Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
sziasztok, nekem lenne egy kérdésem!
fekete festett hajam van, eredetileg pedig sötétbarna, de rettenetesen unom már a színét, hogyan kezdjek hozzá a világosításhoz? Nem szőkét szeretnék csak világosabb barnát ...láttam dm-ben valami színleszedőt vagy mi volt az olyan dobozban volt mint egy hajfesték, de elég drága volt! érdemes vennem ilyent?
szia Anda, látom most ittvagy :) sikerült a hajam 10esre szökiteni végre, de rájöttem, hogy ez már tul világos nekem, szerinted ha befestem 9es festékkel, akkor nem fogja nagyon sötétebbre fogni mint kellene neki?
egyáltalán te mit szoktál csinálni ha pl 7es lenövést kell 9esre festeni? elötte szökiteni szoktál? köszi a választ :)
Erre én nem tudok válaszolni. Nem tudom, mennyire más a fénykép, mint az eredeti színminta, ráadásul a színminta is eltérhet egy kicsit attól, amilyen a hajon lesz.
Aki ezzel a festékkel dolgozik, az mondhatja teljesen biztosan - szerintem.
Fodrászok segítsetek,hogy a belinkelt színskálán melyik lehet az a szín amelyik az adatlapomon látható? Köszönöm
Mindenki segítségét kérném!Relatív,egész normális hosszal mentem fodrászhoz a mai napon ahol semmi más feladata nem lett volna a fodrásznak csak az hogy szépen rendberakja az eltört végeket és összevágja azt amit az előző a lánchoz tartozó üzletben már jól elcsesztek.Meg is tette de utána jött a horror a rámálom az elm utcában úgy kiritkította a hajam hogy annak a haj tömegnek amivel én a mai napon az üzletbe beléptem kb. a fodrászok által nagyon kedvelt ritkítás után amit én egyáltalán nem kértem kb. csak a negyede!!! van a fejemen!!!!
Valaki meg tudná mondani nekem hogy a fodrászok miért vágnak úgy mint az állat???? A fodrász srác az elején egész ügyes volt de utána úgy nyesett mint az állat!Meg különben is én nem mondtam hogy ritkítsa ki ő meg úgy indított hogy csak a vágén puhít egy kicsit hát jól megtette 4 év kell ahhoz hogy abból ami a fejemen volt ma reggel ismét legyen haj!!!!
Hát ezt éppen nem, sajnos. Talán a gugliban érdemes rákeresned tapasztalatokra.
Indola hővédőt lehet pl. interneten rendelni, de ebben az esetben a postaköltség megemeli az árát. Némelyik fodrászkellékes is forgalmazza, de ez nem jellemző.
Mivel Indola termékekkel dolgozom, a hővédőm is Indola - de ha jó göndör hajat vasalok, a Loreal professional fekete flakonos hővédő krémjét használom. Csak a professzionális termékekben bízom.
Hallottam a Ga.ma hővédőjéről is, hogy jó, de ezt még nem próbáltam. Az a lényeg, hogy valamit mindenképpen kell használni, különben nagyon tönkremehet a haj.
Köszönöm a javaslatokat!
Azt hiszem, érdemes volna fodrásszal befestetnem és megkérni, mondja el milyen szín(eke)t használt.
Nem szeretnék elrontott hajszínt :)
Szia Anda ill. sziasztok Többiek!
Braun Satin Hair hajvasaló mennyire jó? Ionokat bocsát ki elvileg,amitől kevésbé károsodik a haj+fényes is lesz tőle.Tényleg jó?
Az első az egy hideg nagyon világosszőke, a második inkább arany beütésű világosszőke - esetleg gyöngy beütéssel, ami kicsit tompítja-, a harmadik fekete, nem látom rendesen, hideg vagy meleg irányba hajló.
A saját színmintámat nézegetve hirtelen a következőket ajánlanám neked így, látatlanban (mert azért sokkal könnyebb személyesen színt ajánlani):
8.77 - ez egy intenzív hideg lilás szín, elég feltűnő, csak bevállalósaknak
8.32 vagy 9.32 - ez szolíd szőke, az arany tompítva van lilással
9.2 - gyöngyszőke
mindjárt folytatom, abba kell hagynom :)
Sziasztok! Remélem valaki el tud látni hasznos tanáccsal:)Kékes fekete rövid hajam van..(hátul rövid elől hosszabb..olyan régebbi rihanna haj)és nagyon el van töredezve és roncsolódva, 4 éve festem, és most vissza szeretnék álli a rendes hajszínemre, ami kb olyan középszőke.Lenöveszteni nem bírom, mert lassan is nő,és undorodom a látványától:S
Mit tehetnék, hogy visszakaphassam a színem?:S a szivatást senki sem ajánlja, lenövesztés nem fog menni:D
Mit tegyek?:( (nyárig szeretném visszakapni az eredeti hajszinem)