Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

4073. korteforma (válaszként erre: 4070. - Anda39)
2011. máj. 5. 11:50

Ó, köszönöm!

Hideg szín alatt azt értem, hogy ne legyen narancsos-sárgás-barnás.

Vannak rózsaszín és lila cuccaim és szeretném, ha fel tudnám azokat is venni vörös haj mellé :)

Igazad van, nem is szeretnék sötét hajat!

Az ilyen jellegű színek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

Ezek milyen színáranyalatok szerinted?

Nagyon köszi!

4072. Anda39 (válaszként erre: 4067. - Leila90)
2011. máj. 5. 10:59
9.3-as környékén vannak, de a kölönböző gyártók ugyanolyan jelölésű színe is eltérő lehet.
4071. Anda39 (válaszként erre: 4063. - Leila90)
2011. máj. 5. 10:55
Inkább a fényképeket vidd a fodrászhoz, ne a festéket. A fodrásznak tudnia kell, mit kenjen (keverjen) a hajadra, hogy olyan legyen, amilyet szeretnél, és ez nem biztos, hogy pont az a festék, amit te megveszel. Hiába ajánlanak itt neked szuper festékeket, ha a te hajadon mégsem az a szín lesz, ami a másik hajon.
4070. Anda39 (válaszként erre: 4062. - Korteforma)
2011. máj. 5. 10:50

Egy jó hajfesték nem kopik, pl. az Indola sem, amivel én dolgozom.

Hajszínre: hideg vörösön nem tudom, mit értesz: a hideg színek kékesek, tehát ami ilyen, az inkább a mahagónis (5-ös)vagy a violás (7-es) árnyalatúak közé sorolható, ezek nekem annyira nem vörösek...:)Ráadásul sötétebbnek tűnnek, mint a meleg színek. Mivel az alapszíned világos, nem biztos, hogy jót tenne, ha besötétítenéd a hajad, de ezt te döntöd el.

4069. 4300750b82 (válaszként erre: 4067. - Leila90)
2011. máj. 5. 10:08
A fodrászkellékesben biztosan van hajszínskála, az eladó segít, hogy kiválaszthasd.
4068. korteforma (válaszként erre: 4064. - 4300750b82)
2011. máj. 5. 09:27
A bézs szőke (amit én sokszor barack színnek hívok) olyan szép!! :))
4067. Leila90
2011. máj. 5. 08:40

És valaki le tudná írni nekem, hogy színskála alapján hány per hányas az a két hajszín amit belinkeltem?

Köszi!

2011. máj. 4. 22:41

Megfosztottak a trónszékedtől°°°°°°°°°°:DDDDDDDDDD

Üsse kavics, van másik! :D

4065. korteforma (válaszként erre: 4063. - Leila90)
2011. máj. 4. 22:40

Nagyon sötét barna alapszínből szerintem le kell szívatni, hogy ilyen világos legyen.

A barátnőm középbarna hajszínű és neki kb 3 hét után már látszik a lenövése. Hasonló színe van, mint Christinának.

4064. 4300750b82 (válaszként erre: 4063. - Leila90)
2011. máj. 4. 16:54
Nekem is hasonló, bézs szőke, a Claudiáé szerintem réz szőke. A fodrászom mondta, hogy a bézs szőkék hajlamosak a vörösödésre.
4063. Leila90
2011. máj. 4. 16:48

Sziasztok! Remélem tud majd valaki nekem segíteni, mert a hétvégén megyek fodrászhoz, és sosem tudja eltalálni azt a színt, amit én szeretnék, Yellow vagy Mátrix hajfestékkel dolgozik, ezért úgy gondoltam most én viszem a hajfestéket. Az alapszínem nagyon sötét barna, jelenleg közép-világos színű. Találtam 3 fényképet, ahol nagyon tetszenek a színek, csak sajnos nem tudom milyen festékkel vannak festve.

[link]

[link]

Ha valaki látta a Burlesque-et és meg tudja mondani nekem Christina Aguilera hajszínét, amikor göndör, na annak nagyon megköszönném. Ja és Claudia hajszíne is nagyon jól jönne, ami ugyan szőke de egy nagyon pici vöröses hatása van neki :)

Köszönöm!!!

2011. máj. 3. 13:17

Anda,

nekem a saját hajszínem seszínű sötétszőke, vékony szálú és kevés hajam van. (kb olyen a saját hajszínem, mint itt [link] Ginger Feed-é)

Volt melírozva is világosabb szőkére és egy hónapja a saját hajszínemhez hasonló színre befestettem.

Most vörös színen gondolkodom, azon belül is hideg árnyalaton.

Tudsz olyan festéket javasolni, amit érdemes kipróbálni?

Mennyi ideig tart a szín úgy, ha 2 naponta hajat mosok?

4061. e-vike
2011. máj. 2. 22:12
Valaki nem tudja megmondani Jennifer Lopeznek az uj klippjében milyen barna lehet a haja. Nagyon szép szin,valami hasonlót szeretnék...
2011. ápr. 29. 13:47
szia!!!köszönöm a tippeket
4059. Anda39 (válaszként erre: 4057. - Vivienke30)
2011. ápr. 29. 13:08

Ezeket nézd meg:

[link]

Általános tanácsok: göndör hajat nem szabad mosás után dörzsölni.

Fésülni csak vizesen, hajmosáskor. Hetente legalább kétszer moss hajat, és ne fésülködj, különben szétmennek a fürtök. Felfrissíteni kevés vízzel, hajápoló krémekkel lehet. Szárítani vagy a levegőn, vagy diffúzorral.

Vannak göndör hajra való habok, amik erős tartást adnak, jó erős tincseket. Ha lazább fürtöket akarsz, ami nem kemény, használj formázókrémet, ettől puha tapintású marad a hajad. A hajvégek összeállnak. Göndörítő zselétől erőteljesebb, vizes hatású lesz az eredmény.

Használj balzsamokat, hajvégápoló olajat.

Ennyi jutott eszembe. Egyébként az sem mindegy, hogy zsíros-e a hajad, vagy száraz. Fejre lapuló-e a tőnél, és csak lejjebb göndörödik, vagy teljesen kunkori.

[link]

4058. feketekata (válaszként erre: 4049. - Anda39)
2011. ápr. 29. 12:32
Azért köszönöm szépen:)
4057. Vivienke30 (válaszként erre: 4055. - Anda39)
2011. ápr. 29. 10:05
értem de mit azok????ezeket nem tudom
4056. 1986Anita
2011. ápr. 29. 07:56

Sziasztok!

Festett sötétbarna (ám inkább feketének tűnő) hajam van, viszont már kicsit meg van kopva, ezért természetes fénynél enyhén barnás már az árnyalata. Szeretnék világosítani a hajamon, viszont nem tudom milyenre fessem a tövét, hogy ne üssön el a feketés színtől. A saját hajam világosbarna, és már kb 2 cm-es lenövésem van, viszont nem sötétbarnára akarom befesteni.

Gondolkodtam a melírozáson, de az is nagyon roncsolja,nem? A hajradírt már korábban próbáltam, nálam nem változott szinte semmit a hajszín. Tanácsokat várok! Köszönöm

4055. Anda39 (válaszként erre: 4052. - Vivienke30)
2011. ápr. 28. 21:56
A göndör haj ápolására vonatkozó tanácsokat kövesd.
2011. ápr. 28. 20:28
szerintem a rövid jol állna most milyen???
2011. ápr. 28. 20:24
Sziasztok! Hatszögletű arcom van. Milyen frizura állna jól szerintetek?
2011. ápr. 28. 20:22
sziasztok!!!nemrégen daueroltattam be a hajam tudnátok pár tanácsot adni hogy mit ne csináljak a hajammal!!!köszike
4051. e-vike (válaszként erre: 4046. - Anda39)
2011. ápr. 28. 18:06
Na,akkor most milyen szint válasszak? A sötétszőke festékek is világosbarnának néznek ki. Látta már valaki Jennyfer Lopez uj klippjét. Abban tetszik nagyon a haja szine. Olyan szép természetes világosbarna,legalábbis én annak látom. Szerintetek milyen szin az? Másik kérdés még az lenne,hogy fodrászkellékesben vett festék sokkal jobb pl. amit drogériákban,lakossági célra lehet kapni?
4050. Anda39 (válaszként erre: 4048. - Klaipeda)
2011. ápr. 28. 16:47

A festett hajvégre akárhányas oxit kensz, nem lesz világosabb, mivel festék festéket nem világosít.

A hamvas árnyalat sötétebbnek mutatja a hajat, mint ugyanolyan színmélységű arany árnyalat. Ezt is figyelembe kell venni a választásnál.

Ha a színleszedő nem károsította a hajadat, talán megint meg lehetne próbálni, de tanulva az eddigiekből, utána ne 8-assal menj rá megint, hanem világosabbal.

A szőke színező elég lenne a hajvégre, de a hajtőre nem, és csak akkor lehet ezt a megoldást használni, ha már végre olyan színű a hajad, amilyet szerettél volna.

4049. Anda39 (válaszként erre: 4047. - Feketekata)
2011. ápr. 28. 16:42
Sajnos nem ismerem ezt a hajsampont. Próbáltam utánanézni a gugliban, de semmi használhatót nem találtam. Tapasztalatról nem számolt be senki...
4048. Klaipeda
2011. ápr. 28. 13:39

Sziasztok

Anda ismét a tanácsodat kérném.

Ha még emlékszel rám fél éve feketéből indult a hajszinem (eredeti sötét szőke) háromszor volt oxy reloadozva, aztán egyszer rámentem otthon loreal szőkítővel is amitől kaptam egy vöröses világosbarna hajat. No az elmúlt 4 hónapból háromban pihentettem illetve dobozos szőke festékkel (8.1es) volt festve de sötétedett tőle. 3 hónap után elmentem egy másik fodrászhoz, ismét oxy reload, majd festés, a végére 8as színmélység ment 9%os oxyval + 5cm vágás. Elég jó lett csak nagyon elkezdett vörösödni, úgyhogy 3 héttel késöbb rámentem fodrászkellékesben vett loreal festékkel 8.1es árnyalattal, végére ismét 9%, tövére 3% os oxyval. Na ez volt két hete. A hajam most már tényleg alakul, már nem annyira vörös, de a színe még mindig nem világosabb egy 6os árnyalatnál. Az lenne a kérdésem, hogy szerinted rámehetek e megint 9%os hidrogénnel a végére hogy még világositsak rajta? A fodrász kellékes nőci azt mondta persze, nyugodtan. Hozzáteszem már csak professzionális termékekkel ápolom a hajam, úgyhogy szép, sűrű, puha, nem látom hogy törne.

Mit gondolsz? Vagy lehet hogy befogná, mondjuk egy casting szőke szinező is?

Előre is köszi a segítséget (ismét) :)

4047. feketekata (válaszként erre: 4043. - Feketekata)
2011. ápr. 28. 11:14

Anda!

Tudnál nekem ebben a Logonás dologban segíteni?

Köszi előre is!

4046. Anda39 (válaszként erre: 4041. - Island)
2011. ápr. 27. 13:39
A natúr színek bizony tartalmaznak meleg pigmenteket, úgyhogy hajlamosak a vörösödésre.
4045. Anda39 (válaszként erre: 4040. - Maxité)
2011. ápr. 27. 13:38
A legtöbb fodrásztermékeket gyártó cég csinál hamvasító samponokat (pl. Loreal, Indola stb.).Ezek biztosan megfelelőek. De amúgy az a megoldás is jó, ha megveszed a fodr.kellékesben a hamvasító folyadékot, és belekevered a samponodba. :)
4044. maxité (válaszként erre: 4042. - Island)
2011. ápr. 27. 11:54
Köszönöm a jó tanácsot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook