Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Ez az altalanos rezsimbol az enyhebe sorolas? - Igen :)
Ezzel jar a tobb telefonalasi ido, es a havi ket latogatas? - Igen börtön fokozatban egynébe 2*75 perc azt hiszem, de nálunk nem állítanak fel minket beszélőn így 2*90 a beszélő.
Ki donti ezt el? Csak a sajat nevelo, vagy bizottsag van? - Nem a nevelő dönti el, nem tudom ki a nevelőnk csak utána járt, és mondta hogy lehetséges, rá két hét és megis kapta! :)
Gondolom ehhez nem kell BV biro. - Ehhez nem kell BV bíró!
Ez az altalanos rezsimbol az enyhebe sorolas?
Ezzel jar a tobb telefonalasi ido, es a havi ket latogatas?
Ki donti ezt el? Csak a sajat nevelo, vagy bizottsag van?
Gondolom ehhez nem kell BV biro.
Kérek mindenkit, hogy pár bejegyzéssel lentebb található linkkel kapcsolatban legyetek nagyon ÓVATOSAK! A Helsinki Bizottság foglalkozik és segít is nektek ha bármi kérdésetek lenne, teljesen ingyenesen! A weboldalukon letölthető a kérelem ami az Európai Ember Jogi Bíróság állított ki! A Helsinki mindamellett volt olyan kedves és még minta kérelmet is csináltak amibe csak bele kell írni a saját story-t mondani valót! MAGYARUL BELEHET KÜLDENI első körben!
"Egyáltalán nem kell ragaszkodni az ügyvédhez a kérelem benyújtásakor, a minta elég lehet a pernyertességhez. Egy ponton túl azonban, amikor a Kormány majd reagál a beadványukra, kötelező lesz a jogi képviselet és csak angolul vagy franciául lehet kommunikálni a Bírósággal. Erről kellő időben értesíti majd Önöket a Bíróság(várhatóan ez legkorábban egy év múlva lesz)” - Helskinki
Szóval ha tehetitek ismeretlen embereknek semmilyen fajta információt ne adjatok ki magatokról! Vagy legalábbis kellő körültekintéssel járjátok végig az oldal megbízhatóságát! Jelenleg azt mondom kérlek várjatok ezzel, a Helsinki remélhetőleg reagálni fog az oldal/szervezet hitelességéről, én pedig azonnal tájékoztatok mindenkit!
Addig is inkább a mintakéremmel és a hozzátartozó dokumentumokkal szemezgessetek, már akit ez érint és ezzel a jövőben élni szeretne!
Megkérdeztem a "kiszabadultamtól"....Igaza van Todikának. Felejtsd el a szívecskés dolgot :-( Ha kihullik a csomagból az őr szivatni fogja, és nem csak azzal, hogy az egészet neki kell felszednie......lehet, hogy még a teljes csomagot sem fogja megkapni :-(
sőt a későbbi csomagbontáskor is hátrányba fog kerülni.
Én Valentin-napkor küldtem szívecskéket, de levélben.
A levél szerintem is jobb ötlet.
Hej Lanyok! Ezeket a sziveket komolyan gondoljatok?
Kepzeljetek el a szolgalatanak 10. orajat tolto bortonort, aki azt latja, hogy hullik a rengeteg sziv a csomagbol. Abban a pillanatban osszepakolja es kivagja az egeszet. A csomagkuldes alapszabalya, hogy minden attekintheto legyen! A legjobb estben a parotoknak kell a foldrol felszedegetni a sziveket, mint szilveszterkor a konfettit. Kozben a tobbiek nem kapjak meg a csomagjukat.Kuldjetek szivecsket a levelben, de semmi esetre sem a csomagba, abba semmi iras sem mehet! Vigyazzatok!
ovadeklap.hu
Ezen probalj utana nezni, vagy a jogi forumon kerdezzel!
Jogiforum. net, itt ugyvedek valaszolnak.
3. karácsonyunk közeleg a párom nélkül. Nem ennek okán, de ezzel szoros összefüggésben idén is van egy kisebb doboz 98-104-es lány ruhánk, mesekönyvünk és egy plüssállatunk, amit szeretnénk odaadni valakinek. A csomag feladási díját is én állom. Gyakorlatilag csak át kell venni és adott esetben örülni.
Privátban várom a jelentkezést és a címet, ahova a győri angyalok elszállíthatják ezt a csomagot.
szia,remélem még nem késő az útvonalhoz,de ugy láttam még nem válaszoltak neked rá....ha van neted könnyű.... [link]
itt beirod honnan és hová szeretnéál eljutni,és beállitod hogy vasúttal...Martonban a vasútállomás a böritől olyan 10perc séta....és nem tom merről indulsz útnak,de én pl kelenföldön szálltam át,és onnan óránként indul oda:)