Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

3003. Tasa
2007. nov. 5. 06:40

Szép reggelt!

Korall, megkukkoltalak, szerintem mindenképp csináltasd meg alul is, mert akkor aztán vakítóan gyönyörű, tökéletes mosolyod lesz! :)

Zazubaba, ez tényleg hülyeség, hogy nem használhatsz elektromos fogkefét! Szájzuhannyal használva pedig tökéletes az eredmény. Ne is gondolkodj rajta, megéri beruházni akár egy centerre, de külön-külön is megveheted őket.

Velem egyébként semmi extra nincsen, éldegélünk Szabolccsal, mint a régi házasok. Semmi alkatrészt nem törtem össze, nem ettem meg. ;)

3002. kispici
2007. nov. 4. 23:38

igenigen, noha szerintem az újakat nemláttam, úgyhogy a biztonság kedvéért duplázok :))

egyébként lesz neked alul is, csak később? mert az még nekem is várat magára, de szerintem 3-4 hónapot tuti. O.o

3001. Korall
2007. nov. 4. 23:18
Látom megsasoltál kispici. Pont tettem fel újakat.
3000. Korall (válaszként erre: 2991. - Szyra)
2007. nov. 4. 22:16
Üdv. a klubban! Kiváncsi vagyok erre mit talál ki Szabozsu?!
2999. kispici (válaszként erre: 2998. - Tasa)
2007. nov. 4. 21:51

hát, kb ilyen a hozott anyag, 3 napos fogszabisok a képek, úgyhogy innen indulunk :) bár azért csendben reménykedek, hogy ha már van ketyerém, azokat a kis egymilis hézagokat secperc beszünteti, mert azok úgyis zavarnak kölyökkorom óta.

szyra: akkor futok mégegy kört oda, mert mikor megvettük a kefét valahogy nemszúrta ki a szemem a fogszabis fej, pedig nézegettem is őket. mondjuk asszem rendes fejből 2 2000 vagy valahogy így, de szerintem nem drága az, mert rendes fogkefét vettem, mielőtt a doktorbácsi felszerelt, és 5 fogmosás után úgy állnak a sörtéi, mintha 3 éve használnám, gondolom a fogszabi kicsit megtépte őket :DD

2998. Tasa (válaszként erre: 2991. - Szyra)
2007. nov. 4. 20:16

:DDD Akkor, megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok ilyen vaksi, hogy nem veszem észre az alkatrészeket a számban! :)) Nah, de én legalább nem eszem meg őket! ;DD

Kispici, nagyon jól áll Neked a szabi! :) De kb. most olyan, mintha már egy éve fent lenne és nemsokára levennék, olyan szépen állnak a fogaid!

Korall, Vircus én is szeretnék jelszót! :)

2997. szyra (válaszként erre: 2996. - Kispici)
2007. nov. 4. 20:15

Igen, én a Media Markt-ban szoktam venni, nem túl olcsó, az igaz (1600 pénz körül van), de tovább bírja, mint a hagyományos fej! Kinézetre itt is a belső sörték rövidebbek, mint a külsők.

Hidd el, Te is nagyon okos döntést hoztál, fogszabizásba belevágni csakis érdemes lehet! :D

Ráadásul Neked még az ív sem kacskaringózik jobbra-balra.... :))

2996. kispici (válaszként erre: 2994. - Szyra)
2007. nov. 4. 20:07

van fogszabis fej az elektronyos keféhez?

óóó, annak bizony akkor utánanézek!

egyenlőre olyan érzés, mintha ütvefúróval dolgoznám a szabit :DD

és, újabb megállapítás: cskata fogai is nagyon szépek már, irigylem azokat akik már jobban bennevannak a bizniszben, mert ti márt látjátok hogy érdemes volt belevágni, meg nyilván sok ilyen visszajelzés van :)) én meg reménykedem :D

2995. cskata
2007. nov. 4. 18:48

Sziasztok!

Casia, Tasához hasonlóan akkor én is lejelentkezem!;))) "Eltávon" voltam, se gép, se internet, se fórum - csak a szabi és én..;)

Korall, köszi a jelszót!:) Megnéztelek én is! Háát, valóban lesz munka Nálad is - de ilyen esetben mindig feltűnőbb a végeredmény (és a menet közbeni változás)!:) Egyébként az néztem, hogy olyan szép fehérek a fogaid!

Kispici, én is kérek jelszót!

Vircus, Tőled is - mert olyanom sincsen..:(

Egyébként nem semmi fogcsíra-hiány történeteitek vannak..:(

2994. szyra (válaszként erre: 2993. - Zazubaba)
2007. nov. 4. 18:45

Miért ne lehetne használni? :))

Nem értem, miért mondott ilyet a dokid, sztem ez butaság....

Ráadásul klassz kis ortho (fogszabis) fejet lehet kapni ehhez is!

Én azt mondom, hajrá, nevezz be egy ilyen centerre! :D

2993. zazubaba
2007. nov. 4. 18:22

Sziasztok!

Oh, ti elektromos fogkefét használtok? Nekem a kezdetek kezdetén azt mondta a fogdokim h felejtsem el... Miért mondhatta? Nektek nem mondott ilyet? Most 3 fogkefével mosok fogat... először a hagyományos fogkefe,aztán a fogszabis, végül a cuca... kész logisztikai terveket kell készítenem hozzá...

Szerintetek milenne ha elektromos fogkefét használnék? Mert érdekelne egy szájzuhanyos cucc, de ha nem használhatok elektromos fogkefét akkor nem veszem meg :(

2992. szyra
2007. nov. 4. 18:20

fogkefe/fogmosi kérdés: én napközben OralB ortho sima fogkefét használok (lelőhely: DM, patika), este a nagyfogmosinál jön a szájcenter (elektromos fogkefe + szájzuhany), utána még egy kis fogköztisztítós pepecselés, végén szájvíz és kész. Hetente pedig két-három alkalommal fogselymezek is (ha van hozzá türelmem és odafér a sok ketyere mellé/közé).

Kittty, majd a fogívtágítósok leírják tapasztalataikat, én csak azt tudom, hogy nappali harapásemelővel a csekély kísérlet is kudarcba fulladt...

2991. szyra
2007. nov. 4. 18:15

Jó estét Mindenkinek! :)

Vávává.... képzeljétek, ma megebédeltem Mobilgumimat.. :DD Elfelejtettem kivenni a vasárnapi ebéd előtt (bár ez már többször előfordult..), egyszercsak katt, elszakadt, jól meg is csípte a szám szélét, dehát épp volt egy falat kaja a számban, s lenyeltem, mielőtt odaugrottam volna a tükörhöz.... s ez volt a vesztem... hiába matattam a számban utána a fürdőszobai tükör előtt, már se híre, se hamva nem volt... kinyírtam szegényt... béke poraira...

Bár ez Korall gyűrűjéhez képest Kismiska... :DD

Ja, és képzeljétek most jöttem rá, hogy van egy plusz ligatúrám is jobb fent, ahol a gumifüzérem is leledzik. Úgy jöttem rá, hogy a szokásos egy-két nap aktiválás utáni "nehezebb" állapot most elhúzódott, vhogy jobban húzta-vonta ott a dolgokat a szabi, s jobban szemügyre vettem.. :))

Tasa, rögtön Te jutottál eszembe a nemrégen felfedezett gumiláncod kapcsán! :DD

2990. kispici (válaszként erre: 2988. - Kittttty)
2007. nov. 4. 18:03

hát, nem tudom, hogy téged, azaz a birtokost zavarna-e, de engem nem zavart az ami a kiskori szerelmem szájában volt. mármint az a valami ott a szájpadláson. :))

Tasa: te vagy az elsőő, akit nem fém fogszabival látok itt. és már neked is csudajó csudaszépek a fogaid! és ahogy néztem, már pár hét után egészen helyükre vándoroltak, úgyhogy hátha az a pici eredmény nekem is gyorsan meglesz *szépennézazégfelé* :))

2989. .Lilla.
2007. nov. 4. 18:02
ajjajj h le vagyok maradva. nemjön az emebr egy hétig és máris folyik az éelt : ))) Remélem jol van mindenki :)
2988. Kittttty
2007. nov. 4. 17:28

Helloka!

Lenne egy kérdésem! Azt olvastam ,hogy a fogszabályzó nem zavar a csókolózásban. de nekem van tágítóm is a szájpadlásomnál egy ív és ugy sem zavaró? És annak meddig kell fennt maradnia? nekem lassan egy éve van fennt télen kaptam márciusban a felső és nemrég az alsó fogszabimat. és nagyon szeretnék megszabadulni az ívtől mert maga a fogszabi nem zavar! Van egy fogszabályzós oszt társam akinek már levették az ívet. És én is szeretném lehetséges ez? előre is köszönöma aválaszt! És bocsi ha kicsit hüyle a hozzászólás!

2987. Hela123
2007. nov. 4. 17:11
Ah, bocs, priviben akartam küldeni :-(
2986. Hela123 (válaszként erre: 2206. - Dr.Laci)
2007. nov. 4. 17:10
Szia Dr.Laci, egy kérdés: mit segít az éjszakai harapásemelö? Folyamatosan kattog, kiakad, görcsben van a bal állkapocsizületem, erre ajánlotta a fogdoki - csak nem ismerem ki magam, és nem igazán értem, mit segítene, végleg megszüntetné-e a panaszt vagy csak ideiglenesen? Nem beszélve arról, hogy itt 300 € - tehát csak akkor csináltatnék, ha értelmét látnám. Köszönöm elöre is.
2985. Casia
2007. nov. 4. 16:18
Óóóóóó!!! Most elérzékenyültem! :-) Örülök, hogy nem csuktak le Titeket! ;-D
2984. Tasa
2007. nov. 4. 14:59

Szép napot!

Casia, igen, mi Katával egy későbbi géppel jöttünk, mert még elfutottunk Neked ajándékért! :) Csak hogy kiengeszteljünk! ;) A rossz hír viszont az, hogy elvették tőlünk a vámvizsgálaton a kb. másfél méteres Eiffel tornyot, mivel állítólag fegyvernek minősül. Szóval, mi hiába mosolyogtunk Szabolcsainkkal a vámosokra, nem tehettünk semmit! Deazérmosmárjobbanszereccminketugye? ;D

Hűű és mi volt itt míg mi a vámosokkal harcoltunk?! :) Rengeteg új Hoxabis tűnt fel! Üdv. mindenkinek! :)

Eternal, nekem is elektromos fogkefém van és imádom! Szerintem megéri beruházni rá mindenképp. Az örök szerelem pedig, amit nem győzők hangsúlyozni, az a szájzuhany! Irtó jó dolog és közeleg a karácsony! ;)

Kispici, nem vagy egy szokványos eset! Kérek szépen jelszót, az enyém is megy priviben! :)

2983. Hela123 (válaszként erre: 2974. - Casia)
2007. nov. 4. 14:12
Köszi, megkeresem!
2007. nov. 4. 13:39
Milyen igazságtalan a sors! Van akinek "felesleges" fogai vannak, ezeket kihúzzák, van akinek meg nem elég, nekik implantálnak, és mindig csak a fogrvosok járnak jól :(
2981. kispici (válaszként erre: 2980. - F7cbe21b45)
2007. nov. 4. 12:22

nekem implantációra előkészítésként kellett, hogy mire oda jutok, hogy újabb fogaim lesznek, kicsit fel*zzák a mosolyom, meg korrigálják a kisebb nagyobb hibákat. :)

&& köszönöm, majd meglátjuk mit szólnak apró szeretteim, mikor holnap egy sátáni kacajjal belevillantok a képükbe :)

2007. nov. 4. 12:02
Kispici, így a képek alapján nem is látszik, hogy miért kell neked a szabi. Egyébként tök jól áll. De tényleg, szerintem a Boszikának is, olyan kis csibészes pofija van tőle :)
2979. Casia
2007. nov. 4. 11:48

:-D

Nagyon odavagy a tűzokádókért!! Apukád biztos nem vett komolyan... szerintem adj be nála egy kérvényt, amit Te és a sárkány is aláírtatok (részrehajló rokonok bevonása is lehetséges)! ;-)))

2978. kispici
2007. nov. 4. 11:37

nem kisebb a feje a gyereknek sem, csak sokkal szebb a nyele :(

már próbálkozom, hogy lehetne ezt elrontani, hogy kapjak egy olyat :DD

ha valaki véletlenül fogkefét vesz, akkor, alighasznált elektromosomat, új fejjel, kis ráfizetéssel cserélem sárkányosra :DD

feladhatnám szexhirdetésnek :D

2977. Casia
2007. nov. 4. 11:34

Hűha, asszem beszerzek egyet... Tom és Jerry-set!! :-))) Már látom lelki szemeim előtt, ahogy hazaállítok vele... :-))) És azt is, ahogy Tom meg Jerry kergetik egymást a szabi rácsai között! :-)) Najó, befejeztem. Valszeg egy snassz fogkefe lesz belőle, mert ezekre a mintásakra biztos galádul gyerekméretű fejeket szereltek... ami Kispicinek ugye tökéletesen megfelelt volna, de szupererő nélküli halandónak...

Ja, holnap megyek a bogaras dokihoz (mert nekem nem jutott sexi dokibá) aktiválásra. Lehet, megkérdezem, ő mit ajánl... gondolom nem Godzillát...

2976. kispici
2007. nov. 4. 11:20

milyen az a dokibá? szekszii. :DD

de amúgy tényleg semmit nem kaptam, se kezdőkészlet, se viasz, máskérdés hogy nem is hiányzott eddig. még a viasz sem, mert szupererőm van.

de lehet hogy azért ezt az orthokefét befigyelem, mert nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én elterveztem, hogy fogok magamnál fogkefét hordani, kitudja alapon.

mondjuk eddig még nem is ettem úgy, hogy mármi bele ragadt volna a drótkerítésbe, pedig két napos szabival tömtem a kacsasültet anyum szülinapján :))

és szerintem megéri az elektronyos kefe dolog, mediamartktba befutottam, kiválasztotta, 5000Ft, de teljesen jó, és én mesehősöset akartam, mert vannak ilyen szép szinesek, de apukám azt mondta, hogy olyat nem vesz nekem, ugyhogy maradt az oral B vitality. pedig volt sárkányos is. :(

2975. Casia (válaszként erre: 2970. - Kispici)
2007. nov. 4. 11:04

Nincs kezdőkészlet??? Azta-paszta!! Hámilyenazadokibá, hé? (Tasa után szabadon)

Ez olyan fogkefe, amit direkt fogszabályzósoknak fejlesztettek ki. Vannak hosszabb sörtéi, amik a fogad mossák, és rövidebbek, amik a készüléket. Meg kaptam ilyen kis... nem is tudom, hogy hívják... amivel az ív és a fog közötti kis réseket tisztitom. Meg viaszt (csak nagyon az elején kellett, most csak akkor, ha egy afta rossz helyre találna nőni - a szám bármely részére :-P).

Az elektromos fogkefén nagyon gondolkodom... sokan mondták, hogy jó! Na, majd karácsonyra ;-)))

2974. Casia (válaszként erre: 2971. - Hela123)
2007. nov. 4. 10:59
Hű, Hela, ez rosszul hangzik. Vagy egy doki is köztünk, dr Laci. Ha visszalapozol, meglátod. Ő priviben "rendel", szerintem kérdezd meg, mert mi aligha tudunk a találgatástól biztosabbat mondani!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook