Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Ugye itt jon az,hogy ha kozosségben élsz úgy a jo ha mindenki ugyanúgy él
pl.nem mindenki érti meg azt hogy miért akarom hogy a párom is leszokjon a cigirol velem eggyutt
Szia Kriszti
hát ahogy írtam adtam magamnak egy nagy loketet
aztán este azért nem jelentkeztem,mert a párommal kicsit osszezordultunk és csak kerulgettuk egymást,inkább elmentem szunyálni
ezt szokjuk játszani,aztán jon a nagy kibékulés.
Te dolgozol valahol?
Ezért jó ,hogy mostmár a családom is probálja megenni a fogyis kajcsikat!Egyre kevesebb hizlalo kaja van ithol!Nem mondom,hogy nincs,de azokat kibirom ,hogy ne egyem meg!
Nemtudom,hogy birnám ha sütik kacsingatnának!:)))
Kitartás!
Gratula
jo neked
én azota még nem mérekeztem,ugy érzem valamit fogytam,de buntudat is kerulget mert vannak gyenge pillanatok tegnap is ugy beebédeltem anyosoméknál kirántott hússal hogy csak na
ma is ha kinyitom a hujtot kacsingatnak rám a sutik
ideje komolyan venni a dolgokat
Jó reggelt Lányok!
Vacak egy idö van!És a fejem is fáj!
Most hivott a párom,hogy a nulláson olyan dugo van,semmit nem haladnak!Nesze neked sztrájk!
Mary-Kate!Ügyi vagy!Ez tök jó eredmény!Sajna nekem szerda óta áll a sujjom és centibe is csak 1 centi azóta!Na de majd csak megyeget lefelé!
Legyen nagyon szép és kitató napotok!
sziasztok!!
Ismét egy hétfö,,mától megint minden máshogy lesz!!:)Én is beszámolok nektek súlyom alakulásáról,mozgásról!!Az a minusz 5-6 kiló le kell hogy menjen!!
Mindenkinek szép napot!
Hát én még mindig azon filózok hogy hogyan megyek be dolgozni a BKV sztrájk miatt. Nem sokára felhívom a főnökömet hogy mik az ő elképzelései.
Majd nem három kiló minusz 5. nap reggelén :). Szépen indul a napom :D.
Nekem nem szabad a lábam miatt!Én csak tornázgatok heti kb 2 -szer és kétszer uszok olyan 1500-2500 métert és ugyanakkor 1-1 óra vizitorna!Nagyon szeretem!
Én is megyek,met kihül a pizyim!
joéjt nektek
Holnapra szép napot és kitartot!
Én még igy betegen is sokat mozgok!Mikor csak mankoval tudok közlekedni is megyek mint a meszes!A dolgaimat senki nem csinálja meg hejettem!Sajna!:((Olyan hejen lakunk,hogy ha elakarok menni vásásrolni akkor az minimum 3 óra gyalogtura és cipekedés!Ez jo kis ut!1 honappal ezelöttig naponta kétszer mentem le!Vittem a lányokat a suliba és mentem értük!Az 6 óra gyaloglás,plusz az ithoni dolgaim!És a kertet is én csinálom!
Mondja valaki hogy nem mozgok eleget!
Lilura! Adatlapod nézve nem is csoda,hogy ennyit mozogsz:fiatal, életerős, vidám ...
de majd annyi idősen mint én!!!Ó én szegény öreg:::
hmm... nem soká megyek mert kezdődik a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}] : Cujo c. film:)) már 2 szer láttam de azt a kis cuki kutyust nem tudom megunni:)))))
magamhoz veszem a nasimat is:) Sajtos puffasztott búzát fogok enni:))))
Atyavilág! Hogy bírod! Én nehezen tudommagam rászánni a tornára, na de majd holnaptól....
Elkezdem! Jaj, miket írok!!!
Timiiii!
Merre vagy? Mar alszol? Elnyomott a nagyi foztje? :)
én is székelykáposztát ettem:)))))))))
utána meg a második kajcsim kinaikaja volt:)
kijavitottam a receptem:) beirtam 4dl tejszin vagy natúr joghurt:)
szerintem semmi különbség...egyébként, de ha valaki kiprobálja joghurtal akkor irja meg az eredményt hgy milyen lett mert én nem probáltam azzal