Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szerintem neked jól állnak a világos és a sötétebb árnyalatok is, nem muszáj "kinyírni" a hajad a szőkítgetéssel.. :)
Dél után a kisfiam haza jön és lefotóz a telefonjával,az jó képeket csinál.
A mostani hajadról kéne éles kép amin jól látszik a színeltérés stb.. A szőkét sem lehet ritkábban festeni, ha zavar a lenövés, csak a melírt.. :)
Köszi szépen a tanácsot!Raktam fel képet az adat lapomhoz.Feketén jól éreztem magam csak nem volt gazdaságos mert gyakran kellet festeni mert szőkés az eredeti hajam.Nem tudom mit csináljak:(
Szia!
Attól félek nem bírná ki a hajad főleg, ha te csinálod olcsóbb termékekkel... Kérdés. Ér annyit a szőke szín, hogy tönkre menjen a hajad? Ennek sajnos az lesz a vége és akkor se szín se haj. Pigmentálni akkor kell a hajat, ha képtelen magában tartani a mesterséges pigmenteket, általában túlszőkített vagy nagyon ősz hajaknál szükséges alkalmazni és igen a festéket vízzel kell kikeverni. Neked ez szükségtelen egyenlőre. A hosszát azért nem szívja ki, mert nagyon sötétre volt festve a hajad és amikor szőkítetted, nem lett rendesen felvilágosítva az alapszín, nem lettek eltávolítva a sötétebb és a vörös pigmentek a hajadból ezért megrekedt ennél a nemkívánt tónusnál a hajad és ezt a legnehezebb eltávolítani, festékkel szinte lehetetlen. Mivel a barna is a vörös színen keresztül megy át szőkébe sárgás-vöröses lesz az eredmény, ha egyáltalán kibírja a hajad amit még utána is át kéne festeni vagy színezni az árnyalat semlegesítésére. Akkor hozd egy színbe festékkel, ha nem akarod tovább világosítani, amúgy felesleges. Képet nem tudnál feltenni mert ez olyan eset, amit személyesen sem könnyű megoldani, nemhogy neten keresztül.. :)
Szép sárgát? Létezik olyan? :D Csak szőkítővel lehetne szépen megcsinálni, festékkel valszeg csúnya sárga lenne az eredmény... :)
Szia Nagual!Köszönöm a választ!De anyagi okok végett nem járok fodrászhoz és a melír kilőve.Tudnál ajánlani valamit hogy legyek megint szőke??Jelenleg vöröses világos barna a hajam,a töve meg totál hamvas színű mert hamvasat raktam szőkítés után.De a hosszát azért nem fogja be mert vissza kell pigmentálni??Azt ugy kell hogy vízzel kell keverni a festéket??pl.kallos stb ezek nem olyan drágák.Segítenél hogy hozzam a tövét a hosszával egy színbe??Amikor fekete voltam a Mystic colour festéket használtam ami nálunk 330ft.Ennek a festéknek van Capuccinó.bézs szőke stb.színei.De nem tudom hogyan tovább mert félek hogy sötétre sikeredik,a másik meg hogy ahaj hosszát nem igazán fogja ba a festék.
Igen. Nem tudom a pontos nevét,de azt a szép sárgát;-)
A csaj elég ördöngős... :P
Alaphajvágás? :-O azt hittem valami ördöngősebb :D
Az nem gond ha a frufrunál rövidebb lesz,kell a változatosság :)
Ez egy félhosszú alaphajvágás semmi extra.. A fejtetőn lévő haj hosszához van igazítva az átmenet az oldalán és hátul is.. A kontúr is simán van levágva esetleg a frufrunál rövidebb egy kicsit. :)
Aham,akkor ez milyen vágás???
Értem.. Akkor tényleg oda kell vágni neki.. Mármit a hajadnak.. :DDDD
A képen abszolút nincs megtépve a haj.. :)))
Szőkéből lettem sötét barna májusban,aztán szépen teljesen kikpott,viszont 2szer kellett volna festetni,de már nem akartam :) ezért ilyen gázos most :)
Vagy csak a nap szívta meg a színét? :)
Hm,jó kérdés :) ja de tudom,hát a régi szőkítés maradványa ez még.
Láttam elég szöszös a hossza.. Festéstől ilyen? :)
Attól függ mitől szálkás, de olyasmi.. :)
:DDD a naplómból az 5.tetszik amit mondtam :) csak remélem nem lesz nagyon tépett :S mert itt aztán tépnek a fodrászok :) némelyiknek meg nagyon nem megy a lépcsős vágás se :D tök új fodrászhoz megyek :)
:DDDDD Az szép lenne... Tudod milyet szeretnél igazán vagy még nem döntötted el? :)
Kettéválva viszont nincs a hajvég.
Ja amit még akartam,igaz hogy ha szálkás a haj akkor tovább törik az egészséges részbe?
Szombaton 10 órára :) izgulok :) csak azért imádkozom hogy ne valami ovis fejjel jöjjek ki :D
Mikor mész fodrászhoz? :)
Ez biztos valami jel nekem,azé nem műxik :D
Nem gond :o)
Tényleg. Ááá nem tudom mi van ezekkel az oldalakkal nem szoktak keverni.. :/
Itt is csak az elsőt engedi :( az viszont jó kis vadóc haj :)
Bocs a UKhair nem enged linkelni. :( Itt van pár hosszabb fazon, ezek hullámosan is jók, egyik sincs nagyon megtépve: :)
[link]
[link]
[link]
További ajánlott fórumok: