Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia Nagual!
A henna hajfestékre már mondtad, hogy jó, de ahhoz is kell hidrogén vagy vmi?
Szia!Köszi a gyors választ.Blansolni nem akarok,az ki van zárva.Nem bírná a vékony szálú hajam:-(
A hamvas dolgok pedig lilává tették a hajamat.Ennek a termékcsaládnak van szürkéje,azt ajánlották keverjek bele 2cm-t.
Szia!
Ha nem kapnak megfelelően tápanyagot a hajhagymák, simán elgyengülhetnek, de amikor hosszú a haj húzhatja a saját súlya is és jobban észrevenni a kihullott szálakat. Nem hinném hogy összefüggene, de mégis amikor rövidebb a haj, olyan, mintha fellélegezne.. :)
Szia!
Szőkítővel, de azt nem ajánlom otthon, vagy kétszeri festéssel. Vannak esetek amikor elég hamvas mixtont keverni a festékbe, de ilyen esetben nem szokott elég lenni. Vehetsz a festék mellé hamvas mixtont, vagy összekeverheted a színskálán lévő leghamvasabb színnel is, esetleg befóliázva, kicsit melegítve érhetsz el jobb szívóhatást.. :)
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy tényleg van olyan hogy vkinek nem birja a hosszu hajat a fejböre/hajhagymái? Nekem mikor hosszabb a hajam hullik elég rendesen.Amikor rövidebb volt,akkor talán nem hullott annyira.Van ennek vmi összefüggése a haj hosszuságával?
szia Nagual!
A hajam tele van vörös pigmenttel,hogyan érhetem el,hogy a szőkítés ne legyen sárga?
Jelenleg Alfaparf 11.11 és 0SP festékekkel- 12%oxival van kenve.
előre is köszi :-)
Szia!
Amit keresel az nem jó erre a célra. Csak természetes szőke és szőkített hajon működik. Többféle márkában is létezik hamvasítósampon, pl Loreal Gloss Color fénysampon a neve, van több árnyalata is, de a hajat nem világosítják. Csak festékkel tudod megcsinálni.. :)
Szia!
Hallottam, hogy van olyan, hoghy hajszínező SAMPON. A neten találtam is egy ilyen Faberlic terméket, de azt nem tudom, hol lehet kapni. Illetve fodrász szalonban mondták, hogy van a L'oreálnak egy olyan samponja, ami elvileg festett hajra van, de be is színezi a hajat, valami majimix (?). A neten találtam egy csomó maji-kezdetű termékét, de ha jól látom, egyik sem sampon. Vagy igen? Melyik az? (Én világosbarna hajú vagyok és pár árnyalattal szeretném világosítani - szőkíteni.)
Válaszodat előre is köszönöm!
Szia!
Elég jók az Orising termékei csak nagyon drágák és nem biztos, hogy mindenkinek beválik ezért sem ajánlgatom... Mire kéne? :)
szia nagual.
hallottál már az ugynevezett fejbőrtisztitó rol?
orising termék..
és milyen?
Szia!
A Ghd-t nem ismerem nem tudok róla mit írni, ha ga.ma-t veszel csak a cp3-as tipust ajánlom, ez az egyik legjobb vasaló... :)
Szia!
Ígéretesnek tűnik, de még nem próbáltam ki. Az összetevőit nézve nagyon kímélő termék, de a tartóssága csak használat után derül ki. Csak ajánlani tudom, mivel mo.-n ez az egyetlen növényi összetételű dauervíz. Korábban használtam hasonló terméket ami nagyon bevált, csak eltűnt a forgalmazó az országból a termékkel együtt. Túl drága volt... :)
Szia Naguel!
Mi a véleményed erről a termékcsaládról? Főleg a dauer érdekelne.Bi Orising
Köszi
Szia!
Ez a szín kb extra világos natúr szőke és világos bézsszőke közötti árnyalat. Írharok kódokat, de nem biztos, hogy a te hajadon is működik.. Milyen most a hajad és milyen az alapszíned? :)
szerintetek nem csunya mikor valakinek igy kivan növe a haja?
az enyém is ilyen és nagyon zavar, de festeni sem akarom olyan gyakran :(
Nagual! Ismered a Perényi Ádámot?
És indulsz az on-line versenyen?
Mivel a hajfestekes dobozra ra van irva,hogy a festes elott kesziteni kell 48 oraval a festes elott allergia tesztet, en meg is csinaltam,de most minden festes alkalmaval vegbe kell vinni ezt a tesztvizsgalatot?Viszont ugy jott ki,hogy meg sem akarom most befesteni a hajamat,es a tubust kinyitottam,meddig lehet tarolni igy?Betettem a hutobe vajon 3-4 het mulva jo lesz meg, hasznalhatom?Es meg lenne egy kerdesem a markaja Koleston 7/3 milyen szint fog ez adni a barna hajszinre?
Koszonom a valaszt!
Szia!
Lehet csinálni akármilyet, az már más kérdés hogy fog kinézni... :) Szerintem férfiaknál felejtős ez a téma.. :D