Fogszabályzó (beszélgetés)
Közép-Magyarország :))
Budapesttől 50 km :)
Halihó! Nálunk is ezerrel esik a hó! Szépen meg is marad, jelenleg fehér minden.. :)))
Én most kicsit hisztike vagyok, mert már két napja legszívesebben lekapnám a szabim egy picit pihentetni.... egyszerűen idegesít... és Mobilgumi is mehetne szabira... :(
és mégvalami, bár ez nem teljesen a fogyszabályzáshoz kapcsolódik, de köze van a fogakhoz!
Nektek volt már gyógytömésetek a fogatokban? Az mormális, hoyg ez a fajta tömés szépen lassan kioldódik a fogból?
huhh! Nálunk hózivatar van, ésami a legjobb h meg is marad! :-))
Az aktiválásokért mennyit kell fizetni? azt is dokija válogatja vagy az fix összeg?
huhuu nálam még mindig esiik. átmentünk időjárásjelentőbe :))
egyébként ha már csak az anyagi része a probléma, akkor az könnyen orvosolható. leültök otthon, rövid beszélgetés arról, hogy mennyi pénzt szántok rá max., és utána ezalapján már simán bármilyen árkategóriához lehet találni dokit.
nekem fogdoki mondta, hogy egymilla simán lesz, ehhez képest, negyedéből meg fogom úszni, + aktiválások.
halihó!:) merre van az az "ittenmostan"?;) nálunk kissé borult, de száraz..
(átmentünk időjárás-jelentős topikba..:D)
haha, ok Casia akkor lehet nemmegyek vissza aktiválás után edzésre, pedig kiprobálnám az uj cipellőmet : ) de azért nagyonvárom, esk bírom ha fáj- tudom h mozduuul : ))))
Sziszq am télleg ne várj vele, vágj bele azonnal :)))) én egy éveg szenvedtem vele h megmondjam a szüliemnek h akarok, ill h elhiggyék. aztán végre elmentünk és azota nincs megállás :P
Emberek!!! Ittenmostannagyon HAVAZIK!!!!!!! :-)))))))
Ja, Sziszq, asszem, én is... ;-)
ja csakhogy nem hagyom elúszni a karórát meg a mobilt! :-)))))))))
És közben ,Lill, már küldött egy üzit ami jobbkedvre derített árügyileg :-))
nah közben apám felvetett egy másik lehetőséget:
mivel én vagyok olyan szerebcsés/szerensétlen, hogy pont dec 24.én születtem, ezért azt mondta apám, h nem kapok semmit sem a két ünnepre és kifiztei a fogszabit!
jajj milyen kis vicceskedvű volt itt mindenki : )))
HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás-HOLNAP AKTIVÁLás :)))))))))) nahjo befejeztem : ) remélem lesz színes gumi, mert ha nem.. akkor fémmosoly leszek :D és remélem kapok brekiket a kettesekre, azaz a felsőre tutinem, e az alsora nagyonremélem : ))))) éés akk majd fotozok ujakat :)))) na mindenkinek minden jot :P