Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia :o)
Az első link nem műxik.
A második képen lévővel az a baj hogy nekem vastagabb szálú és néhol van egy két hullám benne,valamint a hajam elől ami már egészséges rész nem ér még állig.
Ó hallod ha én ezt itt igy előadnám a fodrásznak amit írsz lehet magához is nyúlna :DDDD
Megpróbálok képet vinni,hátha ugy jobban megérti :) mindenképp valami olyasmi kellene amilyen képek fönt vannak,ennél hoszabb nem mert szeretném ha eltűnne a szálkás rész.
Szia! :)
Szerintem nagyon jól állna egy bubi frizkó ami a 3-as képen van, de más verzióba. pl
Kapcsolatnélküli vágással. Nem muszáj ilyen rövidre hátul, mint a képen, lehet variálni az átmenetet és a tarkón lévő rész hosszát is. Az oldalát is meg lehet törni az egyik oldalt ha rövidebbre vágatod. Ezzel el is tűnik a szálkás rész... :)
Szerinted? Vagy nézzünk valami félhosszú fazont? :)
Igen,festett.
Emiatt félek,hogy megint elrontanám vele a hajamat
Semmi gond :O)
Arról lenne szó hogy légyszi nézd meg a naplómba a hajam,kb fülig kell vágni a hajam és olyat szeretnék mint az 5.képen a szőke csajnak :)kérdés:
Ha kicsit hullámos hajam van akkor is lehet e ilyet csinálni a hajamból? és ez tépett vágás? na most hirtelen már nem is tudom mit akartam még :D
Köszi.
Szia!
Festve van a hajad?
sziasztok!
gesztenyebarna színű a hajam, ki szeretném szőkíteni. Van erre megoldás, a leszíváson kívül?
Egyszer feketéről lett szőkére szívva, rá néhány hónapra meg daurrolva, és eszméletlenül elszarta. ma már szép egészséges a hajam, csak örülnék, ha a lehető leggyorsabban, és a leg kíméletesebben lehetnék szőke. :)
Ne haragudj, hogy itt tobzódok, de a palette-s világosító hajfestékkel nem lehet ezt a középbarna-sötétbarna árnyalatot leszedni? :(
Bocs, csak nem írtál rá semmit, és most nem tudom, hogy lehet-e.
Talán kevésbé roncsolna, mint a por.
A fodrászkellékesben azt mondta egy eladó, hogy a Decoré (ha jól emlékszem, zöld tasakos, ez biztos!) szőkítőporhoz nem kell feltétlen oxi, elég melegvízzel összekeverni, és jó úgy is. Ilyet még nem is hallottam, de működik ez?
(Vagy menjek vissza és rúgjam ülepen, mert hülyeséget beszél. :S)
Köszönöm!
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Sajnos vital removert nem tudok beszerezni, csak egy kisebb fodrászüzlet van a közelben. Eddig volt festve a hajam, elég sűrűn cseréltem hajszínt: darabig volt szőke,aztán vörös de nem állt jól. Erre festettem rá a középszőkét, elvileg befogta (volna) rendesen: vöröses még ha rásüt a nap, de fényképen pl. totál feketének látszik, nem tudom miért ilyen sötét.
Azt hiszem, akkor ez szőkítőporozás lesz. :(
Fodrászhoz nem szívesen mennék, mert akihez most járok, nagyon jól vág, de festéssel és melírozással hadilábon áll. (Viszont olcsón vág. Sajnos más fodrászhoz sincs most pénzem menni, és ott is legalább 5-6 ezer lenne egy átfestés.)
Köszönöm a válaszodat!
Szia!
Valszeg halványodik majd a színe pár mosás után.. :)
Szia!
Ha csak egyszer festetted be középbarnával, akkor pigmenteltávolítót kéne használni szőkítő helyett pl vitál remover. Ha leszedte a színt vegyél 1 tónussal világosabbat mint a képen van és 1-2 alkalom után elvileg jó is lesz a szín.. ha nem szedi ki a barnát, le kell szivatni,de 6%-nál erősebb szőkítőt ne tegyél rá.. Először a hosszára vidd fel az anyagot, majd ha leszívta mehet a tövére is, ha kész vagy mehet rá a 8/1. Lehet fodrásszal kéne csináltatnod.. :)
Szia Nagual!
Középbarna hajam vadszilva árnyalatú Loreal ammóniamentes 28 hajmosásos hajszínkrémmel festettem tegnap este, és sötétebb lett, mint gondoltam volna. Várhatóan fog ez változni a közeljövőben? Nem akarom átfestetni, mert teszik, csak jobb lenne egy kicsit világosabban.
Bocs, azt meg sem kérdeztem, hogy ha szőkítőporral lehet csak leszedni a festéket, ahhoz milyen %-os oxit keverjek, hogy ha át is kell még festeni, azért ne égjen el "teljesen".
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Barnára van festve a hajam, eredetileg sötétszőke.
Az lenne a kérdésem, ha szeretném szőkére festeni, akkor csak szőkítőporral lehet leszívatni?
A Palette festékek között van erősen szőkítő, azt írják a Color Creme A10-esre, hogy 2-4 árnyalatig világosít, és a Color XXL-ből a 11-es metálszőke is jól leszívja a hajat, de nem írják sehol, hogy ezt festett hajjal is lehet-e használni, vagy csak festetlenen.
Gondolom, hasonló hidrogénes keveréket tartalmazhat, mint a szőkítőpor és az oxi, de könnyebb felvinni, és talán nem borzolja szét annyira a hajat.
A leszívatás után egy visszafogottabb, nem túl világos hamvasszőkét szeretnék,
Ez tetszik, bár a hajamnak biztos maradna valami vöröses-narancsos beütése leszívás után.Vagy
Egyszer festettem be középbarnával Palette-vel, és a végeredmény totál sötétbarna lett, majdnem fekete, így palette festékkel inkább nem kísérletezek még egyszer.
Előre is köszönöm!