Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
jo reggelt!
mit foztok ma?
ha majd belestek ide akkor ma nézzunk egy kicsit magunkba és írja le mindenki,hogy kinek mi a legrosszabb tulajdonsága
én példaul elég makacs természetu vagyok,nem engedek a magam igazábol
onfeju
néha durcás
nagyon sot rettenetesen féltékeny,evvel magamat is az oruletbe kergetem,elég ha a párom valakivel beszélget és én már azt látom,hogy fekusznek az ágyon,olni tudnék!!!
szoval tiszta lokott vagyok
szoval most jottunk be a párommal elég huvos van kint ucsorogni
valahogy úgy látom,hogy keveset írtok,írunk
ne hanyagoljátok ezt a diéta forumot,mert ez lételem,ha ezt abbahaggyátok,akkor a diétát is,tartsunk ossze,mindannyian eggyet akarunk!
Ez egy ´hosszú távú kapcsolat,hát tartsuk is meg!
Látom neked akkor jo napod volt tegnap!:)))
Mi kimentünk az uram után horgászni!Uncsitesom is jött a picijével!Jol lefárasztott minket!Találtunk egy olyan pici teknöst,hogy ekkorát még nem is láttunk!Este még tollasoztunk,mostam-teregettem!Vacsit csináltam a családomnak!
Remélem marad a joidö,nagyon szeretem!:)))
Sziasztok Lányok!
Én is imádom a kelkáposztafözeléket,nállunk csak a picikém nem szereti!
Reggel harcot vivtunk a plusba a leg shapert!Majdnem megvertek minket!:)))
Nem mondom ,hogy nekem ez könnyü!Elég nehezen birom!Egyszerre csak 10 tudok megcsinálni,de ezt ugy 15 percenként!A lányom viszont nagyon ügyes!A nagyobbik!Este megyek vizitornára!Már nagyon hiányzik!Rossz volt kihagyni ezt az utcso 3 alkalmat!
Ma voltam fodrásznál is!Sok jo dolgot hall ott az ember,most épp az izületeimre ajánlottak gyogyszert!
Fogyás szinten nem sok,10 nap -1 kilo!
szerintem ez tokéletes,sot annál is jobb!:))
én 163cm és 58 kg vagyok akkor te sokkal jobban nézel ki mint én!
felkelt a hercegem mármint a kissebbik megyunk sétálni,uzletbe meg vissza
9 honapos és 12 kg,képzelheted a bevásárlásnál egyik kezemben o van,mert sajnos oda babakocsival nem tudunk felmenni,a másikkal meg vásárolok,úgyhogy a hátámrol folyik a víz,ez is fogyokúra,ég ám a zsír:)))
Fúj,utálom a kelkáposzta fozeléket!
Krisztike hogyhogy fenn vagy?ilyen korán felkeltél?
Szerintem biztos igazat mondtak,hisz a képek is azt bizonyítják,hogy jol nézel ki nem nagyon lehet rajtad súlyfolosleg.írd már meg még egyszer,hogy hány centi és hány kilo vagy..
anyum vigyázott a kicsire
Sziasztok!
Voltam szombaton osztalytalalkozon, tok jo volt! Mindenki azt mondta, tok jol nezek ki, nem tudom, higgyek-e nekik, de masoknak nem nagyon mondogattak :)
En matol Norbi modszerevel folytatom tovabb, kiirtam az osszes Update 1-es etelt, es azokat fogom enni. Ugyhogy ma kelkaposztafozelek lesz ebedre.
Timike! Ki volt a babysitter, amig romantikaztatok? :)
én oktober végén szulettem,szeretem az oszt bentrol nézegetni,a melegbol
imádom a nyarat,inkább legyen 40 fok,mint-20
akkor te már elérted a kívánt eredményt gratulálok
Szia!
Mit tornázól?
hol jártatok tegnap?
mi napkozben dolgozgattunk,de estefelé elkapott minket a mehetnénk.
kettecskén a párommal beultunk az autoba és csavarogtunk.lementunk a Dunára,az idegen hely és jo ido meghozta eredményét,úgy szerelmeskedtunk alkonyatkor az erdo szélen mint aki most találkozott elosszor.isteni volt.imádom ot
aztán estére rosszul lettem,hányingerem volt,de hamar átment.
Velem a szép ido csodát tesz.Ti hogy vagytok vele,melyik a kedvenc honapotok,évszakotok?
Azért az nem semmi,hogy ennyit tudsz tornázni a pici mellett!Más meg örül ha pihizhet picit!
Biztos jo érzés volt látni,hogy megint normálisan áll rajtad a régi gatyo!:))
Én is alig várom,hogy rámjöjjön az a gatya amit 3 éve vettem jó drágán és már akkor kicsi volt!Nagyon szép gatyo,csak ugye kicsi lett!:((
Ma rettentö sürü napom volt!De nagyon jol éreztük magunkat!
Joéjt lányok!
nálam is most beindult a fogyás,nem tudom minek koszonhetoen?
amúgy én nem diétázom,de nem vacsorázom,sot az utolso ora amikor eszek 4-5 korul van,és tornázok napi 50 percet,tegnap felvettem a szulés elotti farmeromat és tok jol állt,és a hasam is sokkal kissebb
meg amin változtattam az az,hogy állandoan mozgok,eddig ha elaludt a kicsikém jol belaktam és leultem pihenni.
Na a szoli holnapra tolodott!És csak a picikém jön velem az usziba!Nagyobnak mensije van,uram pecázni megy!:((
Ma bedöglött a tele hütöm!Kikészültem!Délután olyat vertem rá,hogy beindult!De az uram hozott eggyet,de csak kölcsönbe.Szoval venni kell azt is!