Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Sajnos tisztába vagyok vele, de reménykedtem valami pozitiv válaszra titkon hátha van valami kis kapu. de azért köszönöm a válaszod.tudod az embernek mindig bizni, hinni kell valami csodába
de ez nem az a történet ahol csodák vannak sajnos ez van.
Bármelyik napra megkaphatja, nem csak hétvégére, hétköznapra is.
Kimaradás a 24 órát nem haladhatja meg.
Az eltávozás tartama évente fegyházban legfeljebb öt nap, börtönben legfeljebb tíz nap, fogházban és az átmeneti részlegen legfeljebb tizenöt nap. Ha az elítélt fizetett szabadsággal rendelkezik, az eltávozást a fizetett szabadságba be kell számítani. A gyakorlat a 3 vagy az 5+1 nap.
Ünnepekre tekintettel szoktak lenni.
Sziasztok!
Hétfőn küldtem be a befogadónyilatkozatot,mert az ünnepekre szeretne hazajönni.Ma már hívtak is,hoyg jövő héten jönnének a környezettanulmányt megcsinálni.Mi a tapasztalat?Mire számíthatok?Ha nem pont az ünnepekre kap engedélyt,akkor ugye azt mindenképp hétvégére kapja??Vajon hány napot???
Igen. Már jelentkezett énekkarra meg varroszakköre,és egy éve volt hátra a gimiböl
oda is jelentkezett.
Kedves hölgyeim, lányok , anyák, asszonyok annyira örélök hogy erre a forumra találtam nem hiszem hogy sok férfi van itt köztünk. nem rég ota vagyok itt de mindig örömmel olvasom irásiotak ahogy egy mást istápoljátok es tamogatjátok csak igy tovább.
ha bármejtökötöknek valimi olyan problémája akad PL auto mosogép háztartási gépek és egyébb ilyen dolog amit a párotok simán megoldana de sajnos nincs veletek én szivesen segit itt a forumon
Sziasztok! A kedvesem most tölti a 4év 3 honapját közbe volt egy másik ügyei is amiért 7-et kapott ezen az ügyész is elájult ,na mindegy. Közben át kérette mágát Mélykutra át is hozták a múlthéten
tegnap közölték vele hogy nem dolgozhat mert nagy a bünti pedig nem jog erös és nem dolgozhat. és le akarják rakni a jurassi parkba teljesen ki van mit lehet tenni valakinek ötlet?
Szia Ktm!
Próbáld azzal erősíteni, hogy az előzetest egészben leszámítják a büntetéséből, ha háziőrizetbe kerülne, a bizonytalanság ugyanekkora lenne, es csak felezve vonjak le a buntetesbol. Tehat ha 2 honapot elozetesben tolt, akkor a jogeros iteletnel 2 honapot leszamolnak, es annyival elobb szabadul. Ha haziorizetben csinalna vegig, akkor csak 1 honappal rovidulne a bent toltott ido.
Meseld el neki, hogy nem csak o van buntetesben, hanem a hozzatartozok is kint, es ti meg ki sem borulhattok, mert dolgozni, ugyet intezni kell.
A férjemnek volt egy - bocs, hogy így írom - "öngyilkosjelölt" szobatársa tavaly, aki végül odáig jutott, hogy leszedálva tengette mindennapjait. Így került a férjem mellé. Sírt sokat, nem lehetett vele beszélni, azt nem tudom, hogy egyáltalán felfogta-e a körülötte zajló dolgokat akkor. A férjem 2 hónapig próbált kommunikálni vele, nulla eredménnyel. Aztán egyik nap később kapta meg a bogyóit és abban a pár órában tudott a párom kommunikálni vele, még ha nagyon zavaros is volt, de végre sikerült. A következő héten kimaradt már direkt ... és azt sulykolta belé, hogy ez csak egy átmeneti állapot és ha most beleőrül, akkor valóban nem lesz, aki ott kint várja. Ha emelt fővel végigcsinálja, van lehetősége neki arra, hogy várja valaki itt kint és újra, tanulva a hibákból egy normális életet kezdjen. Ha feladja már most az elején, akkor vége. Nem csak neki, hanem ezzel a kint maradottól is elveszi a lehetőséget. Próbáld meg innen megközelíteni, hátha hat nála is.
Sokan vannak, akiket helyre kell tenni ahhoz, hogy kapcsoljon. Nem mindig célravezető a sajnálat ... sőt én azt tapasztalom, hogy azzal csak még jobban el lehet vetni a magot benne, hogy mennyire szar neki. Az előzetes lelkileg embert-próbálóbb mint a letöltendő, ebben biztos vagyok. Hozzáteszem, hogy a bent lévők nagyon nagy százaléka nem azért van bent, mert nem csinált semmit ... de van ilyen is, itt a fórumon is. Aki viszont olyanra adja a fejét nem bízhat mindig abban, hogy megússza.
Próbálj ki több irányt nála, előbb-utóbb valamelyikkel célba érsz és onnantól már csak az erősítés a cél.