Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Közben észrevettem hogy van egy új rész a táblázatban Mehjegyzés címmel, így odaátírtam a születési súlyokat.
Be is írom a nagyfiút a táblázatunkba.
Szivből gratulálok nekik és sok boldogságot és egészséget kívánok!!!
Jó nagy baba lett! :)
Szívből gratulálok neki!:)
Nem, itthon leszünk mi is.
Szép nagy baba:-) Sok boldogságot, erőt egézséget nekik!
manócska kisfia Ádám 17óra pár perkor megérkezett 4015grammal és 54 centivel, jól vannak.
Akkor megy a drukk neki!:)Már nagyon izgulok értük...
Okés!
Én is tökre izgatott vagyok!
Jaj,de jó akkor már lehet,hogy végre babázik!
Köszi,majd ha esetleg tudsz valamit irj nekem létszi,ugy izguoltam/izgulok értük!
1 órávval ez előtt voltak 1perces fájásai és akkor burkot repesztettek.. Ennyit tudok csak.
Sziasztok!
Nem tudjátok manócska már babázik?
Akkor tényleg egy idősök vagyunk :) Engem júli 15-re saccoltak :)
Igen, a hétvégén jön haza a Párom és itthon maradunk. Ti mentek valamerre?
De jó már 9 hetres vagy! Gyorsan elfog telni az a 6-7 hónap! Katácsonyt hol töltitek itt Mo-on?
Sziasztok! :)
Voltam tegnap UH-n és a doki szerint, aki nézett 9 hetes vagyok és július 18-ra írt ki.
Hiába mondtam a pontos dátumot, amikor a Párom itthon volt Olaszországból és előtte csak 1,5 hónappal, akkor is azt mondta, hogy nagyság alapján a Baba 9 hetes és nem 7! Na mindegy, majd jön, amikor jönnie kell. Amirával is január 30-ra voltam kiírva, hiába tudtam ott is pontosan, hogy mikor foganhatott meg.. Persze nekem lett igazam, február 25-én született, Nála is majdnem egy hónapot tévedtek!
A lényeg, hogy örülök és már alig várom, hogy kiderüljön, hogy Kisfiú vagy Kislány?!
Már nézegettem a testvérbabakocsikat :)
Most megyek Amit altatni, mert már nagyon nyűgi!! :0
Nem sokan írtok mostanában, biztos a karácsonyi készülődés miatt. :(
Na, majd később benézek.
Vajon Manócskáék még egyben vannak?
Eddig kb 4-5napot végig jósólgattam mára meg megszünt!A frász kap már el hogy tényleg mikor lesz meg de már nagyon várom!!:)))Nórát 27-re vártam és aznap már elis indultak a fájások és 28 reggelére lett meg!Remélem ha a testvérek összetartanak akkor Ádám is beindul holnap és kiváncsi lesz a nagy világra!!:)
Hogy érzed magad? Van már valami előjel? Nem tudom milyen érzés lehet a kiírt időpont elött egy nappal. Én 22.-re voltam kiírva és 18.-án lett meg a babám de ekkor még nem izgultam egyáltalán, ha úgy lett volna mint most nálad tuti végigizgultam volna az elöttelevő napot.
:)) Viccesben volt már egy hete is!!A feje a lába között az az a vádlia között volt!! :))
Köszi hogy drukkoltok nagyon sok türelmet és erőt ad pedig van családom de mégis jó az ember szívének hogy vannak itt is barátai!!:))
Szépen megnött a pocid. Olyan hihetetlen hogy ott egy kis emberke van:-) Ahogy néztem a pocid elképzeltem hogy milyen pózban lehet most benne a kis manó:-)
Szia!
Megy a drukk,szerintem hétvégén mentek,nem fog tovább várakoztatni! :)
Szorítok,kitartás,minden rendben lessz,ne aggódj!
Poci fotó még az egyben lévő Manócskától!
Igen, nagyon örül Neki! És természetesen most is reménykedik benne, hogy fia lesz.. :)
És az apuka tudja már hogy kétszeres apuka lesz?
Szia!
Nagyon szépen köszönöm Neked is!
Hát, hétfőn megyek UH-ra, akkor majd elválik mennyi idős.
Mivel a Párom nem sűrűn jár haza, ezért nem nehéz kiszámolni! :D Vagy szeptember közepe vagy október vége felé hozhattuk össze a kis manót.. :)
Tényleg, akkor lehetünk egy idősek is, tök jó!
Köszönöm szépen a gratulációkat Ibuska, Dalária és MissUrsula! :)
Voltaire mikorra vagy kiirva?
gratula mindenkinek Voltaire ikrek hát nem semmi
További ajánlott fórumok: