eljárásról mondható el!
25-45 %-os zsírszövet csökkenés már egy alkalom után!
Költség és idő kímélő, csak pár alkalom szükséges!
A kezelt terület mellett a vákuumhatás miatt feszülést fogsz érezni. Emellett intenzív hidegérzetet lehet tapasztalni helyileg, főként, amikor elkezdődik a kezelés. Általánosságban: A kezelt terület piros és érzéketlen, mely néhány órán keresztül fennmaradhat a kezelés után, majd elmúlik. A kezelés után rögtön visszatérhetsz rendes tevékenységeidhez, kényelmetlenségek nélkül!
Az egész kezelés ezekből áll:
Állapotfelmérés az első alkalommal és a ’fagyasztás’végén
15-20 perc Kavitációs zsírrobbantás 2 választott testrészeden!
60 perc Lézeres Lipo Cryolysis a makacsabb zsírszövetekre, 2 választott testrészeden
4 tenyérnyi területen fagyasztva 'hibernálunk'!
30 perc Presszoterápiás bőrmegújítás, izomstimulálás, nyirokkeringés kezelés az
egész testre, hogy segítse a zsírok elüldözését végleg!
10 perc 3D Vibrációs Tréner, minden testrészedet átmozgatjuk, mintha 50 percet edzettél volna!
+ AJÁNDÉK ! 5 alkalmas (5x10 perc) 3D Vibrációs Tréner BÉRLET, hogy érezd izmaidat és álom feszes formában maradj! :-)
Összesen: 16 kezelés 2 alkalommal, 120-130 perc / alkalmanként
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!