Fogszabályzó (beszélgetés)
Azt hittem kiállsz mellettem, erre tessék...
Bajban derül ki, ki az igazi barát! ;)
Sziszq: ne húzd ki a gyufát! :D
Nade gyerekek! Tessék szépen játszani, mert különben irány a sarok!! :-)))
Egyébként, Péter, megijedtél, hogy egy náladnál fiatalabb férfiú esetleg kitúrhat? :-)))
Szórakoztató. :-D
Engedd meg, hogy gratuláljak!
Így kell ezt csinálni!
Egyébként arra nem gondoltál, hogy elhagyd ezt a fórumot? Tudod, két dudás egy csárdában...
Olvasni olvashatsz minket, de írni nem kéne. :)
jóreggelt!
egy: még nem tartok ott, hogy legyen fogszabim
kettő: nem tolom olyan szinten a vizilabdát, hogy tv-ben közvetítsék :-)
Oké!Akkor mosolygok!
Botmixer?Köszi a tanácsot!Hát valahol sejtettem,hogy nem piritóssal kezdem!:-)
Milka!NA azt meg szeretem is!!!!
Nem bébikaja, BOTMIXER!!! Komoly, most, aktiválás után pörköltet ettem, másnap meg babgulyást! :-))) Joghurt jó ötlet, javaslom a krémtúrót is! Ja, meg a Milkát, az olyan gyorsan szétolvad a szádban, hogy... mmmmm!!
Egyébként: a belső kisugárzáshoz kell a totál mosoly is, hacsak nem atomreaktor az ember lánya... ;-) Ne érdekeljen már az a kis hiány!!
Amúgy mit ajánlatok,mivel tankoljam be a hűtőt?Vettem bébikaját,nem vmi bizalomgerjesztő:-(Meg egy rakat joghurtot!
Nektek milyenek voltak az első napok?Hetek?Amúgy a totál mosoylt talán hanyagolom,hiányzik a kis négyesem!Gyúrok a belső kisugárzásra!!!!!
Haho!
Na már nem kell sokat aludnom ahhoz,hogy megkapjam a fogszabim!A kérdés,hogy vele hogy fogok aludni!Melóhelyen még nem sokan tudják:-)
Lesz nagy döbbenet!
Ja és egy másik barátnőm is belevág,annyira felbátorítottam!Hja,nem is sejti,hogy félek:-)Így lettem én az ő szemében vmi bátor hős!