Fogszabályzó (beszélgetés)
Kedves Péter!
Köszönöm neked is!
Egész eddig aludtam,de sajna nem ébredtem arra,hogy tökéletes a mosolyom:-)
Első férfi!Hát akkor jól el lehetsz itt!
Amúgy még nem titok,25:-)
Sziasztok!
Látom jól mulattok. :)
Nem tudom mi van velem, teljesen idegennek érzem a szabit. Egyik nap már le akartam kaparni. Rosszabb, mint amikor feltették. egyáltalán nem fáj csak szörnyen idegesít. Nem tudom mit csináljak.
Kata:...tanárnéni jelentem, az osztály létszáma egyre bővül :D, én pedig "magántanuló" lettem :)
angi77: gratula az elhatározáshoz :)!! Már majdnem fogszabis vagy ;) Üdv közöttünk :D!
Sziasztok!
Már hetek óta Veletek vagyok, gyűjtöm az infókat mert lassan én is népes táborotokhoz tartozom! Az első lépéseket már megtettem, és ahogyan olvasom lesz némi megpróbáltatásban nekem is részem. Üdv mindenkinek!
Ezen a fórumon Dunát lehetne rekeszteni a jó csajokból.
Csak ne lennék ilyen fiatal...
Halihó Everybody! :) Mi folyik itt, kérem??? :DD
Noarashi: én is gratulálok, ügyes voltál, még egy ilyen menet kedden, aztán másnaptól teljes jogú fogszabis leszel köztünk! Priviben én is küldök jelszót.
Nekem is van ilyen Peter-elnevezte-kombóm, de hogy a fenébe tud az lebomlani, el sem tudom képzelni.... Dehát Péterünk nagy barkácsművész, mint tudjuk. :D
Hát én nem őrizgetek semmiféle földi (és egyéb) maradványt, csak meggyújtok egy gyertyát időnként, amikor emlékezem... :))
Kismo: ugye-ugye, én megmondtam.... aki jócsaj, az jócsaj... :DD
Puszi a pofidra :D!! Irulok-pirulok :D!!
Köszike :)
Pedig az egy abszolút gyagyás kép :D
én is megnéztelek!:) nagyon-nagyon szép!:)
Te, nem ér ilyen túljócsajnak lenni..!:PPP
:DD
Már sírok a röhögéstől :) :) :)
Amúgy köszi a bókot!! De Te még messze vagy a tökéletestől ;), tudod, mint Makó Jeruzsálemtől :P
megkuksiztam, nagyoooon jóóóóó!
A héj felrakása után olyan leszel mint Én: TÖKÉLETES! :DDDDD
:) gondolod, hogy megőrízte Neked..?
Há' má' majdnem 1 hónapja, hogy leaplikálta Rólad..;)
ahaaa.. ez akkor az lehet, amikor ligatúra (=vékony fémdrót) + gumifüzér van együtt kombinálva.. ilyenem nekem is volt, sosem tudtam, hogy ez a közös nevük..:D
Köszi, Gonoszka a magyarázatot!;P :DDDD