Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Az ilyen komoly levelek biztosan téritvénnyel érkezenek, amit ha átveszel arról a küldő értesítést kap. (bírósági idézések, rendőrségi papírok és nyilván a BVOP is hasonlóan jár el)
"Küldeményének átvételét a tértivevényen a jogosult átvevővel elismertetjük, majd ezt követően az erről szóló - jogi eljárásban bizonyító erejű - okiratot visszaküldjük Önnek. "
Forrás: [link]
Ebből kifolyólag ha valóban nem került hozzátok ez a levél ez elég bizonyíték lehet, szerintem.
Szia! Gratulálok nagyon, legyetek nagyon boldogok!!!!
Szép lassan, de mindenkinek letelik egyszer :-)
Szia Bogi!
Azt hiszem a Te parod van viszonylag a legjobb helyen. Szerencseje volt, hogy a nagy hullam elott kikerte Ausztria. Itt rosszabbul jart volna. Neked biztos, hogy nem konnyu, de a kapcsolattartas meg hatarokon belul is nehez.Talan az ottani nevelo tud tanacsot adni. Beszeli a parod a nyelvet?
Gratula, gratula! de jo nektek!
Pontos beszamolot kerunk!
Köszönöm szépen Todika! :)
A végrehajtóval sikerült felvennem a kapcsolatot, örült is nekem nagyon, azt hiszi majd én ki fogom fizetni de sajnos nem fog menni. Majd a párom rendezi valahogy ha kijön.Egyelőre megpróbálok egyezkedni, hogy reménykedjenek majd rendezve lesz.
Olvasgatlak Beneteket és jó Nektek, hogy tudtok egymásnak segíteni. Az én párom Ausztriában van és sehol nem találok a neten olyanokat akik hozzánk hasonló helyzetben vannak. Ott is vannak kedvezmények de nem tudok érdeklődni és tanácsot kérni senkitől.Az ottani ügyvédek pedig tényleg megfizethetetlenek.
A reintegrációs őrizet alkalmazására a feltételes szabadságra kerülés esedékessége, ennek kizártsága
esetén pedig a szabadulás várható időpontja előtt legfeljebb 6 hónappal van lehetőség, de feltétel,
hogy a fogvatartott az egy évet meg nem haladó tartamú szabadságvesztésből legalább három, egy
évet meghaladó tartamú szabadságvesztésből legalább hat hónapot kitöltsön.
A kedvezményeit csak akkor veszíti el bevonulásra hivatkozva, ha szándékosan nem megy be a megjelölt időpontban.
Ha önhibáján kívül nem vonul be - ahogy írtad -, akkor nem vehetik el a kedvezményét, hiszen igazolása van a kezében, miért nem vonult be időben, illetve azt a kiadó hatósággal előre le kell egyeztetni.
Nagyon köszönöm :) Tényleg nem tudom,hoyg mit sikerült bent elérnie,mert nemigen beszél ezekről abban a kis időben.Írni meg még annyira sem szeret :)
Tudom,,hoyg van rengeteg dicsérete...de ettől még nem hiszem,hoyg visszaszerezte volna a kedvezményeket.Vagy kérhetett volna EVSZ-t?Az is vesz le a büntetésből,nem?
Na akkor amit olvastál azt felejtsd el! :)))
Jah igen most már értem, én értettem félre, mert te úgy értetted a nyári szabadulást hogy beleszámoltad az esetleges RÖ! Akkor valóban 18 hónap szóval tényleg csak augusztus az esélyes!
Nem tudom, honnan jött neki a február! :) Kérdezz rá, hogy tisztán láss mindent, és esetleg mi segítünk majd "megérteni"! :)
Szia..skylight_
Ezt olvastam igen... :)
A párom két évet kapott..ezért számoltunk először a nyárral... de most nem értem mi változott,hogy februárra ígéri...