Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
jah hogy te úgy értetted, hogy ő úgy értette...
okés:)
az oké, azt aláírom de én úgy értelmeztem a kérdését hogy abszolúte nem lehet beteg ha csak tejcsit kap. Az tény ha az anya beteg akkor a szervezet ellenanyagot is termel ami a tejcsivel át juthat. Én úgy "akartam" válaszolni hogy azért az anyatej nem egy védőburok a betegségekkel szemben. Sajnos mástól elkaphatja.
Mona, nagyon édi a kisfiad. Gratula mégegyszer.
Nem mondanám azt, hogy nem igaz.
Ami biztos, hogy tőlem nem lehet beteg a gyerekem. Mástól lehet, hogy elkaphatja, de én nem tudom megfertőzni. Nem én találtam ki. A gyerekdoki, védőnő és az én dokim is ugyanezt állítja. Nem is beteg a kis töksi. Amíg szoptatok, ez így is lesz.
Vannak kivételek, mint akit te is írtál, de alapesetben nem lehet beteg az anyjától:)
hát nekem csak a vége fele jött ki, akkor is csak a lábamon... de szerencsém volt hogy lehetett papucsban járni :D mert másba nem fért bele a lábam.. :D Hát nekem ugye júli vége az kemény volt...hatalmas pocakkal...
Eddig engem a vizesedés elkerült, de gondolom kijöhet még a 7. hónapban... a neheze nekem is a jó időre esik bár áprilisban még nincs 30 fok hál isten :)
:D hát a sok sétát nem bírtam, mert vizesedtem.. de az utolsó időkben energikusabb lettem. Ami nekem rossz volt hogy nagyon meleg volt. Az az egy volt nehéz. De nem mondhatnám hogy feküdtem.. a szülés előtti nap még tacskóban vásároltunk a babáknak... De többször volt már szükségem arra hogy le kellett ülnöm :D
Akkor nem nyugodtam meg, de reméljük az én lányom nem kap majd el semmit... Most igy a 26 hét fele kezdem érezni hogy van pocim eddig alig éreztem hogy terhes vagyok, most kezdek félni hogy a végén mi lesz, nem akarok majd egész nap feküdni... nálad hogy voltak az utolsó hetek?
Sziasztok tettem fel képet a naplómba is
Hát ez nem igaz... Igaz hogy az anyatej erősíti az immunrendszerét, de sajnos nem igaz hogy nem kap el semmit. A másik fórumomon van egy kislány, 5 hónapos csak anyatejes és már vagy 4edjére beteg. És nem értik miért mert vigyáznak rá nagyon , de még is sikerül valami nyavaját elkapnia... a pocak méret meg nem függ össze a szüléssel :D:D kinek kisebb kinek nagyobb :D nekem naaagy volt :D:D
gyógyuljál meg, és legközelebb kerüld el a betegeket :) akkor ma is okosabb lettem, nem tudtam hogy a szopizás alatt nem kaphatnak el semmit a babák, ezek szerint akik mondjuk 1 évig szoptatnak azoknak a gyerekeik tök egészségesek? na ennek utána kell olvasnom :) tegnap reggel volt ügyvitel vizsgám, nekem kicsit nehéz volt nem vagyok word, meg excel szakember, valószinű nem lenne belőlem jó irodai munkatárs :D még sajnos 2 vizsgám hátravan. Viszont néztem Monának is elég nagy pocija volt a 6. hónapban, remélem ez nem függ össze a szüléssel, mert én nem akarok 1 hónnappal a kiírt elött szülni. :(
Szió.
Aranyos vagy, hogy aggódtál:)
Anyum és Apum betegek voltak, így tőlük kaptam el:( Bencus amíg szopizik nem kaphat el semmilyen betegséget. Mondjuk hétvégén, mikor borzasztóan köhögtem, akkor maszk volt rajtam, mikor etettem, pelenkáztam. Már alakulok, csak ez a nátha, köhögés nálam mindig lassú gyógyulás:(
Na, akkor kíváncsian várom a pocisfotót. Én is rakok majd fe pocakos képet a naplóba.
Hogy állsz tanulás terén? Volt már vmi vizsgád?
Jó éjt, puszi
Szia, majd rakjál fel uj képet, 3300 gramm? szerintem az én babám szüléskor lesz annyi vagy nagyobb, nem 1 hónaposan :( de gondolom ez normális azoknál a babáknál akik a 36. odik héten születnek.
Szia, már aggódtam, hogy mi lehet veled, honnan szedsz össze ennyi nyavaját, a kisfiad nem kapta el? Remélem hamar rendbe jössz.... Az a fótó kicsit becsapós azóta nem lett nagyobb a pocim, :D a képen volt rajtam 3 réteg ruha... majd apával csináltatok másikat ahol kicsit szellősebben vagyok :D
Helló lányok tényleg eltüntem eddig elég káosz volt minden most már kicsit könnyebb és mikor alszik van eg kis időm magamra meg pihenni is nem gondoltam volna hogy ilyen "nehéz" lesz. már sokat nőtt a kis drága 3310gramm és 51cm cuki pofa még mindig kicsitr sárga igy holnap vérvétel hát nincs kedvem hozzá, hogy öszinte legyek. rem mindenki jólvan vigyázzatok magatokra és a babákra majd még jelentkezem.
Jobbulást!! Az én lányaim 4 hósan voltak 6 kilósak, igaz mi nem voltunk túl nagyok a születésnél :D A lányok jól vannak de ők is nagyon nyűgösek voltak ennél az időjárás változásnál... Pörögnek, forognak, Fannikám meg állandóan az oroszlánt utánozza :D még hajnal 2 kor is :D Méreteket nem tudok most mert nincs már mérlegünk, és majd ha megyünk oltásra, leméretem őket :D
Sziasztok.
Remélem, mindenki jól van.
Laura, nagyon gratula a kis kukisotokhoz. Én nagyon várom a szülés történetet.
Fatima, tényleg nagyon édes a kiscsajod. Zabálnivaló a mosolya:)
MissUrsula druki továbbra is a vizsgákhoz. Épp most néztem a 23 hetes pocakodat és kb. nekem ekkora volt, mikor szültem:):) És így is 50 cm körül volt Bencus.
Damnedke hogy telnek a napok? Csajok hogy vannak?
Manócska, Naiv, Mona és Voltaire nagyon eltűntek:(
Én beteg vagyok. Múlt héten mellgyull., most torok-mandula gyull, köhögés, láz. Szóval próbálok helyre jönni. Nagyszülők sokat segítenek, így kúrálhattam magam és pihizhettem, "csak" etettem a nagyfiút. Ma már Apa is itthon, így könnyebb.
Remélem, mindenki jól van.
Én utálom ezt a nagy havat és a hideget, a gyerekem tök hisztis tőle (ill. a 2 napig tartó havazáskor az volt). Amúgy ügyi, alszik napközben és éjjel is. Kacarászik, magyaráz, panaszkodik. Jah és 3 hónaposak elmúltunk és több, mint 6 kg. (fél-1 kg-gal nagyobb az "átlagnál":))
Na, alvás van.
Puszi Mindenkinek
de amúgy sincs sok hátra :D:D A többiek szerintem főleg a babósok javarészt most birkóznak a fáradtsággal, ismerkedik az új jövevénnyel :D Nekem is kellett vagy 3 hónap amíg "helyre álltam" :D
Köszi, sajnos nincs még ezen a héten vége, 15. én lesz a szóbelim, szóval Valentin napon majd még stresszelhetek :D Irtó gyorsan telik az idő legalábbis nekem ugy tűnik az első három hónapban még ugy tünt hogy nagyon messze van a szülés most meg számoltam ha mondjuk a 38. adik héten jönne akkor már 3 hónapom sincs hátra... Fatima gyere majd gyakrabban nagyon szép amugy a kislányod :) a többiekkel vajon mi lehet?
Sziasztok!
Laura nagyon szép a kisfiad!Gratulálok hozzá és minden jót kívánok nektek!
Már régen nem voltam fennt.Közben a Karola elkezdett mászni és hát minden percben figyelni kell rá.Majd még írok.Ha van valami kérdezzetek nyugodtan.Inkább privátban, mert nem biztos, h vissza tudom olvasni.
Mindenkinek szép napot!
Szia, én szinte ki sem mozdulok a házból, igy nem nagyon zavar :) Boldog "fél" szülinapot nekik. Nagyon eltünt mindenki. most én sem leszek pár napig szerdán meg pénteken vizsgázok... :(
Sziasztok! remélem mindenki jól van és a hó nem viselt meg senkit :D
A lánykáim ma fél évesek :D nagyon repül az idő :D
Szia, nagyon szép, és várjuk a beszámolódat :)
Micsoda kis hajas baba :-)
Nagyon aranyos, gratulálok!
Sziasztok.Csak egy percre jöttem tettem fel képeket a fiamról,ha lesz több időm jövök majd.Érdekes lesz a beszámolom:)Nem semmi volt az az igazság..Mindenkinek szép napot.
További ajánlott fórumok: