Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Lányok, azért írjatok, hogy milyenek a listák...Jó?
Szia Manócska. Örülök, hogy bejelentkeztél. Olvastam a naplód. Tyű, milyen nagyon vagytok már:) Pocakfájásra beszereztél már vmit? Olvastam, hogy tejtárolót keresel te is. Én is, Aventesem van, mind a 10 tele. Én is zacsit gondoltam (olcsóbb), de nem ismerem. Kaptál vmi tippet?
Mi is 1 kg-val nagyobbak vagyunk, mint az "átlag". 3 hónaposak leszünk és majdnem 6 kg... asszem látszik is a képeken:)
Szép hétvégét mindenkinek.
Menjetek levegőre, szép napsütéses idő volt ma is, mi kinnt voltunk:):)
Kellemes hétvégét!!
Hogy vagytok?Növögetnek a csemeték és a pocakok??
Nagyon remélem hogy jól vagytok?!
Puszi nektek!!
Mindenkinek elküldtem.
Én is pihize, mert pihizhetek... vagy csak azt hittem, most ébred, ááá:):):):)
Sziasztok!!Vagyok én is csak olvasgatni szoktam!!Nyuszkófül nekem is átküldenéd a listát??
Mostmár tudom miért ilyen a keresztlányunk a sógornőm olyan nyugodt,h majd meg alszik a tej a szájában!!!
Persze, majd kiderül, milyen is lesz a kini világban a kiscsaj. Kívánom, hogy nyugis baba legyen. Bár a csajok nyugisabbak alapjáraton is. A tökösökkel vannak "problémák", hisztisebbek, nyügösebbek, "körülményesebbek".
Jólvan, ügyesen vásároljatok. Tényleg ha kell a babakelengyéről lista, akkor szólj és elküldöm neked.
Mellszívóból nekem van kézi, az Aventes. Szerintem egész jó, igaz akkora vákumot csinál, hogy leszakad a bimbó, de legalább kiüríti. Kaptam elektromosat is, az Medela. Az is jó, finomabb a vákum. Váltogatom. Most hogy mellgyull.volt, a kézit használtam/használom.
Már túl vagyunk rajta, ezt is át kell élni...:)
Ááá, dehogy alszik. Néha néha elalszik 5-10 percekre, van, mikor a fél óra is összejön. Hát ez van. Majd mikor nagyobb lesz és lehet játszani vele, biztosan kifárad és elalszik... reméljük.
Amúgy a pocakban nekem is nyugis volt, este 10-11 fele volt a műsor és ennyi. Szerintem ez semmit nem jelent.
10 óra alvás? Húúú, de rég volt már és milyen soká lesz újra... Készülj:)
Még nem vásároltatok semmit a babónak? Hogy hogy? Én nem bírnám ki, vagyis nem bírtam ki:) Meg nem az utolsó pillanatban, óriás pocakkal mentünk, nem bírtam volna (főleg, hogy dögmelegben voltam igazán pocakos).
Ha kell lista, szívesen küldök neked, szólj. Amúgy a védőnődtől elvileg kell, hogy kapj.
Na, jó éjt.
Szió.
Jó hallani felőled:) Mindjárt meg is nézem a naplódat.
Már jobban vagyok, juhéj. Talán már helyre is jött. Minden szopi után fejem, masszírozom. Sajnos úgy néz ki, hogy ezt mindig fejnem kell, mert vmiért a kisfiam nem szereti kiszívni:(Pedig utálok fejni, elveszi minden időmet.
Na, ugrok is a naplódra:)
Sziasztok, rég jártam erre!
( vizsgaidőszak..., csak a naplómat jötte írni..)
MissUrsula, wow!! tényleg már nagyon nagy a pocid :) Már büszkén mutogathatod :)
Nyuszkófül, neked meg jobbulást! Eszméletlenül rossz lehet ez a mellgyulladás :S Engem szerencsére elkerült, ami nem is csoda, mert a nap 24 órájában a mellszívón lógtam :)
Tündérke, gratula a kistesóhoz! :)
Igen, sajnos. Előfordul szoptatós anyáknál, hát én is átéltem. Iszonyatosan tud fájni, nem kívánom senkinek. Meg a láz, nekem 39 fokos volt:s
Nem, poci nem fájt, kakik, pukik rendesen voltak. Egyszerűen nem tudjuk. Amíg nem tud beszélni, sajnos lesz ilyen, hogy nem fogjuk tudni, mi a baja. Mindent próbáltam. Se karban, se pihiszékben, se cicin (pedig azon meg kellene mindig) nem nyugodott meg. De estére, mikor visszaértünk a kórházból, elaludt és negyed4-ig aludt. Ma pl. angyal volt. Jó, voltak hisztijei, de rögtön játszani, énekelni, táncolni, hülyét kell csinálni magamból, nehogy felhergelje magát. Így a nehéz:(
Tyűha, 2 számmal nagyobb melltartó?:) Mi lesz akkor, mikor már szoptatsz, készülj:) Ne foglalkozz a plusz kilókkal, nem szabad! Annyi megy, amennyi kell. Úristen, már mindjárt itt van április-május, izgiiii:)
Sziasztok.
Tündérke gratula a kukisodhoz! A gyerkőcökről és a piciről nem teszel fel képet?
Laura valóban jól eltűnt, nagyon kíváncsi vagyok mi lehet vele/velük.
MissUrsula nagyon szépen növögettek, láttam a képet. Kerekedik a pocak is, meg Te is:)
Voltaire és Manócska is rég jártam itt, igaz?
Én mellgyulladáson vagyok túl, illetve még lábalok kifelé:'(
Bencével tnap voltunk este kórházban az ügyeleten, fülészeten. De minden rendben, "vaklárma". Az isten se tudja mi baja volt, egész nap sírt, ordított, másodpercekig nem vett levegőt sírás közben, ááá. A naplómban leírtam.
Mindjárt pancsi, úgyh lépek.
Mindenki vigyázzon magára.
gratula tündérke
Missursula tényleg jó nagy már a pocid vigyázz magadra nekem most mennem kell
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)