Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
szép jó reggelt mindenkinek!!!
Elég régen nem voltam már :(
na a helyzet,h még mindig beteg vagyok!!!
egy csomó ideig még suliba sem akartam menni,nehogy lefertőzzek egy pár kisgyerekes osztálytársat,most meg pótolhatom befele...
De én még mindig beteg vagyok!!! :(
új év,új fogyókúra,ez lesz a mottóm...(csak mert ki nem hagynám a karácsonyi,és szilveszteri finom falatokat!
nyílván nem tudok mindent vcégigolvasni,úgyhogy aki karácsonykor is tudja tartani a diétát az a szememben egy nagy HŐS!!!!!!!!!!!
:-) szoljal,az enyem megkeresiiiii :-) :-) :-)
Olyan a farka,mint az ostor,uuuuuugy ralep a labara,hogy sirva fakad...s ha ez nem eleg,nyelvespusziiiiiii :-) :-)
Mondjuk,az enyem rendes,en szeretem :-) :-) :-)
Nálunk sem lesz nagy jézuska!Jó kaják finom sütik,sok sok szeretet,remélem béke,és néhány kedves ajándék.Semmi extra.
Nem is tehetjük meg,és véleményem szerint ne is arról szóljon a karácsony...
Én benézek mindig,de sehol senki :)-én nekem meg nincsen humorom egyedül beszélgetni...
de itt nagyon hideg van oltárira fázom kint.Hideg szél fúj...lehet pakolni a tüzet,vagy fizetni a gázszámlát.
Igazad van!
-Miért nem szeret az anyós bújócskázni?
-Mert őt a kutya sem keresi meg!
Bocsi,h elvesztem,csak gyartom az angyalkakat,dolgozom,es most a torkom is faaj;(
De mindenkinek szepeket,Fiametta,ne a rossz dolgpkkal foglalkozz :-) Annyi jot irtal,annak orulj :-)
Szia!:)
Légyszi, azért vigyázz magadra!!!!!:)
Mi készülődünk, de szokás szerint az utolsó pillanatban mindent...:)Mi csak a picinek veszünk ajándékot, egymásnak soha nem szoktunk...:)Inkább evés-ivás lesz, a nagyon szűk családban...:)Azért a zuram egy pici valamivel meglepem..:)))
Sziasztok! Köszönöm a kedves szavakat! Utólag mindenkinek boldog Mikulást kívánok, remélem, csokit is kaptatok, nemcsak virgácsot meg náthát:-)
Én jól vagyok, hétfőhöz egy hétre megyek hivatalosan suliba, de a karácsonyi műsor próbáira bejárok! Utána meg úgyis indul a meló ezerrel!!! Takarítottam, vasaltam, kidíszítettem a lakást! Tevékenyen telnek itthon a napjaim, de ez várható volt! Ti hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Pussszzzzz!!!
Sziasztok!Tudjátok kit láttam ma?Szerintem ő volt..egy régi fórumtársunk..Sztjuditot..90%
Judit, te voltál délelőtt a Váci Tescoban?
Ha nem, akkor az alteregód..:)
Nekünk pedagógusoknak csakis a gyerekek tudnak akkora örömet szerezni, ami kárpótol a hétköznapi harcainkért...Rendkívül örülök, hogy Te megérezhetted, hogy mennyit jelentesz a "gyerekeidnek"!! Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnéd...ne siettesd nagyon a dolgokat, bár tudom a karácsonyi műsor...:)
Puszillak!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!