Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vloggerkedés fórum

Vloggerkedés (beszélgetős fórum)


6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 15. 14:55

Elég sok videót nézek, de nem az általad leírt kategóriából.

Beleakadok ilyesmibe, de a kutyát nem érdekli, hogy jóskapistának mivel telnek a napjai - ami, nagy valószinűséggel egy megjátszott dolog.

De ott van Dóczi Attila, Attis a Tanulom magam csatornával. Érdekes területeket kutat és megosztja a gondolatait ezekről.

5. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
máj. 15. 10:25
...barom.
máj. 15. 10:24
Ne légy három!
máj. 15. 09:06

Én szeretem, bár nem ezt a "megyek az utcán és beszélek a kamerába" stilót, de az egy fokkal visszafogottabbat amikor mondjuk utólag rámondott narráció van, és nem az illető fejét kell végig nézni. Főzős, chillezős, utazós, szépségápolási termékeket vásárolós, nekem jöhetnek. Magyarokat mondjuk nem szoktam nézni.


Társasági/magányos kérdésben szerintem van aki ilyen, van aki olyan. Millióan vloggolnak, nyilván nem mindegyik embernek egyforma a személyisége, aki ezt csinálja... Barátok kérdésébe még sosem gondoltam bele, feltételezem, nem mindenkinek a barátai akarnak szerepelni, de ha meg valójában csak jobban érzi magát attól hogy a videóban azt mondja, nem egyedül megy (pl. nehogy egy sorozatgyilkos őrült kipécézze magának, amiért mindig mindenhová egyedül jár) akkor az az ő dolga.

máj. 15. 09:02

2024-ben ez már nem elfogadott, hanem unalmas is.


Sok köze nincs a habitushoz: pénzt akarnak keresni és híresek lenni ezen a már is telített, kis piacon. Világnyelven több esély van erre.


A "15 perc" hírnévért sokan küzdenek, mert elhiszik, hogy különlegesek. Holott csak átlagosak, mint szinte mindenki.

máj. 15. 08:41

Sziasztok!


Sok kérdésem lenne a témában.

Elsősorban az, hogy mit szóltok azokhoz az átlagos, hétköznapi életet, esetleg hobbyjukat bemutató videósokhoz? Mi a benyomásotok velük kapcsolatban? Elfogadott ez ma már, vagy még mindig furcsa, hogy pl. valaki végigvideózza egy napját és a gondolataival körítve megosztja a világhálón?

Szerintetek ők társasági karakterek vagy inkább magányosak? Exhibicionisták vagy inkább visszahúzódóak?

Ez azért merült fel bennem, mert többen említik, hogy barátnővel / haverral mennek ide-oda, a barátnőt mégsem látni a videókban (ennek nyilván lehet az is az oka, hogy a barátnő nem szeretne nyilvános videókban látszani, de akár az is, hogy nincs is barátnő / haver).


Szívesen venném mindazok válaszait is, akik ilyen vlogokat készítenek! Van itt ilyen?


Még egy közlemény, kérés a végére: szépen kérem azokat, akik úgy érzik, hogy valamiféle kioktató gondolatuk lenne (pl. itt szokás azt írni , hogy "ne mással foglalkozzál, hanem a magad dolgával", stb.), hogy ezt vegyék most csak puszta érdeklődő bejegyzésnek, és egy új, nem feltétlen megszokott témát indító fórumnak. Ne személyeskedjünk, legyünk egymással kedvesek, hogy jó érzés legyen itt olvasgatni! Köszönöm szépen!


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook