Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia Nagual!
Adnál tanácsot, légyszi??
Szóval a hajam derékig ér, szőkére van festve, eléggé száraz és törik is kicsit.
A manikűrösöm ajánlotta a barátnőjét, akinek fodrásszalonja van, és rak a hjra kb. 3-4ezer forintért Alfaparf regeneráló hajpakolást, ami aannyira jó (elméletileg), hogy hihetetlenül rendbehozza a hajat.
Szerinted???????????????
Köszi előre is!
Szia!
Megteszi egy alapmodell is pl Jaguar Jay 1.1 ez kb 20e ft vagy érdemes Tondeo szettet vásárolni ami 35e ft. Szerintem az utóbbi lenne a legjobb választás. Ha nem fér bele 10e ft alatt semmiképp ne vegyél ollót, mindenképp sima legyen az éle, ne legyen önélezős.. A legjobbat? Nem tudod mire vállalkoznál.. A jobb ollóknak az ára 50e ft-tól a profi ollók 120e ft-tól 350e ft-ig is elmehet.. :)
Szia!
Lehet, de nehéz és festés előtt le kell szedni a színt pigmenteltávolítóval vagy szőkítővel.. :)
Szia!
Padlizsánszínű, inkább vörös hajból hogyan lehet világosbarnát csinálni? Lehet-e?
Szia!
Pár napja sapka nélkül mentem el otthonról. Azóta nagyon fáj a fejbőröm, lehet, hogy megfázott, és hogyan lehet segíteni rajta?
Köszönöm szépen megnézem ezeket a herbáriában. Nekem azt mondták sűrűn kell vágatni mindig egy kicsit és akkor megerősödik, de mivel fodrász mondta lehet csak üzletet akart csinálni magának :)
(na nem az én fodrászom csak ismerős)
Szia!
Hajvitaminokat kéne szedni pl búzakorpa, sörélesztő, B komplex, revalid stb. Külsőleg a henna hajregenerálót (Herbária) ajánlom ez színtelen és pár hétig látványosan erősebb és dúsabb tőle a haj. Jó még a ricinus olaj hajdúsításra és növesztésre.. :)
Szia!
Attól tartok, hogy mire sikerül kivilágosítani a hajad, le is törik vagy leég.. :( Nem tudom milyen erős a hajad, de eléggé meg lett nyúzva a leírtak alapján. Palette20 helyett még egyszer szőkíteni kellett volna és utána ráfesteni, így nem lett volna narancssárga. :( Ha ezt a színt tovább világosítod, először visszamegy narancssárgába amit a hamvas közömbösített, ami megnehezíti a festést. Én várnék pár hetet a helyedben majd melírrel/szőkítőve+színezővel világosítatnám tovább. :)
Szia!
Az Andrássy úti zsidróban dolgozik pár kollégám, ha gondolod adhatok nevet és telszámot... :)
Szia
Tudnál nekem ajánlani Bp-en nagyon jó mesterfodrászt?
Szia!
Igazán kímélő módszer még nem létezik, de nagyon sok különbség van az anyagok között. Én is csak szőkítővel tudok normális szőkét csinálni, ám a drágább porok képesek akár 2-3% oxyval is leszívni a hajat és jóval kímélőbbek, mint az elterjedt fajták. /Loreal Platifíz-Platinium, Tigi True Light, Blondor Special/ Ezen kímvül vannak még színezett szőkítőporok is, amik a világosítás közben árnyalják is a hajat. Festékek között még nem találtam olyat, ami igazán jól működött volna barna vagy festett hajon. :)
Szia Nagual !
Szeretném megkérdezni, létezik-e már valami "kímélő" módja a szőke melírozásnak? Fodrászt is váltottam emiatt, de ő is csak a szőkítőport ismeri sajnos :((
Előre is köszönöm a válaszod !
Ki fogom próbálni.Köszi a tippet.Utánanéztem a samponnak,ígéretesnek tűnik,jó alapanyag lehet.Remélem nem leszek lila :-)
Köszi,majd beszámolok.
Csak úgy magában.
Hogy lehet, hogy a Herbária henna hajfestéke 700ft,
A hennaplusz meg 3000ft, mi a különbség?
Szia!
Véletlenül sem szabad hozzá keverni.. :)