Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki használt már esetleg Logona fekete hajra való színező sampont?Milyen?Mennyire fogja be?Mennyi ideig tart?
Elvileg azért jó,mert vegyszermentes,gyógynövényes...Ja és nőknek írják,de gondolom férfiak is használhatják.
Előre is köszönöm azoknak,akik segítenek!
A Schamu és a Kallos hamvasító samponról olvastam jókat.
A kettő közül melyiket ajánod?
Kinek melyik vált be? Köszi!
Hát, látom nem tudtok segíteni.
Akkor kidobom.
Tetszik Liptai Klaudia rövid haja. Azt a hajat mindig szárítani kell? Szárítás nélkül állna valahogy? Kinek áll jól ez a haj?
Elég lenne ennél a fajta vágásnál egy olyan szárítás, hogy előrehajtom a fejemet és megszárítom? Ennyitől elég "púpos" lenne?
Bocsi ha értelmetlennek tűnnek a kérdéseim, csak az a helyzet, hogy szeretnék változtatni a hajamon, de nem szeretem beszárítani..., így nem sok lehetőség marad fazon ügyben.
Köszönöm.
Köszönöm szépen!
Még csak az első kettőbe kukantottam bele, a második honlap jobban tetszik. Éppen ilyenekre gondoltam, ezerszer köszi.
Ezeket bogarásszad:
totalhair.net
ukhairdressers.com
thehairstyler.com
Szia Anda!
Kérnék egy kis segítséget.
Tudom, hogy google, de ott már sokszor próbálkoztam. Tudsz olyan honlapokat, jobb lenne magyar, de ha csak külföldi van, az sem baj, ahol divatos frizurák vannak, esetleg le is vannak írva, hogy melyik kinek áll jól.
Magyarból ismerem a hajam.hu-t, az jó is, de ott már mindet végignéztem.
Köszönöm.
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni. Régebben a palette Naturál Colors festéket használtam abból is a vörösesbarnát (557). Nem lehet már kapni, ezért tértem át egy hasonló árnyalatra. DE! két hete egy illatszerboltban megláttam a régi kedves megszokottat, és vettem belőle. A kérdésem az lenne, hogyha 3 hónapja nem kapható sehol, de mégis sikerült hozzájutnom, felhasználjam-e egyáltalán, mert hogy sehol nincs rajta szavatossági idő, csak gyártási szám. 0811200355.
Elszaladt a bátorságom, nem merem felkenni, hátha már nem jó.
Köszönöm a segítséget!
A haj alaptermészetén nem nagyon lehet változtatni. Ha nőből lennél, ajánlanám a világosabbra festést, mert az némiképp gyengíti-vékonyítja a hajat.
Az ilyen erős tüsi hajat is meg lehet növeszteni, de türelem kell hozzá, mert egy darabig nem fekszik el a haj, meg a forgók miatt szana-szerte áll. Kell neki egy bizonyos hosszúság, amikor már lehet kezelni. Addig kellene valahogy kibírni...
Száraz, kemény, szállzóan növő hajat mivel lehet megpuhítani, formázhatóvá tenni?
Fiu vagoyk. A hajammal nem tudok semmit kezdeni. Már nagyon rég óta csak a rövidre van vág hajnyíróval (2-3mm-re). Két hetente szoktam lenyírni,mert ilyenkor már szálakban áll föl a hajam.(hajmosás után megjobban)Szeretnék valmi frizurát már,de ha elkezdtem meghagyni a hajamat még télen. Már lehetett volna zselézni,de sehogy nem állt meg ezért aztán levágattam újra rövidre. De már nagyon unom ezt a semilyenséget...van amivel meglehetne gyengíteni és hogy ne szállakban áljon fel a hajam 1-2hét után?
Jaj de jó. Akkor leveszem és várom a választ, amikor neked jó.
Ki gondolta volna, hogy a "szőke vagy nem szőke" ennyire fontos lesz?
Köszönöm, hogy válaszoltál és hogy megértő vagy ebben a kérdésben. Valamikor kinevettem a negyvenes nőket amiatt, hogy túl sokat foglalkoztak a korukkal, most meg én járok hasonló cipőben. Legalább eljutottam arra a szintre, hogy ha már nem leszünk fiatalabbak, legalább nézzünk ki jól. Az elkövetkező 45 évben mégsem sirathatjuk a fiatalságunkat. Ez a hajszín kérdés állandóan kérdés, mert mintha jobban állna a szőke, viszont 40 felett az arcbőr fáradtabb és lehet, nem jó választás.
Úgy látom te is délelőtt vagy inkább online. Felteszek egy képet az adatlapomra. Ha megnézted, kérlek jelezz és leveszem. Mégsem jó, hogy rébuszokban írok és látatlanban kérek tanácsot.
Még egyszer köszönöm a választ...
Egyforma korúak vagyunk, ráadásul most én is szőke vagyok, nagyjából tudom, miről beszélsz...:)
Ha nem tetszik így, ahogy van, tényleg érdemes melírral feldobni. A hamvas tényleg olyan hatást kelt, mintha őszülne az ember lánya (én is letettem róla).
Az arcodhoz közel kellene pár tincs, ami sötétebb, ez megszünteti a sápadtság-hatást. (frufruba, oldalt az arcot keretező részbe) A színt rád bízom, ami neked tetszik, azt válaszd. Biztosan volt másféle a hajad, ami jól állt. Lehet sötétszőke,barna, vagy vöröses, esetleg rezes. Több árnyalattal is lehet játszani.
Hogy mennyire fakul ki, az nagyban függ a hajfesték minőségétől, na meg a hajtól is.
Nem mindegy, hogy a hajad milyen állapotban van, és persze hogy mennyire szőke az a szőke.