Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

3123. Casia
2007. nov. 9. 09:41
Na szép! Megint egy foggal kevesebben. Csajok, temetési ötletek? Vagy az csak szétmorzsolt Szabolcsoknak jár?
3122. kismo (válaszként erre: 3120. - Peter26)
2007. nov. 9. 09:40

Naaajóóóvan!! Szép :D, már az utódomat keresed?!!

Azért mert már nem vagyok teljes értékű foxis, csak Nightszabis :D Ez diszkrimináció :D :D!!

3121. kismo (válaszként erre: 3119. - Peter26)
2007. nov. 9. 09:37

Jelentem, már van egy képem fent :D De majd közelebbit is csinálok :D! Jaaa, és sajna nem fogom megúszni mégsem a porcelán héjat a jobb felső front fogiról, mert még mindig nem tökéletes!

Amúgy már mindent értünk :D, hogy mi is az a gumi-drót kombó :) Nekem is volt :P

Maradjááá má :))!! Azt hiszem, most a csajok jócskán megküldenek :P

3120. Peter26 (válaszként erre: 3112. - Noarashi)
2007. nov. 9. 09:33

Engedd meg, hogy első férfiként gratuláljak itt a fórumon az elhatározásodhoz.

Reméljük méltó utódja leszel Kismonak! :D

Hány éves is vagy? :DDDDDDD (ne válaszolj ám!)

3119. Peter26 (válaszként erre: 3103. - Cskata)
2007. nov. 9. 09:30

Sziasztok!

Nos a szakkifejezésekkel nem vagyok tisztába, így körülírom: mikor két fogat közelíteni akar a doki, összedrótozza őket és minden alkalommal húz rajta. Ilyenem volt kezdetek óta, de most pluszban kaptam olyant, hogy egy gumi darab (szerintem amilyent a "régimódi" Szabolccsal élők viselnek a brekinél) van közbeiktatva, így az erőhatás folyamatos, mert a gumi feszít.

Egyéb kérdés? :D

Tasa: ilyen magas labdákat ne adj! Azért nem sütöttem el azt a poént, mert rátok az már "sajnos" nem vonatkozik. Ti már így is öregek vagytok! :DDDDD

Kismo: tőled meg várjuk azokat az új képeket, amin a töméscserék is el vannak végezve!

3118. Noarashi
2007. nov. 9. 09:28
Köszönöm!!!!!
3117. Tasa (válaszként erre: 3116. - Cskata)
2007. nov. 9. 09:27
:DDDDDDDDD Nagyon egy hullámhosszon vagyunk! :))
3116. cskata (válaszként erre: 3114. - Tasa)
2007. nov. 9. 09:24
:DD eccerre és majdnem szószerint ugyanazt..?;) szééép..!:DD
3115. cskata (válaszként erre: 3112. - Noarashi)
2007. nov. 9. 09:23

ez gyorsan ment, gratulálok!:)

felpörögtek az események..!;)) 1 hét múlva ilyenkor már 2 napos foxis leszel!;))

3114. Tasa (válaszként erre: 3112. - Noarashi)
2007. nov. 9. 09:23
Ez gyorsan ment, gratula! :) Akkor most már nincs visszaút, pár nap és jön az esküvőő! :D
3113. kismo (válaszként erre: 3112. - Noarashi)
2007. nov. 9. 09:19

Gratula!! Ügyi voltál!!

Fúú, az szuper!! Akkor jövőhét szerdán már a fogszabisok táborát erősíted :D!!!

3112. Noarashi
2007. nov. 9. 09:09

Haho!

Már ithhon vagyok!

Hip-hop kint lett!

Előtte még elköszöntem tőle, és megköszöntem neki a sok évi együttműködést!:-)

A szuri főleg a szájpadlásos azért érzékenyen érintett:-)

Most épp vért köpök ki,szóval szép vagyok!

Amúgy kedden a másik négyesnek lesz annyi,aztán szerdán megkapom a szabit!!!!!Már nagyon várom!

Dokinő nagyon édes,meg ügyes!Ugye nem ettem semmit,nem szabadott volna,így nyamogtam a váróban zsibadtagon egy kockacukrot,olyan lehetett,mint egy agyvérzés után!

De túléltem!!!!

Köszi a drukkolást,sztem az is sokat segített!

3111. Tasa
2007. nov. 9. 08:39

Már lehet, hogy zsibbad! :) Jujj, azért most nem irigylem! De ne mondjátok meg Neki! :)

Bocs Kata! :)

Peter, ha lehetne, a 3106-os hsz-t hagyd figyelmen kívül! Köszi :)

3110. kismo
2007. nov. 9. 08:39

Jó reggelt!

Norashi: sok sikert a mai foghúzáshoz!! Ügyi leszel, és minden rendben lesz! Mostmár biztosan bent vagy! Szorítunk!!!! Majd én is küldök Neked jelszót :)!!

Peter: sztem leltárt kéne csinálnod, hogy biztos minden alakatrészed megvan-e? Félelmetes, hogy ennyire nagy az amortizáció a szádban :P ;)

3109. Casia
2007. nov. 9. 08:27

Sziasztok!

Hm, micsoda élet!

Noarashi, szurkolok! Bátorság! Bár, úgy látom, megvan! :-) Megy priviben a jelszó! :-)

3108. cskata (válaszként erre: 3106. - Tasa)
2007. nov. 9. 08:01

hahó-hahó!!!! Ne adjunk tippeket neki, please!!;DDD

inkább örüljünk, hogy "lekoccolt" a témáról!:DDD

(most el van foglalva a lepotyogó alkatrészeivel..;))

3107. Noarashi
2007. nov. 9. 07:26

Hello!

Elvileg fél 9kor! Dokinő azt mondta,hogy egyszerre csak egyet,mert totál lezsibbadna az agyam is!Bár lehet,hogy ma nem is akarok nagyon gondolkodni! Mert ugyanis végigjátszottam minden lehetősgéet,egészen a szájsebészetig,na meg a nyúlcipőig!

DE!Asszem-bár még nincs is fogszabim-kezdek divatot teremteni!Már egy ismerősöm is erősen gondolkodik rajta!Ez tetszik nagyon!Nem kiröhögnek,hanem először ledöbbennek,hogy"Jé,ennyi évesen is lehet".Ja mint az országút,olyan vén vagyok:-)

Aztán hogy "Nekem sem ártana..."Szóval példát mutatunk ezzel:-)Lehetünk is büszkék!!!!

3106. Tasa
2007. nov. 9. 06:42

Szép reggelt!

Azt hiszem ma Noarashi a legizgatottabb közülünk! :) Mikor mész, csak hogy tudjuk, mikor kell drukkolni? :) Egyet húznak, vagy (mint nekem), kikapják mindkettőt egyszerre? Küldtem én is jelszót, hátha erőt adnak a képeim! ;)

Peter, csodálom, hogy nem vetetted be Katának az "aki kíváncsi, hamar megöregszik" sztorit! :))

Kispici, türelem réscsökkenést terem! ;)

3105. Noarashi (válaszként erre: 3104. - Cskata)
2007. nov. 8. 21:52

Köszi!

Majd mesélek! Próbálom lazán felfogni,röpke közvéleményt kutattam,szinte mindenkinek húztak,rajtam kívűl!És tényleg,mindenki túlélte,így talán van esélyem!:-)

3104. cskata (válaszként erre: 3102. - Noarashi)
2007. nov. 8. 21:45

[link]

keresés a fórumban -> keresés a bemoldalak között

oda beírod az illető nick-jét, OK, majd beírod a "tulajtól" kapott jelszót.

Ennyi!:)

A foghúzáshoz sok sikert, mindenki fél tőle, de mindenki túléli!:))

(nagy a szám mi..?;) látszik, hogy nem kell holnap fogat húzatnom..:D)

Ha kint lesz a kis drága, gyere majd mesélni, hogy mi volt!

3103. cskata (válaszként erre: 3096. - Peter26)
2007. nov. 8. 21:39

teljes mértékben, igazán köszönöm!:DD

már csak egy kérdésem lenne: mi a fene az a "gumi-drót kombó"..???:O

(valójában ezt délelőtt is meg akartam kérdezni, csak már nem akartam túlzásba vinni a sok kérdőjelet a hsz.-emben..!:D)

3102. Noarashi (válaszként erre: 3040. - Cskata)
2007. nov. 8. 21:35
Ja és regisztráltam a nlcf-n!ott hol és milyen néven találhatlak meg titeket?Én ott is Noarashi vagyok!:-)Csak plusz 82
3101. Noarashi
2007. nov. 8. 21:22

Sziasztok!

Bárcsak már olyan "gondjaim"lennének,mint nektek!Egyelőre még homály,mi is az az aktiválás,meg brekett!

Holnap eljön a nagy nap(egyik nagy nap a sok közül)És egy négyestől búcsút veszek!

Ma még rendteltem egy pizzát,hadd rágjon utoljára egy jó kis pepperonist:-)

Para azért van bőven!Legszívesebben Szibériáig futnék,vagy még tovább!

Mindenki aki tudja,hogy mit fogok művelni,dícsérnek,stb...Közben nem is sejtik mit össze fosok(bocsi)nagy magányomban!

Mindenkinek sok mosolygást!!!!

Jaj,annyi kérdésem lenne hozzátok,majd szép lassan!

Csak már én is házasodnék:-)

Sok puszi mindenkinek!

3100. Casia (válaszként erre: 3099. - Kispici)
2007. nov. 8. 21:19

:-D Én is folyamatosan irigykedek a "nagyokra", és bevallom, nem érzem magam rosszul emiatt. Bocs, lányok!

A fogaid meg igenis arrébb fognak menni, ha akarják, ha nem!! ;-))

3099. kispici (válaszként erre: 3098. - Casia)
2007. nov. 8. 20:04

dejó :)) énis vigyorgok, egy darabig nem is értettem mért néznek rám olyan furcsán az utcán, már tudom, és átérzem a helyzetüket :DD

igenigen, remélem, bár irigykedek is mint a mocsok, ami nem szép dolog valljuk be.

és dühös is vagyok mert másfél hét alatt egy miliméternyit nem navigáltak odébb a fogaim, ami azért nem szép tőlük, mert másoknak már ilyen 5 nap egy hét után simán van, hogy látszik változás. eeeeeeek.

3098. Casia
2007. nov. 8. 19:58

Gyerekek! Most jövök jógáról, és ezt muszáj elmondanom! Óra után a tanár odajött és azt mondta: "Amikor azt mondom, mosolyogjatok, az főleg rád vonatkozik, vili?" :-)))) Azóta folyamatosan vigyorgok...

Kispici, nyugi, az én számban sincs semmi izgi (kivéve talán azt a két óriási sebet, amit az ájjel Szabolcs kreált :-P). Majd megkapjuk mi is a magunkét idővel! ;-)

3097. kispici
2007. nov. 8. 19:48

rájöttem hogy csak az tudja megenni szétszerelni széttörni leépíteni az orális építményeinek részeit, akinek ilyen izgi dolgok vannak a szájában.

nekem még a kaja meg a rágó sem ragad meg a brekettek között, pedig próbálkozom itthon, hátha hátha, de nem :( :D

3096. Peter26 (válaszként erre: 3088. - Cskata)
2007. nov. 8. 19:16

Jaj de kiváncsi-fáncsi vagy! Jólesik, h így aggódsz! :D

Levágnom sem kellett. Alul az 5-ös, 7-es fog drótszállal van összekötve részárás miatt, majd az ív és pluszban még egy gumi-drót kombó. Na és ez esett le fogmosi közben.

Kimerítő volt a válasz? ;)

3095. Vircus
2007. nov. 8. 17:47
Ebből válás lesz! Én már látom;)
3094. Casia (válaszként erre: 3093. - Cskata)
2007. nov. 8. 14:09
Jaja, lehet, hogy Szabina rájött: Péter csak érdekből vette el... most pedálozhat a fiú! :-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook