Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Először valószínű sárgás lesz a hajad. Egyszeri szőkítéssel képtelenség a sötétbarnából szép szőkét varázsolni, több alkalom kell hozzá. Hullani nem fog, de ha nem bírja a hajad a kiképzést kiszáradhat és eltöredezhet.. :)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék ill. véleményt kérni tőletek.
A tartósságon kívül mi a különbség a festék és a színező között? Valóban sokkal kevésbé károsítja a szerkezetét a hajnak a színező? Mert ez lenne most a legfontosabb számomra.
Már lenövesztettem a festett hajam és most színezni szeretném.
szia
én nem a belőtt séró miatt nem hordom csak akárhányszor felveszem komolyan mondom úgy érem hogy befülled a fejbőröm alatta és kényelmetlenül érzem magam:S
azt hiszem beszerzek egy olyan sapit amibe valamennyire jól érzem magam...
szia.
Ezek után azt hiszem inkább használom a sapkát bármennyire is idegenkedem tőle:(
A csalános hajszeszt ki fogom próbálni mindenképpen mert szeretném ha gyorsan elmúlna és főleg hogy rosszabb ne legyen
Ez a hajszesz egyébként nem zsírosítja a fejbőrt? mert sajnos gyorsan zsírosodik a hajam..
sziasztok..
Az alapból sötétszőke hajamat már 6 éve festetem extra világos szőkére, alul pedig kb 1 éve sötét barna a hajam amit már nagyon szeretnék szőkíttetni,h egyszínű legyen viszont mindig visszatáncoltam mert féltem , h káros kihullik a hajam bla bla de mar nagyon vagyom ra h ujra minden egyszinu szőke legyen ezert most rászántam magam viszont ha leszokitik es atfestik akkor nem lesz sárga? nem fog kihullani?
ha meghirdetném az oxy reloadom at megvenné valaki?
mert még nem biztos hogy használni fogom attol fugg hogy mit mond a fejbőr analizis.
szia osztom a véleményed a sapkáról..mikor azt mondják a csajok hogy azért nem hordják mert tonkreteszi a belőtt sérojukat...
én meg erre azt mondom hogy aki hord sapkát annak öregkorára is lesz belőnivaló sérója:D::D:D
Szia!
Valószínű megfázott a fejbőröd. Csalános hajszesz tök jó rá, a környezetemben elég hatásosnak bizonyult.. Igazából egy fejbőrön megtalálható gomba elszaporodása okozza a korpát, ezt viszont sok minden kiválthatja.. Azért ha nagyon hideg van jól jön a sapka.. :)
szia Nagual.
Van egy nagy problémám:( Kicsi korom óta nem volt korpás a hajam de most egy pár hete észrevettem hogy főleg elől elég korpás:( Nem értem mitől lehet de nagyon idegesít a dolog:(
Mit csináljak hogy elmúljon és egyáltalán mitől alakulhatott ki ez? lehet megfázott a fejbőröm? Nem igazán hordok sapkát mert nagyon nem szeretem...Lehet ez a baj?
szia.
Beszíneztem vele és elég szép lett.Igen sötétebb lett mint amire számítottam de nem lett fekete szerencsére.
Neked milyen hajszínező vált be?
Szia!
Pontosan melyik árnyalatra gondolsz? :)
Kedves Nagual!
Azt szeretném kérdezni, hogy most reklámozzák a palette-vel szőke árnyalatokat.
ezt a színt keresném de jobb minőségű festékben, a fodrászom alfával és mátrixal dolgozik, ezekből kéne nekem iylen szín.
tudnál segíteni?nem szeretném Csak rá bízni a döntést :)
Szia!
Többször próbálkoztam Casting-gal és mindig sokkal sötétebb az eredmény, mint ami a dobozon van. Ha 5-st vettél, szinte biztos a nagyon sötét, majdnem fekete barna.
szia Nagual
Castingot vettem 535ös csokibarna árnyalatot.
Remélem jó lesz a végeredmény:P
adamnrsc PONT uw PONT hu PER col10.jpg
áhh, kijátszottam :D