Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Nemrég értem haza de mindjárt megyek is lefelé!Penni,szoli!Remélem unokatesom jön és levisz!Sok volt a 3 óra gyalogtura!De mégis olyan jo a kedvem!Nemtudom mitöl!:))
Vettem új uszis papucsot is magamnak!Ha csillapszik a mensim holnap fel is avatom!:))
Hallotatok valamit arrol,hogy napi3-szor kajálás után sok vizzel lekell nyelni 1 teáskanál mustármagot?!Most ajánlotta a naturás csajszi!Aztmondja ö csinálja pár hete és nagyon jo hatással van a szervezetére!Kiprobálom!:))
Hello
nálunk túros tészta lesz
hát 2 ora az igen kevés,énsem aludtam valami jol,a kisfiam minden éjjel felsír legalább 5szor,abbol 1szer eszik a tobbinél meg bevágom a dudlit a szájába és alszik tovább.
Sziaszok Lányok!Elinditottam a családomat ,én meg nemsokára indulok!DM,piac,hentes!Remélem jo lesz ma is az idö!Töltöttkápit kéne föznöm,de nagyon nincsen kedvem!De akkor mit?Na majd kitalálok valami jot!:))
Amugy 2 órát tudtam aludni!Nagyon rosszul voltam az éjjel!
jóéjt mindenkinek::)
vár rám az Álomcsapda
én anyum is elég rosszul járt gyerek ügyben...
első volt a nővérem, aztán egy babát elvetélt, aztán voltam én az ikertesómmal,végül csak én lettem, aztán volt mégegy vetélés..
eredmény 2 gyerek, 3 vetélés...
Ettöl a két lánytol is kivagyok!Nem birok velük eggyáltalán!
Nekem az elsö babám meghalt a hasamba,ugy kellett 16 évesen megszülnöm!Fiu volt!Második a lányom Szabina!3. lett volna egy fiu,de elkellett vetetnem 18 hetesen mert beteg lett volna!Na azt senkinek nem kivánom,fent voltam végig!Negyedik a kicsi lányom Martina!
Azt mondja a dokim,hogy valszinüleg a korházba tölteném a fele idöt tuti!És mindkét lányom elég beteg!Szoval én félek mégeggy gyereket beválalni!
:)) Igen, a pasik szinte kivetel nelkul vagynak egy kisfiura! En -bevallom- mindig fiut akartam, es szeretnem, ha a kovetkezo is az lenne. Egyebkent nehez terhessegem volt, utolag visszagondolva vehettem volna konnyebben is az akadalyokat.. Csak voltak ilyen panikrohamaim, sokszor voltam rosszul, es az igazat megvallva kisse be is paraztam, mert epp egyetemre keszultem, es ugy ereztem, most minden rossz iranyba fog megvaltozni. Szanom-banom mostmar, ha elore tudtam volna, hogy anyanak lenni ennyire jo, soha egy hang nem hagyta volna el a szamat. Ugyanezt tizszer vegigcsinalnam ezert a kisfiuert. Megis, amikor felmerul bennem, hogy kene megegy gyerek... hat felek. Es nem is annyira a szulestol, mert az max. egy szar nap, aztan vege. De a terhesseg... hosszu az a 9 honap, foleg, ha nem gondmentes. Ahhoz viszont rovid, hogy egy ilyen CSODA kifejlodjon bennunk :)
pimpi! Te miert nem szeretnel tobbet?
Már ilyen kicsi korba is milyen rafkosak!Tudják,hogy tudnak minket bántani!
Én ma padlot fogtam!Az urammal mindketten azonos véleményen mozogtunk!Nem akarunk több gyereket,nekem amugyis nagyon veszéjes lenne!Erre ma csinált focikaput és este 9-ig focizott a kissebik lányunkal,Martival!Mikor megfürdött mondta,hogy kéne mégeggy gyerek,érzi,hogy kibirnám hordani és fiu lenne!És nekem se kéne melo után kujtorognom!Kiakadtam teljesen!Én nagyon nem akarok több gyereket!
Na? Mindenki Szuletett felesegeket nezett? :)
Csajok! Total ki vagyok akadva! Marcit etettem virslivel es miutan megevett kb egy felet, elkezdte kikopkodni a falatokat. En konyorogtem neki, magyaraztam, hogy nem szabad, de csak folytatta. Nem jelezte, hogy nem keri (maskor szokta), csak kikopkodte, en meg figyelmeztetoul rautottem a szajara. Erre elfordult, kinezett az ablakon, es ha hiszitek, ha nem, 5 percen keresztul csak bamult kifele. Meg a kis kezet is a hasan felejtette, csak a pici labujjait mozgatta :( Egyszer felszemmel ram nezett, aztan amikor visszafordult, mar mosolygott, de az az 5 perc nagyon kegyetlen volt. Ugy fajt a szivem, es olyan lelkiismeretfurdallasom van :(
Igen,ez nagyon idegesitö tud lenni!De azért ügyesek vagyunk és kitartunk!:)))
Én csak jövöhét végefelé méreckedek!Addigra teljesen elmulik a mensim!
Sziasztok!
Hétfő óta nem mozdul a mérleg! Elég elkeserítő (most átérzem az aggodalmatokat, mikor nálatok is stagnál a súly),de nem szeretném feladni!
csak 20 km úgyhogy ha kedved szottyan nyugodtan elgyalogolhatsz,úgyis fogyozol:))
na de most mennem kell,10 perc és itt a szerelmem
majd este dumálunk addig légy jo kislány
azért még egy kérdés hogy hívják a párod?
ma megint éjjeles a párod?
ugye milyen rossz nélkule aludni?
kertes házban laktok?
kozel van a tescohoz?
énis pont ezt csinálok ebédre
még ekkora marhát mint én vagyok
elmentem a kiskolokkel uzletbe ami mellesleg egy oránkba telt sajtért
és nem hoztunk sajtot!
megut a guta!
most mehetunk vissza,de már egy kozelebbibe
apuci meg mindjárt itthon lesz és még nincs ebéd
Timi szedd ossze magad!
Csajok menjetek ki ha tehetitek gyonyoru délután elébe nézhetunk!
hú most megkaptam
ez nem az én napom
és mit vásároltál?
netán tanga bugyit estére?
A Krisztikénk még alszik?
biztos,éjjel teletomte a fejét
most meg biztos a férjecskéje mellett pihen és nyúkál át a paplan alatt
"Sokan hiszik,hogy lustaságbol hiztam meg ennyire"
Azok buták-mert teljesen lehet látni nálad, hogy hormonális problémáid vannak-és valszeg a pajzsmirigyeddel is lehet probléma.
ez a beszéd
felnézek azokra az emberekre akik legyozik vagy tudnak harcolni betegséguk ellen
ez nem semmi!
én felnézek rád és merem remélni hogy megmutatod itt nekunk a forumon,hogy mire vagy képes!:))
Miért lenne harag!:))
Sokan hiszik,hogy lustaságbol hiztam meg ennyire!De ez azért nem igy van!Sok betegség és kevés akarat volt bennem!De mostmár erös vagyok!:))))
És mivel ilyen erös vagyok,megyek kiporszivozok,mert mindjárt jön a picikém haza a sulibol!
Késöbb jövök pá