Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fogház, börtön, fegyház fórum

Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)

1002. bogarka19 (válaszként erre: 999. - Peron1)
2015. márc. 19. 11:51
Gratula!
2015. márc. 19. 11:26
Hívjátok fel a BV-t, biztosan megmondják, ha meg nem engednek be anélkül mikor megjelensz, de ők azt mondták telefonba, tudsz rájuk hivatkozni! :))
1000. esthajnalcsillag (válaszként erre: 994. - Átok)
2015. márc. 19. 10:40
Azt tudom, hogy Tiszalökön biztosan beengednek papír nélkül is, de valóban börtöne válogatja.
999. peron1 (válaszként erre: 998. - Peron1)
2015. márc. 19. 09:40
EZREDIK HOZZÁSZÓLÁS AZ ENYÉM!!!!!! :)))))))))
998. peron1 (válaszként erre: 994. - Átok)
2015. márc. 19. 09:37
Amelyik körletnek a beszélője van illetve beolvasnak mozgatásra akkor a nevelő kimegy és leadja a "Feketéknek" a "PASSPORTOT" ;)( Rossz,pontatlan címzés, kilopott levél a ládából ) be fognak engedni! Nem írhatom ide milyen megoldások vannak senkit sem szeretnék bajba keverni. :)
997. TFSRita (válaszként erre: 994. - Átok)
2015. márc. 19. 08:47
Attól függ valóban, hogy melyik Intézetről van szó. Pl. Baracskán kizártnak tartom, de a Bp. Maglódi úton minden gond nélkül bemehet bárki, aki kapcsolattartó, szóval változó...
2015. márc. 19. 07:40
Van itt olyan akinek a hozzátartozójának visszautalták a telefonpénzt, amit levontak tőle minden másra?
995. fb9f83fc55 (válaszként erre: 994. - Átok)
2015. márc. 19. 07:36

szerintem ez börtöne válogatja

hivatalosan a papír nélkül nem, de voltám már úgy látogatáson, hogy előttem papír nélkül is beengedték a látogatót, mert kapcsolattartó volt és le volt adva a neve arra a napra

994. Átok
2015. márc. 19. 05:56
Ha meg kaptuk a beszélőt viszont a papír nem ér ki akkor is beengednek?
993. peron1 (válaszként erre: 991. - Marta666)
2015. márc. 19. 00:06
HURRÁ 🎆
992. peron1 (válaszként erre: 989. - Bogarka19)
2015. márc. 19. 00:04
Lakhelyhez legközelebbi B.V.be kell vinni, bevonulni. Kérhető ez szabaduláskor, hogy a lakhelye legközelebbi bvből szabadítsanak.
2015. márc. 18. 22:36

Végre felhívott:)

Olyan boldog voltam :)

990. peron1 (válaszként erre: 989. - Bogarka19)
2015. márc. 18. 17:59
Azt hiszem Eger de az kis ház nem tudom pontosan.
2015. márc. 18. 15:53
Debrecenhez hol lehet a legközelebb női börtön,fogház? Igaz hogy a lakóhelyedhez legközelebb esőbe visznek? Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de eddig tapasztalatlan vagyok
988. peron1
2015. márc. 18. 08:20

Ügyeletes fórum maistro bistro vagyok :DDD

Kérdezni kérdezni kérdezni kérdezni...hülyébbek nem leszünk csak okosabbak. Kitartást Erőt Egészséget Mindenkinek!

987. peron1
2015. márc. 18. 06:15

jajjjjj van még munka elfejetettem: FCSM

Fővárosi Csatornázási Művek.

Oda a III-as körletről mennek emberek avagy az EVSZről.

Kérdezni kérdezni , nem szégyen inkább 1 normális,mint két kajli válasz.

986. peron1 (válaszként erre: 983. - Bogarka19)
2015. márc. 18. 06:14
Baracskán mennek dolgozni,mint a kis angyal. Aki nem szefós meg 4-s BCS-s azt kiveszik. ELŐRESZÓLOK,hogy nem minimálbért adnak 105.000...Oké értem, ha valakinek az a 10.000 forint amit kap a munkáért is sokat jelent, ha van rá lehetőség akkor vonassák abból a rabtartást.Telefonra 2-3 ezret lehet beküldeni.
985. a4de1bd813 (válaszként erre: 984. - Marta666)
2015. márc. 17. 21:42
Elég kitartó voltam mindig is! :D A barátom mindig hitt és persze én is, a vonzás törvényében és ezerszer leszoktuk írni egymásnak levélben, hogy legyünk optimisták és higgyünk a jóban, és bevonzuk a a sok jót! Szóval nem szabad negatívnak lenni! De itt van 1-2 ember aki segített kilábalni! :) Akiknek sokat köszönhetek! <3 :)
984. marta666 (válaszként erre: 980. - A4de1bd813)
2015. márc. 17. 21:21

Ez most nekem is sokat segített.Köszönöm.

Párod biztosan boldog,hogy vagy neki..

Honnan merited ezt a rengeteg erőt?

983. bogarka19 (válaszként erre: 972. - Peron1)
2015. márc. 17. 18:04
köszi a választ. csak számolgatok itt, hogy me4nnyi levonásom lesz...bevételem meg semmi, ha nem dolgozhatok.
982. Momi76
2015. márc. 17. 17:57
Mondd neki, hogy mindig, mindenkivel fordulnak elő katasztrófák, nincs tökéletes élet. Amikor az enyém bekerült, Schumachernek akkor volt a síbalesete. Akkor azt mondtam, figyeljük, kinek lesz előbb tökéletes az élete. Ő kijön, és elfeljtjük ezt a sötét korszakot, Schumacher valószínű még bénán fog feküdni, szavak nélkül, mozgáskorlátozottan. Tudom, ez szemétül hangzik, de muszáj volt valamit kitalálni. Rokon agyvérzéses beteg, mondom, az sem jobb, hát sajnos nekünk ez jutott, de túl leszünk rajta, mert mindenki szereti, várja. Nem szabad feladni!!!
981. Átok
2015. márc. 17. 16:13
Ezaz Köszi a választ ezeket teszem de mintha a bizalma csappant volna meg.
980. a4de1bd813 (válaszként erre: 979. - Átok)
2015. márc. 17. 15:53

Szia

Telefonon, mindig bíztasd mindig mondd el mennyire szereted, és hogy várod, hogy bármi lesz te mindig kiállsz mellette és te elfogadod olyannak amilyen! Próbáld megértetni vele, hogy a rossz dolgok után jó is jön, és lehet ez kellett ahozz hogy a jövőben egy mégtökéletesebb életet élhessen! Folyamatosan bombázd levelekkel, ha lehetőséged ezt megengedi! Mindent mesélj el, amit csak tudsz apró dolgokat is, pl. mit főztél stb. Így mikor olvassa "otthon" érezheti magát egy kicsit, és ami körülveszi azt teljesen kifogja zárni! :) Küldj be neki képeket! Régi képeket is esetleg, és a hátuljára írd mért fontos neked, az a kép egy csomó jó emléket felhozhatsz benne, amik erőt adhatnak a kitartásért! :) +Szerintem én legalább is, minden levélben kiemelem az értéketit, hogy kicsit azért az önbizalmát is feltúrbozzam! :)

ÉS a legfontosabb: miattad nem adhatja fel! :)

Szóval küzdj érte, és erősítsd meg a lelkét, egoját, mindenét! :))Támogasd mindenben, és szeresd ugyan úgy mint eddig vagy még annál is jobban! :)

Kitartást, tudom miken mész keresztül, és hidd el idővel elfogja fogadni azt az állapotot amiben van, de ez mindenkinél nyilván más intervallumok között mozog, ki mikor tudja megemészteni/felfogni/elfogadni azt amit tett és hogy az mivel jár!

Én így segítenék! :)

979. Átok
2015. márc. 17. 15:32
Sziasztok! A párom 8 hónapja van bent s még nem tudni mennyi vár rá. S úgy tűnik kezdi feladni. Hogyan tudnék neki segíteni?
978. Liza88888 (válaszként erre: 976. - Vanilia75)
2015. márc. 17. 10:50

Csináltam egy kimutatást a "csak" 500-600 lábperecre, csak úgy kíváncsiságból, hogy a "csak" tényleg "csak"-e.

Jelenleg 18.439 fogvatartott van Magyarországon.

Ebből előzetes 5.053 ember. Így marad 13.386, akiknek osztozniuk kell a lábbilincsen, mert az előzetesbe elég hülyén nézne ki a reintegrációs őrizet.

A 13.386 fogvatartottakból 13% gyilkos, 1,3% nemi erőszak miatt ül. Az én olvasatomban, személyes indíttatás kapcsán őket kiveszem a reintegrációs őrizet lehetősége alól. Durván 11.600 fogvatartott marad.

Ennek több, mint 32%-ának plusz folyamatban lévő ügye van, ami szintén jogosan kizárja a reintegrációt.

Így marad 9048.

Ebből 250 épp a félbeszakításon van, és 574 EVSZ-es. 8224 fogvatartottnak kell osztoznia 5-600 lábperecen, ami azt jelenti, hogy minden 13. olyan embernek biztosított.

Nem találtam arra vonatkozóan adatot, hogy a 8224 elítéltből hányan vannak utolsó évesek, mert ugye ennek fényében mondjuk még kevesebbre csökken a lábperecen osztozók száma.

Na most ez maga után vonja a jó magaviseletet, a fegyelmi nélküli beleülést az évekbe ... és ha csak a saját férjemből indulok ki - 2 fegyelmit kapott 2 hét alatt - ebből az egyiket azért, mert 20 centivel hosszabb volt a "szobában" lévő szárogatókötél - ami legalább 10 éve ott van, mert a szabaduló szobatársa is ezt használta 8 évig - mint amennyi megengedett. Szóval mondhatni könnyen osztogatják.

Úgy, hogy nekünk még sok van hátra és nagyon szeretném, hogy itthon legyen, azt gondolom, ennek fényében a "csak" 5-600 nem is annyira "csak" és jó esély van a megszerzésre!

2015. márc. 17. 09:30

Valaki kérdezte itt a látogató fogadását bv. intézeten kívül, megkérdeztem, a következő választ kaptam - én tapasztaltam, hogy valóban működik. Sopronkőhidán biztosan.

Az elítélt számára - a szabadságvesztés végrehajtási fokozataira és rezsimjeire vonatkozó rendelkezések szerint - engedélyezhető látogató bv. intézeten kívüli fogadása, amelynek tartama alkalmanként legalább két óra.

Látogató bv. intézeten kívüli fogadása annak az elítéltnek engedélyezhető, aki a szabadságvesztésből a büntetés egyharmadát letöltötte, és fegyházban legalább egy évet, börtönben legalább hat hónapot, fogházban legalább három hónapot kitöltött, vagy akit átmeneti részlegre helyeztek.

A bv. intézeten kívüli látogatás idejére - az elítélt letétében lévő pénze terhére - a bv. intézet parancsnoka költőpénz kiadását engedélyezheti. Az bv. intézeten kívüli látogatás a szabadságvesztés időtartamába beszámít.

A látogató bv. intézeten kívüli fogadása esetén az elítélt kizárólag a látogató megjelenését követően távozhat a bv. intézetből, tehát leellenőrzik, hogy a látogatási papíron szereplő ember ment-e érte.

2015. márc. 17. 08:18

Sziasztok,

Nézte valaki tegnap a kék-fényt (Duna tv hétfőnként 20.40)??? Basszus elmondták, hogy a reintegrációs őrizet kapcsán, kb 500-600 "szabad" lábbilincs áll CSAK rendelkezésre jelenleg....Már most azt érzem, nem lesz egyszerű ez a gyakorlatban :((( Szó volt a túlzsúfoltságról és persze arról is, hogy április 1-vel gyakorlatilag alkotmányellenes a fogvatartottakra jutó minimális m2....Annak ellenére, hogy fél évet kapott a kormány az akcióterv kidolgozására, április 1-től minden érintett elítélt jogosan fordulhat bírósághoz emiatt. Káosz lesz itt sok szempontból.

975. peron1
2015. márc. 17. 05:01
Tisztelt " Értelmeseket kérdezők" ! Nagyon szívesen segítek mindenkinek de nem vagyok Bv bíró, sem nevelő se ügyvéd sem. Mindezek ellenére kérdezni bátran minden részlet számíthat.
974. peron1 (válaszként erre: 973. - Bettuska13)
2015. márc. 17. 04:56
Senki nem fog menni ellenőrizni. Mehettek lakhelyen bárhova. Józanon és időben vissza kell érni a kollégiumba. Sajnos
2015. márc. 16. 23:04

Sziasztok!

Valaki tudna nekem választ adni arra, hogy ha haza jön a férjem eltávra milyen szabályok vonatkoznak rá?

Például el mehetünk itthonról vagy egésznap a lakásban kell tartózkodzni? Jön valaki ellenőrizni? Ha jön és nem vagyunk itthon akkor mi a helyzet?

Köszönöm :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook