Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

1673. Csigusz 79 (válaszként erre: 1671. - Nagual)
2010. jan. 28. 21:22

Szia :o)

Az első link nem műxik.

A második képen lévővel az a baj hogy nekem vastagabb szálú és néhol van egy két hullám benne,valamint a hajam elől ami már egészséges rész nem ér még állig.

Ó hallod ha én ezt itt igy előadnám a fodrásznak amit írsz lehet magához is nyúlna :DDDD

Megpróbálok képet vinni,hátha ugy jobban megérti :) mindenképp valami olyasmi kellene amilyen képek fönt vannak,ennél hoszabb nem mert szeretném ha eltűnne a szálkás rész.

1672. Nagual (válaszként erre: 1670. - 2ef29f8a82)
2010. jan. 28. 21:18
Világosszőkét szeretnél? :)
1671. Nagual (válaszként erre: 1668. - Csigusz 79)
2010. jan. 28. 21:16

Szia! :)

Szerintem nagyon jól állna egy bubi frizkó ami a 3-as képen van, de más verzióba. pl

[link]

Kapcsolatnélküli vágással. Nem muszáj ilyen rövidre hátul, mint a képen, lehet variálni az átmenetet és a tarkón lévő rész hosszát is. Az oldalát is meg lehet törni az egyik oldalt ha rövidebbre vágatod. Ezzel el is tűnik a szálkás rész... :)

[link]

Szerinted? Vagy nézzünk valami félhosszú fazont? :)

1670. 2ef29f8a82 (válaszként erre: 1667. - Nagual)
2010. jan. 28. 21:00

Igen,festett.

Emiatt félek,hogy megint elrontanám vele a hajamat

1669. Csigusz 79 (válaszként erre: 1668. - Csigusz 79)
2010. jan. 28. 20:25
A naplómban a 71,74,77-es kellene nézni :) de jöhet az ötlet tőled is hogy melyik lenne jobb,idáig az 5.képre szavaztak :) csak nekem lehet picit rövidebb lesz :)
1668. Csigusz 79 (válaszként erre: 1665. - Nagual)
2010. jan. 28. 20:22

Semmi gond :O)

Arról lenne szó hogy légyszi nézd meg a naplómba a hajam,kb fülig kell vágni a hajam és olyat szeretnék mint az 5.képen a szőke csajnak :)kérdés:

Ha kicsit hullámos hajam van akkor is lehet e ilyet csinálni a hajamból? és ez tépett vágás? na most hirtelen már nem is tudom mit akartam még :D

Köszi.

1667. Nagual (válaszként erre: 1666. - 2ef29f8a82)
2010. jan. 28. 20:14

Szia!

Festve van a hajad?

2010. jan. 28. 20:06

sziasztok!

gesztenyebarna színű a hajam, ki szeretném szőkíteni. Van erre megoldás, a leszíváson kívül?

Egyszer feketéről lett szőkére szívva, rá néhány hónapra meg daurrolva, és eszméletlenül elszarta. ma már szép egészséges a hajam, csak örülnék, ha a lehető leggyorsabban, és a leg kíméletesebben lehetnék szőke. :)

1665. Nagual (válaszként erre: 1635. - Csigusz 79)
2010. jan. 28. 14:36
Bocs nem vettem észre.. ? :)
1664. ec882cfc9f (válaszként erre: 1663. - Nagual)
2010. jan. 28. 14:29
Nagyon köszönöm!
1663. Nagual (válaszként erre: 1662. - Ec882cfc9f)
2010. jan. 28. 14:09
Nem szedi le. A decoré-vel vigyázni kell mert nagyon szárítja és sárgásra szívja le a hajat. Ha vízzel kevered elvileg radírként működik, de úgy nem próbáltam. Akkor jobb lenne az Effassor, ez direkt hajradír, bár ez sem a legtutibb, de jobb a decoré-nél. Szerintem biztosabb, ha oxyval kevered ki 6%.. :)
2010. jan. 28. 13:56

Ne haragudj, hogy itt tobzódok, de a palette-s világosító hajfestékkel nem lehet ezt a középbarna-sötétbarna árnyalatot leszedni? :(

Bocs, csak nem írtál rá semmit, és most nem tudom, hogy lehet-e.

Talán kevésbé roncsolna, mint a por.

A fodrászkellékesben azt mondta egy eladó, hogy a Decoré (ha jól emlékszem, zöld tasakos, ez biztos!) szőkítőporhoz nem kell feltétlen oxi, elég melegvízzel összekeverni, és jó úgy is. Ilyet még nem is hallottam, de működik ez?

(Vagy menjek vissza és rúgjam ülepen, mert hülyeséget beszél. :S)

Köszönöm!

1661. ec882cfc9f (válaszként erre: 1649. - Nagual)
2010. jan. 28. 13:51

Nagyon köszönöm a gyors választ!

Sajnos vital removert nem tudok beszerezni, csak egy kisebb fodrászüzlet van a közelben. Eddig volt festve a hajam, elég sűrűn cseréltem hajszínt: darabig volt szőke,aztán vörös de nem állt jól. Erre festettem rá a középszőkét, elvileg befogta (volna) rendesen: vöröses még ha rásüt a nap, de fényképen pl. totál feketének látszik, nem tudom miért ilyen sötét.

Azt hiszem, akkor ez szőkítőporozás lesz. :(

Fodrászhoz nem szívesen mennék, mert akihez most járok, nagyon jól vág, de festéssel és melírozással hadilábon áll. (Viszont olcsón vág. Sajnos más fodrászhoz sincs most pénzem menni, és ott is legalább 5-6 ezer lenne egy átfestés.)

Köszönöm a válaszodat!

1660. Rachel4
2010. jan. 28. 13:33
Köszönöm a segítséget=D remélem, hogy sikerül és nem jön le olyan gyorsan mint a szinező. és azt is remélem, hogy nem lesz ronda. Mert az a terv, hogy most befestjük és utána már csak szinezgetjük ha lekopik, mert nem akarom többé károsítani a hajam, csak vissza szeretném kapni a barna hajamat:S :D Majd beszámolok, hogy hogyan sikerült :D
1659. Nagual (válaszként erre: 1657. - Rachel4)
2010. jan. 28. 13:23
Ahol szőkítve van, ott a festéket is ledobhatja a haj.. Reméljük nem lesz gond! :)))
1658. Rachel4 (válaszként erre: 1655. - Nagual)
2010. jan. 28. 13:21
most is be van színezve barnával, és rendesen befogta csak 3 hét alatt nagyon lekopott és most nagyon világos barna az egész vagyis hát inkább középbarna, itt-ott másmilyen árnyalatú xD bár egy csomó ember szerint szép csak az a baj h ez le fog jönni és azért szeretném festetni, hogy ezt elkerüljem:D
1657. Rachel4
2010. jan. 28. 13:16
vagyis hát inkább középbarna, itt-ott másmilyen árnyalatú xD bár egy csomó ember szerint szém csak az a baj h ez le fog jönni és azért szeretném festetni, hogy ezt elkerüljem:D
1656. Rachel4
2010. jan. 28. 13:14
most is be van színezve barnával, és rendesen befogta csak 3 hét alatt nagyon lekopott és most nagyon világos barna az egész
1655. Nagual (válaszként erre: 1653. - Rachel4)
2010. jan. 28. 13:13
Igen, de talán mégjobb, ha színezőt használsz először. Akkor tuti nem színeződik el, csak befogja a világosabb részt.. :)
1654. Rachel4
2010. jan. 28. 13:11
bocsi félreírtam Nagual:D csak beragadnak a billentyűk xD :D
1653. Rachel4
2010. jan. 28. 13:10
Nagyon köszönöm a segítséget Naugal:D az nem probléma ha alul vöröses lesz, az a lényeg, hogy ne legyen többé csibesárga=D akkor szerinted befestessem?
1652. Nagual (válaszként erre: 1651. - Rachel4)
2010. jan. 28. 13:06
:DDDD Ezt ki kellett gúgliznom, hogy mi az a trüffel. Egy süti.. :))) Szerintem a sárga részen nem lesz probléma, de a vöröses részt nem hiszem, hogy rendesen befogja.. Zöldes inkább a hamvas árnyalatoktól lehet a haj, a trüffel ezek szerint meleg szín.. :)
1651. Rachel4
2010. jan. 28. 13:01
a fell csibesárga alul vörösesbarna, rajta barna szinezős hajat befogja a trüffel szinű hajfesték? és ugye nem lesz zöld??:::SSs előre köszi a válaszokat
1650. Nagual (válaszként erre: 1648. - GreenFairy)
2010. jan. 28. 12:45

Szia!

Valszeg halványodik majd a színe pár mosás után.. :)

1649. Nagual (válaszként erre: 1646. - Ec882cfc9f)
2010. jan. 28. 12:43

Szia!

Ha csak egyszer festetted be középbarnával, akkor pigmenteltávolítót kéne használni szőkítő helyett pl vitál remover. Ha leszedte a színt vegyél 1 tónussal világosabbat mint a képen van és 1-2 alkalom után elvileg jó is lesz a szín.. ha nem szedi ki a barnát, le kell szivatni,de 6%-nál erősebb szőkítőt ne tegyél rá.. Először a hosszára vidd fel az anyagot, majd ha leszívta mehet a tövére is, ha kész vagy mehet rá a 8/1. Lehet fodrásszal kéne csináltatnod.. :)

2010. jan. 28. 12:37

Szia Nagual!

Középbarna hajam vadszilva árnyalatú Loreal ammóniamentes 28 hajmosásos hajszínkrémmel festettem tegnap este, és sötétebb lett, mint gondoltam volna. Várhatóan fog ez változni a közeljövőben? Nem akarom átfestetni, mert teszik, csak jobb lenne egy kicsit világosabban.

1647. Nagual (válaszként erre: 1641. - Island)
2010. jan. 28. 12:35
Majd megtanulja, de legalább az olló nem korlátozza benne.. Önélezős ollóval esküszöm nem lehet hajatvágni. Max tompa vágásra jó egy ilyen olló, a puhítást, csúsztatott vágást, mélypontvágást, csatornavágást, szabadkezes technikákat és a tupírozó vágást abszolút lehetetlen megcsinálni vele. Csak húzza a hajat ilyen technikáknál + beleakad. Hogy csinálsz pl tépett kapcsolatnélküli hajat megfelelő eszköz nélkül? Borotvával + ritkítóval? :D
2010. jan. 28. 12:32

Bocs, azt meg sem kérdeztem, hogy ha szőkítőporral lehet csak leszedni a festéket, ahhoz milyen %-os oxit keverjek, hogy ha át is kell még festeni, azért ne égjen el "teljesen".

Előre is köszönöm!

2010. jan. 28. 12:30

Sziasztok!

Barnára van festve a hajam, eredetileg sötétszőke.

Az lenne a kérdésem, ha szeretném szőkére festeni, akkor csak szőkítőporral lehet leszívatni?

A Palette festékek között van erősen szőkítő, azt írják a Color Creme A10-esre, hogy 2-4 árnyalatig világosít, és a Color XXL-ből a 11-es metálszőke is jól leszívja a hajat, de nem írják sehol, hogy ezt festett hajjal is lehet-e használni, vagy csak festetlenen.

Gondolom, hasonló hidrogénes keveréket tartalmazhat, mint a szőkítőpor és az oxi, de könnyebb felvinni, és talán nem borzolja szét annyira a hajat.

A leszívatás után egy visszafogottabb, nem túl világos hamvasszőkét szeretnék,

[link]

Ez tetszik, bár a hajamnak biztos maradna valami vöröses-narancsos beütése leszívás után.Vagy

[link]

Egyszer festettem be középbarnával Palette-vel, és a végeredmény totál sötétbarna lett, majdnem fekete, így palette festékkel inkább nem kísérletezek még egyszer.

Előre is köszönöm!

1644. Nagual (válaszként erre: 1639. - Gabson730)
2010. jan. 28. 12:19
Igen.. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook