Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Akkor szerencsés voltál hogy természetesen született, Igen nagyon kevert gyerek lesz én félig német vagyok, a párom meg Angol-Nigériai és Canadai keverék családból jött, de kb 5 országban élnek rokonai. Hát jobban örültek volna egy magyarnak, mert attól félnek hogy továbbáll külföldre amikor akar, de már lassan 4 éve vagyunk együtt szóval mostanra elfogadták Áprilisba fogunk összeházasodni.
Látom a naplódba elég nemzetköziek vagytok, de szerintem egy félvér kislány is ugyanolyan gyönyörű.Lesz neki egy egzotikus szépsége. A szüleid rögtön elfogadták a párodat?
A lányomat akartuk, persze a szülők tudta nélkül
,elismerem nem épp egy felelösség teljes döntés volt, dehát a szerelem elvakít. Én pedig alapjáraton is komolyabb típus vagyok a koromhoz képest
a fiamnál ott lógott a levegőbe a császár de hála az égnek természetes úton született meg, meg is ilyesztett rendesen mert a nyakán volt a köldökzsinór is
És egyébként a nagylányod tervezett volt? csak azért kérdezem mert 18 évesen még sokan félnek babát vállani...
Hú 4050 az nem semmi, szerintem én már akkor pánikolnék ha 3500 felett lenne a lányom :) és akkor természetesen szültél? mert szerintem ilyen esetben sok orvos csinálna császárt a mérete miatt.
én elsőre lányt akartam, ha fiam született volna elösször féltem volna mi lesz ha másodszorra is fiú. Nagyon vágytam egy kislányra. Hát a méhszájam már két ujjnyira nyitva van, vannak jóslóim is de az első két szülésemből kiindulva vszínüleg kivárja az idejét, sőt az első fiamat túl is hordtam(4050g kis óriás bébi lett)
babómnak eddig nem mondták meg a b. súlyát
akkor 2 kisfiad lesz :) mi fiút akartunk elsőnek, hogy majd vigyázzon a hugára, de igy jött össze, majd a következő... 25 éves koromig szeretném megszülni a másodikat is :) És hogy érzed bennmarad 16.ig vagy elöbb fog jönni? mennyi a becsült súlya?
nem maradtál le semmiről, nem volt könnyű sok dologgal megbirkózni fiatalon, de ma már minden sinen van, van saját lakásunk, 2 szép gyerekünk, szeretjük egymást.
viki 5 éves, Balázs 3 éves
Köszi ez csak az egyik neve, szerintem adunk majd neki magyar nevet is, az apuka angol innen az Elizabeth. :) és a fiú vagy lány a másik gyereked? én is szivesen szültem volna már 19 évesen, de a családom kiakadt volna, igy is korainak tartják.
szép neve lesz a kislányodnak :-)
nekem ő lesz a harmadik babám, kicsit korán kezdtem de így utólag már nem bánom. Mostmár igencsak a halálomon vagyok, szeretnék már túl leni a szülésen.Hidd el neked is sec perc alatt eltellik az a pár hét és mire észbe kapsz már mész is szülni
Most látom csak az adalapodon már van egy 5 éves lányod? nem semmi :)
Szia, gyere csak bátran mostanában csak 2 en vagyunk Laurával a többiek néha benéznek, akkor már csak pár napod van hátra :) mesélj valamit magadról, én még csak most kezdem a 22. hetet Laura meg kb egyidőben fog szülni veled :)
sziasztok, ha nem bánnátok csatlakoznék hozzátok,
január 16-ra várom a kisfiam érkezését
Az én dokim rendes, nem is mondta hogy mennyit kér a szülésért, szerintem mi 80-nál többet nem is fogunk adni, amugy is a szülésznő van veled végig, a doki csak az utolsó 10-15 percre megy be. De azért szurkolok neked hogy legalább hétfőig bennmaradjon a kisfiad. Én jól vagyok köszönöm csak időnként ideges leszek és veszekedek minden hülyeség miatt a párommal, talán a hormonok miatt lehet?
Hát én is ezért vagyok ideges rá.Szóval hétfőn ment el,és jövőhét hétfőn jön haza.De én is ezt mondtam amúgy neki,és ha addig megszülök,sosem lehet tudni.Csak mosolygot.Hát mondom ba**ki ilyet.Nem adott semmilyen telefonszámot sem.Ha megindulna a szülés,akkor aki épp ügyeletes gondolom,az vezetné le.Hát legalább tudom,nem jó választás volt a dokim.Bár azt mondják a legjobb orvos.Hát ezek szerint nem:(Veletek minden rendbe van?
Nyuszkó mikorra terveztek kistesót :)?
Laura elég felelőtlen a dokid hogy elmegy egy hétre, pedig szerintem a tüneteid alapján akár már hétvégén is szülhetsz. A helyettes elérhetőségét legalább megadta?
Szia.Most vettem észre mit kérdeztél:)Szedtem igen mB 6 de elöbb abba hagytam kb olyan 30 hetesig szedtem.Van most is itthon,úgy beszéltem meg a dokimmal ha szükség lesz rá nyugottan vegyek be belöle.Most se megy az alvás.Eléggé keményedik a pocim,na meg ez a furcsa érzés,olyan mintha mindig pisilnom kellene.Kikészít teljesen:(És nem tudok semmit se tenni ellene.Amúgy ez normális?A Dokim nem tartózkodik Magyarba igy majd csak jövőhéten tud megvizsgálni.Ideges is vagyok rá egy kicsit.2 hete vizsgált amúgy utoljára.Hát a szüléssel kapcsolatba nem félek,sőt alig várom már hogy túl legyek rajta.Meg éri szenvedni csak ez lesz a fejembe:)
Jaj, és gratula Monanank:)
Hidd el, hogy nagyon gyorsan el fog telni az idő. Most érzed csak, hogy lasú. Mikor kibújik a kiscsaj, pár nappal később már újra várandós akarsz lenni.
Én most úgy érzem, hogy nagyon gyorsan eltelt ez a 9 hónap. Minden pillanatát élvezd ki, ne akard, hogy gyorsan menjenek a napok. Hiányozni fog, hidd el.
Jaj a lényeg hogy itt van már a pocidba.Meglátod azok az idők gyorsan elmúlanak:)
Irigyellek titeket Nyuszkó a te kisfiad nagyon édes, Laurának is nemsokára meglesz, én meg még csak a 22. hetet kezdem olyan messzinek tűnik a szülés :(
Grautula hozzá, majd ha lesz egy időd akkor irj, hogy mi is történt pontosan, nem tudtam hogy császáros leszel....
Sziasztok megszületett Bence babánk 2010 jan 01-én 2600 grammal és 49 cm-relcsászármetszéssel jötta világra.
Igen, a 15. héten éreztem, de talán 2x és akkor, mikor a jobb oldalamon feküdtem. Aztán utána nem, "csak" a 19. héten indult be a töksimöksi.
Alig hiszed el, hogy lakik benned egy kiscsajszi? Pedig a pocakodon is látszik, csak úgy növekszik a manód. Addig örülj, míg nyugis, talán ha kibújik, akkor is ilyen nyugis lesz:) De hidd el, beindul majd neked is, csak úgy hullámzik majd a pocakod, meg mikor bordán rúg, boxol, nyomja a tüdőd, a gyomrod... vicces lesz. Jah és a csuklásról ne is beszéljünk. Nekem a pocakban sokat csuklott Bencus, és a mai napig sokat csuklik. Szegénykém, az elején még bírja, aztán mikor sokáig tart és nem múlik, akkor felkapja a vizet és nyomatja a hisztit, édibaba:)
Köszönjük a dicséretet. Igen, kis höripofis a Bence. Minden rendben velünk. Tnap megkapta a 2. kötelező oltást+a prevenartot. Mind a kettő kis husis combiba kapott, de nagyon ügyes volt, nem nagyon sírt, én inkább:) Estére belázasodott, meg fájt a lábikója, úgyh kivételesen aludt egész nap. Ma hozza a szokásos ördögfiókát, igaz most éppen alszik, az előbb ettünk:) Imádnivaló kis hisztigép.
Én a 38. héten szültem. Kedden este mondtam, hogy már szívesen szülnék, erre szerda hajnalban elfolyt a magzatvíz:) Szuper élmény, csodálatos érzés, persze a bazi nagy fájdalmat leszámítva.
Szedtél magneb6-ot a 36. hétig? Nst-n mit mutat a görbe?
Szia.Hát akkor tanulj sokat:)Szórítok hogy minden sikerüljön.Hát igen melegebbet mond,de utána megint hideget...Szerintem is nagy fickó lesz.Elégé keményedik,meg szurkál minden hol elég fájdalmas már.,De semmi más:))Igen megszült Mona.A másik fórumon is ott vagyok és ott írta elsején megszült császárral.Azt hiszem egyről beszélünk.Veled minden rendbe?Mocorog a kicsi lány rendesen?Na vigyázzatok magatokra!!
Szia, be szoktam nézni indőnként, de 3 hét mulva vizsgám lesz levelezőn tanulok, szóval sajnos sok időm nincs, itt is esett még most is esik :S de állítólag 2 nap mulva meleg lesz és elolvad. Jó nagy babád lesz ha nem jön ki a héten :) Mona talán már megszült ő sem vot itt karácsony óta...
További ajánlott fórumok: