Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Köszönöm.
Most is alkoholmentest használok. Sajnos úgy tűnik, egy ideig semmilyet nem használhatok, ha így tönkre van a hajam.
Fel kell keresnem egy hajgyógyászt, hiszen nekem mindig szép volt a hajam és nagyon bánt, hogy nem tudom kezelni.
Még egyszer, köszi, hogy írtál.
Üdv
Sziasztok!
A satír pontosan mit takar? Alkalmas arra, hogy az eredeti hajszín össtképét kicsit világosítsa? :)
Se a tupír, se a lakk nem tesz jót a hajnak. A vékonyszálú, tartás nélküli hajra amúgy sem szabad sokat fújni, mert elnehezíti és még inkább lelapul.
Nem hiszem, hogy a lakktól szöszösödik, szerintem az igénybevételtől tönkre ment.
Jó lenne egy fodrászt felkeresned, aki felméri az állapotát, és először is vág egy jó fazont, aztán elmondja, hogy lakk és tupír nélkül hogyan varázsolhatsz volument a hajadba.
Szia!
Nekem festett vörös hajam van. Tetszik a színe, csak pár árnyalattal világosabbat szeretnék, mert úgy érzem az jobban állna. Meg tudnád nekem mondani, hogy ezt hogyan lehetne megoldani? Ha nem muszáj nem szeretném leszívatni... :)
Sziasztok!
Aki tud, segítsen!
Puha, vékonyszálú, rövid hajam van, de azért nem kevés. Hogy tartása legyen, tupírozni és lakkozni kell. Rettenetesen beszöszösödik a hajlakkoktól. Már sokfélét kipróbáltam. Igaz, elsősorban csak nagykereskedelemben kaphatókat. A hétvégén volt rajta pakolás. Addig szép volt, amíg nem találkozott a hajlakkal. Az is érdekes, hogy elnyeli a lakkot, sok kell belőle. Sajnos hátul sok forgóm van, és persze nincs valami jól levágva. Csak egyszer találnék egy jól vágó fodrászt! Tudnál valamilyen jó módszert ajánlani mivel szüntethetem meg ezt az állapotot? Vagy egy olyan hajlakkot, amitől nem lesz szöszös a hajam? Ha ide nem írhatsz márkanevet, légy szíves írd meg priviben.Ha valakinek volt hasonló hajbaja, várom a tanácsait.
Előre is köszönök minden egítséget.
Üdv:
Médy
szioka. nekem az a kérdésem hogy természetes barna a hajam. a végén egy kicsit még van a régi festékbol
elmentem rakatni melir csikokat. a fodrász szőkitőporral csinálta. szerinte festékkel nem lett volna szép. szerintetek? a szőkitőpor károsabb volt a hajamra mint a festék? vagy festékkel tényleg nem lehet világositani? matrix festéke van. akkor miért a szőkitőt javasolta?:
hát az hogy sötétszőke, relativ. hivatalosan az enyém világosbarna és tök sötétbarnának néz ki.inkább próbáld egy adott színmélységhez hasonlítani a színskálán
[link] aztán kinézni h milyet szeretnél és akkor ki tudod számolni h milyen erősség kéne. vörösödés ellen sztem hamvas lenne a jó
én használtam régebben és szerettem, ezzel kezdtem a szőkeségem(10sc).ára is baráti. azért váltottam, mert nem szívta ki eléggé a sötét hajam szőkére. mondjuk szőkités nélkül a wella sem. lehet visszatérek rá. károsodásról nem tudok, mert nagyon rövid a hajam
mintához képest a szín, az sztem leginkább a hajad eredeti szinétől függ, de majd úgyis leirja ezt egy szakértő
sziasztok!
Használta már vki a Stella Vitacolor hajfestékét? Ha igen,milyen a tapasztalat?Gondolok itt a színtartósságra,a hajkárosításra,és a mintához képest a színre.Mert a világos hamuszőke és a nagyon világos hamuszőke arany, ami nagyon tetszik.Esetleg azt használta már vki?Ha igen,légyszi írja meg a tapasztalatait!!!!Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha most festett szőke hajra rámegyek színezővel, akkor mi fog történni? Tudom, h hamar ledobja majd, de nem lesz lila vagy valami szép szín?:D
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy így nyár közeledtével hajszín megújulásra gondoltam. Ebben szeretném kikérni a véleményeteket és valamilyen szőke vagy vörösesbarna árnyalatok között gondolkodom. Mi a véleményetek? Melyik állna jobban és esetleg fazonban is szívesen fogadom az ötleteket....
Előre is köszönöm!!!
Nem látom jól az arcodat, szemből is látni kellene.
Vidd el a fodrászodhoz a képet, amit szeretnél, és megmondja, hogy lehet-e, vagy sem. A frizura elkészítésénél pl. a forgókat is figyelembe kell venni, meg azt is, mennyi időt akarsz otthon rászánni, be tudod-e lőni, vagy sem.