Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bögremelegítő fórum

Bögremelegítő (beszélgetős fórum)

máj. 20. 16:48

Esetleg thermo bögre?

Amúgy én is szemeztem vele. De végül váltottam egy kisebb bögrére. Legalább többször felállok a gép elől.

máj. 16. 17:34
Mi értelme a cappucipot melengetni? A tej nem hanbzik vissza. Az pont az az ital, amit frissen érdemes elfogyasztani.
7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 15:49

Kb. annyi meleget ad át, mint mikor a telefont dugod a gép usb-re tölteni. Ott, akkor milyen melegnek érzed a telefon aksiját?

Nagyon cuki, de szerintem haszontalan.

Nem lebeszélni akarlak. Ha neked tetszik és rákattantál, akkor vedd meg! Nem egy egetrengető összeg.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
máj. 16. 13:15
A forrót sem tartja melegen, vagy nem melegíti fel a hideget? Vajon mind vacak?
5. Amaunet (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 11:54
Nagy teljesítményt ne várj tőle!
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 10:17
Akkor hajrá,,nem olyan nagy összeg:)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Amaunet)
máj. 16. 10:16
Én is csak melegen szeretem a kávét, viszont van úgy hogy kihűlik és melegíthetem újra (van mikor 2x is :-) ) Jó nagy kapucsínókat szoktam inni...
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 09:33

Ez is csak egy kütyü, amit rá lehet dugni a gépre. Volt ilyenem bögrével együtt. Használtam egy ideig, aztán csak útban volt az asztalon.

Jobb, ha minden csésze teát, kávét frissen készítünk és fogyasztjuk el még melegen.

máj. 16. 09:21

Gondolkodom, hogy vennék egy bögremelítőt (csészemelegítőt), olyan usb-s alátétet, de nem tudom mennyire érné meg, milyen minőségűek ezek (neten több helyen kapható) stb.

Nektek van-e tapasztalatotok ezzel kapcsolatban ? Valaki használ ilyet?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook