Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot, nagy kedvesek vagytok! :)
Már 'csak' 6 hónap van hátra, de ha kibírtunk úgy 8 hónapost, hogy havonta 1x láttuk csak egymást a beszélőn, akkor 6 hónap már gyerek játèk lesz úgy, hogy hetente haza jöhet. :)
Kitartást mindenkinek! :)
Szép napot! <3
Szívből gratulálok :))) De jó ilyet olvasni, ez erőt ad minden sorstársnak :)))
Peron: Köszönjük neked is a pozitív jó-tanácsokat. Erre is nagy szükségünk van :)))
Szép Jó reggelt mindenkinek.
Ma 1 éve dobtak ki Baracskáról.Eredményesen le telt a próbaidőm is a mai nappal.
Bettuska jajj de jó,hogy haza járhat.Írtam pár hozzászólással lejjebb,hogy aki akar az tud változni poz. irányba. Kitartás mindenkinek,mert megéri!Szép napot!
Minden szepet es jot kivanok nektek!
Olyan szivmelengeto olvasni a sikersztorikat!
Koszi, hogy megosztottad!
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani mérhetetlen örömömet. :)
A férjem tegnap 8 hónap után haza látogatott 24órás eltávra. Végre be tudtam mutatni 5 hónapos kisfiunknak az Apukàját, el sem tudom mondani milyen csodálatos érzéd volt, hogy az amin csak 8 hónapon keresztül ábrándozni tudtam, végre teljesült. :)
A legnagyobb félelmem az volt, hogy megvàltozott rossz irányba, meg az, hogy nem fogja fel az Apaságot. De teljes mértékben pozitívan csalódtam, ugyanis még meg is komolyodott kicsit és a lehető legjobb irányba vàltozott meg.
Ugyhogy ki merem jelenteni, megérte! Megérte ez a sok aggódás, fájdalom, hiány, pénz, megérte várni rá! Végre meg nyugodhatok, hogy egy szép kis család leszünk.
Mostmár minden hétvége csak a miénk, nem kell hónapokat várnunk.
Szóval nagyon nagy a boldogság végre!
Kitartást mindenkinek csajok, megéri nagyon! :) <3
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kerni,a parom szállításban lesz a myiregyi bv-ben.Tud valaki arról a helyről infot?Eddig semmi jót nem hallottam róla...
Egy hetig lesz ott,mennyit lehet telefonalni?
Elore is koszonom!
Nem sok van ugye. Nagy Ignác ( Markó )
Gyorskocsi
Maglódi
Venyige ...Maglódival szemben.
Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézet III-as objektum
1108 Budapest Maglódi u. 24
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a legtöbb helyen nem lesznek toleránsak...alapvetően mindenki a maga bőrét védi, utána másét (ha emberileg olyan...).
Persze van amikor nem sajnálja az ember a "védtelent", hogy valami történik vele (pl. ha olyan súlyos bűncselekményt követett el pl. senki nem sajnálja a Szita Bence gyilkosait hogy megverték őket odabenn, stb.stb.).....de pl. nemrég hír volt, hogy Fehérváron előzetesben egy fiatal sráccal (aki pitiáner dolog miatt került oda) két másik bent lévő mit művelt, mindezt egy 17 fős zárkában....szóval akkor a maradék 14 ember ugyan már mit csinált a cselekmény véghezvitele során?? ők milyenek emberileg? 14 ember 2 másik ellenében....:-(( az őrökről meg nem is beszélve, hogy miket "nem vesznek" észre...
Köszi, sajnos igaz akkor.:(
Nagyon kedves srác, ez lett a baja is.:)
Legtoleránsabb? Szerintem sok jót ne várjon :-(
De a BV szinte mindent tud a bevonulóról ill. a kapcsolattartóról, feltérképezik az embert. Rólam pl. előbb tudták odabenn (még elítélt is), hogy hol dolgozom mint hogy belépett volna a hozzátartozóm a BV kapuján és magától közölte volna ezt a "rendkívül fontos" információt ...
Úgyhogy szerintem olyan helyre fogják tenni majd, ahol - elvileg - a legbiztonságosabb lenne neki, de szerintem "szinte" mindegy hová teszik, önmagának kell majd kiharcolnia, hogy emberszámba vegyék, mint ahogy bármelyik másik elítéltnek...
Sziasztok!
Szeretnem megosztani veletek enis hogy olyan szerelmi vallomast kaptam paromtol,hogyn nemtudtam hogy kiugorjak a borombol vagy a szivem szakadjon meg...Nagyon sok lelki erot adott nekem ezzel pedig en sosem irok neki olyat hogy sajnaljon vagy hasonlok..de ha latna sokszor az ember csak sir..Tudom hogy hosszu ut var meg rank de bizom es remelem hogy eljon egyszer a vege.
Huszon evessen vegig csinalni nagyon kemeny mert kijon kitudja milyen iranyba valtozik meg odabent,
Minden tiszteletem aze a noke akik jo ideje szivvel lelekkel csinaljak es a szabadulas napjan majd a kapuba varjak szeretteiket...Jo hogy megtalaltam ezt az oldalt sok erot informaciot kapok toletek.Szivbol kivanom mindenkinek hogy mihamarabb a szerettevel lehessen ujra. De addig is segitsuk tamogassuk oket hogy igenis egyutt erosebbek vagyunk es vegig csinaljuk.
Sziasztok, ha valaki a Kozma utcában érdekelt, tudna nekem egy pontos csomagküldési címet írni? Létezik, hogy oda is a Maglódi u. 139. a címzés?
Köszönöm!
Szia,
Ha netán ma is dobálnád a "NeszeCukrot" írnál kicsit arról, hogy milyen a szabadulás utáni élet? Hogyan sikerült visszailleszkedni a hétköznapokba? Sikerült-e már egyáltalán a visszailleszkedés? Meddig és mennyire hagy mély nyomot a bent töltött idő? Változott a TE hozzáállásod a szeretteidhez? Mik azok a jó-tanácsok, amelyeket nekünk szánnál arra vonatkozóan, hogy mit-mikor és hogyan tegyünk a szerettünkkel majd, ha eljön a mi időnk is? Mert egyszer eljön, mindegyikőnknek :))))
Szia,
Kitartást kívánok neked. Ez az időszak a legnehezebb. Olvasva a soraidat bennem is újra előjött az a nyomasztó érzés a lelki fájdalommal párosulva, amit én magam is átéltem, amikor még az "elején" voltam / voltunk. Ez a legnehezebb időszak kint és bent-lévőnek egyaránt. Kitartás-kitartás-kitartás!!!! Csak biztatni a párodat maximálisan!
Sziasztok! Tényleg nagyon hálás vagyok h informáltok! Peron1! Igazad van. Hajlamos vagyok néha tulzásba esni és megértem h néha sok... olvasgattam az előző hozzászólásokat ( jó nyilván nem mind a 35 oldalt) de mindig akad új kérdés. Lehet h pont azt nem láttam h az x. oldalon már megválaszoltad. De bocsi ha kiakasztottalak. Nekem nem sok segitségem van. 3 hete itt maradtam egy gyerekkel egyedül és a minap tudtam meg h valószinű jön a következő. Az nem volt belekalkulálva a nyugodt kis életünkbe h bekerül. A férjem családjával már évek óta nem tartjuk a kapcsolatot. Nekem sajnos 4 éve meghalt a bátyám, anyukám van még aki nagyon beteg, de sajnos ő se tud túl sokat segíteni. Egyedül rendezem a gyermekem, a háztartást, dolgozok és tartom a lelket a férjemben. Na de bennem ki tartja?? Max a fiam. Hiszem h más sincs könnyű helyzetben, nem az enyém a világ összes fájdalma. De nekem ez pont elég. Örültem mikor rátok találtam! Úgy éreztem végre nekem is van egy kis támaszom! :-)
De legyen jó hír is: este hivott egy barátunk h van bent egy ismerős, beszélt vele h segitse a férjemet a bentléte alatt. Biztositott minket h minden rendben lesz! Sokkal nyugodtabb lettem!! :-)
Ezzel azért egyet értek + azért még számos hasznos infót is lehet találni!
Bettuska13 - szerintem szégyenkezni nincs okod! :)