Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Szia!
Vácon igen dolgozhatnak az én párom dolgozik elég agyhalott meló de legalább valami...el tudom képzelni hogy nagyon rossz neki én komolyan el se tudom képzelni milyen lehet összezárva lenni 5-6 különböző. Mentalitású emberrel..sajnos egy kis összetűzése volt már...próbáld meg tartani benne a lelket irjál minden nap mert nekik a levél sokkal többet jelent mint hinnénk..a Magyar rendőrség ilyen..az én párom azért van benn mert nem tett beismerő vallomást..a másik gyanúsított tett ő kinn van..vicc ez az ország
Szia ktm690!
Hidd el tudom mit érzel az én párom augusztus 29 óta van előzetesben vácon és nagyon nehéz..ő is rettentő nehezen viseli sokat sír ő is én is..minden nap de tényleg minden nap írunk mind a ketten és a telefon napi 10 perc..igen ebbe a legrosszabb hogy nem tudni meddig tart..rengeteget olvastam a témában Magyarországon nagyon népszerű az előzetes..
Sajnos karácsonyi plus találkozás nincs sehol, bár nyilván valaki írta hogy rendeznek néhol Isten tiszteletet, vagy valami hasonló.
Az előzetes valóban nagyon rossz, hiszen 24/23 a zárkában van, ilyenkor sokkal többet tudnak gondolkodni és ezért ez a hatalmas érzelmi löket/hullám. Ha esetleg az ügy során letöltendőt kap, akkor ez a helyzet azért javuli fog, és te sem látod majd olyan mértékben megtörtnek mint előzetesben.
Kívánok nektek minden jót, és erőt!
Képek, szép szavak, lélekerősítő mondatok, képeslap, levél matricákkal - szépen feldíszítve, gyerek rajzok, parfümmel befújt levél, újság mehet a levéllel együtt szóval pl. olyan újságot keresni amilyen témát szeret.
én múltkor mézeskalács fűszerrel a levelemet megdörzsöltem szóval a karácsony totálisan benne volt! :D
nekem hírtelen ezek juttottak eszembe, illetve a csomatot is lehet úgy időzíteni amiben minden finomság mehet! :)
Illetve valóban üdvözlés képpen, max egy aláírás a család minden tagjától! :)
Szia Pöci! Gondoltál arra, hogy esetleg elfogyott a pénz a kártyajáról? A mobil hivasok emelt aron mennek a bortonbol itthon is, gondolom ez meg hatvanyozodik a kulfoldi hivasoknal.A benti boltban van lehetosege vasarolni is.
Szallitas a bortonokbol hetfon van, tehat hetfon fogjak Szombathelyre visszavinni. Szerintem, ha addig nem jelentkezne, kedden hivd fel Szombathelyen a penzugyi osztalyt, ott felvilagositanak, hogy van-e penz a kartyajan. A neveloket hiaba hivod, telefonon nem adnak felvilagositast.
Probalj kicsit megnyugodni, megertjuk az aggodalmadat, hiszen mi is ateltuk ezt. Hidd el, igazat mondtak, hogy ha baj lenne , ertesitettek volna. Hogy itteni klasszikust idezzek, hidd el vigyaznak ra! Ugy is mondhatnam, hogy orzik!
Sziasztok!
Még friss vagyok ebben a témában,mert a párom egy hónapja vitték haza innen angliábol Szombathelyi börtönbe,eddig ugy néz ki 14hónapra.De probálok mindenhol keresgélni a témàval kapcsolatba,mert igazàn sehol nem adnak felvilágositást,semmibe.:-(
A kérdésem most jelen esetben az lenne,hogy a páromnak még van egy ügye,amit most szerdán tárgyaltak Miskolcon,emiatt átszálitottàk Szombathelyről Miskolcra hétfőn,onnan még telefonált és azt mondta kedden is,de szerdán mindenképp hiv mi volt a tárgyaláson.Nos,azota semmi,nem telefonált.Mi lehet az ok?Elveszik tőle a telefont a tárgyalás napján azt gondolom,de mikor kapja vissza?Mi miatt nem telefonálhat még?Adhatnak ilyen esetben információt a börtönbe,hogy miért nem telefonàl?Felhivtam a börtönt,előszőr Miskolc-ot,ott az illetékes rámtette a telefont azzal,hogy irjak levelet, azt talán elolvassa!!Szombathelyen meg azzal nyugtattak,hogy ha olyan nagy a baj,mondjuk korházba kerül,vagy gondolom én valaki megszurkálja.?..akkor értesitenek!!Ilyenkor mi van?Ki segit?Bocsánat,lehet kicsit összevissza a levelem,de nagyon ideges vagyok.Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Hát akkor ha simán bedobták,akkor esélyünk sincs bizonyítani,hoyg nem is láttuk azt a papírt :((