Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Hát esténként mellettünk alszik el aztán beteszem a kiságyába és reggel 8-9ig alszik. Balázs ha nagyon fáradt akkor szopizás közbe alszik el, ha meg nem akkor meg csak ha már nem megy a tv, mert egy szobába van velünk.
Ursula mizus veled? Olyan ritkán nézel be hozzánk! Hány hetes is vagy?
És sikerült? Mondjuk én szeretem mikor velem alszik, csak azóta többször kell cicizni.
Voltaire most olvastam a naplódat tényleg ikreid lesznek? volt már másnak is a családodban? Gratula hozzájuk, nem semmi hogy alig 1,5 év alatt nagycsaládos leszel :D
Köszönjük a gratulációt!! Néztem naplódba hogy Zoli baba mellettetek alszik és próbálod a kiságyába visszaszoktatni. Ezen mi is átestünk csak Balázs kisebb volt.
Larissa Balázsának boldog 11. hófordulót kívánunk!
Szilvi megcsinálam a babapiskótás finomságot, nagyon fincsi volt:-)
Igen, igen Boldog Szülinapot Nórának! Bár Manócska már elég rég nézett fel hozzánk.
Manócska Nórájának nagyon boldog születésnapot kívánunk itt is! :)
Zolika van hogy egyszer de van mikor kétszer alszik egy nap. Nincs napirendje. Gratula Balinak az első fogacskához! Mi most szenvedünk a 7.-kel:-(
Képzeljétek végre kibújt Balázs első fogacskája!!!
Szia!
Hát Balázs már jó két hónapja átszokott a napi egyszeri alvásra. Délután 2-3 körül szokott aludni egy órát van hogy többet. Hogy van Zoli baba?
:) Hát nagyobb,mint a többi 2 éves :)
Igen,nagyon finom volt! :)
Sziasztok!
Voltunk ma 2 éves tanácsadáson,meg oltást is kapott.Képzeljétek 14 kiló és 99 centi! :) Jó nagyfiú! :)
Larissa Balázs hányszor alszik nappal?
Szrencsi milyen rég írt már, ja és Manócska is!
Szilvi ilyan nagyfui már Roli! Ha ne mtudnám hogy 2 éves és csak a képeket nézném akkor azt mondanám hogy olyan 3-4 éves:-)
Én is néztem a tortát, nagyon jó lett. Finom is volt? Balázsnak az első szülinapjára én csinálok majd gyümölcsös túrótortát, remélem ízelni fog neki.
Szia!
Köszi!Igen tényleg nagyon jól sikerült,mindenkinek nagyon tetszett/tetszik,mert még mai napig kapok visszajelzéseket róla :)
Ja!Bocsi,azt elfelejtettem írni,hogy én vagyok az eggyik lelkes naplóolvasód Szilvi.Csak hogy tudd hol láttam a szupi tortát.
Tényleg nagyon szép lett Rolcsi tortája:-)
Szia!
Veresegyházán Gombai cukrászdából.
[link]
Igen nagyon finom volt és tényleg nagyon szép is lett.Elötte néztünk neten pár képek más cukikból,de azok olyan gagyik voltak.
Sziaszok!
Szilvi!Melyik cukrászdából rendeltétek a kisfiadnak a tortát,nagyon nagyon szép lett szerintem!Finom volt?
Ugye Márknak 30-án lesz a születésnapja és szeretnék én is valami tuti designos tortát neki.Tavaly katicás tortája volt,kinézetre nem volt annyira szép,de isteni volt.
Nagyon-nagyon boldog születésnapot a kisfiadnak.Márkom 30-án lesz 2éves.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! :)
Hát sajnos az mert hiába próbálkoztam minden teával homeos bogyóval ,nem lett több tejem!3 nap alatt el ment!:s
Bencével is így jártam csak nála legalább 3 hós koráig ment a szopi....
Rolinak nagyon sok boldog szülinapot!:)
Szilvi: Rolcsi fiacskádnak Boldog 2. születésnapot erőben, egézségben!
Én is remélem hogy minden rendben lesz! Nem is tudtam hogy tápszeres a pici.
Sziasztok!
Hétvégén gondolom mindenki a családdal volt!Hát én se nagyon jöttem,épp csak be kukk!
A gyerekek hol el vannak hol üvöltenek!Néha meg lepődöm magamon milyen jól bírom:p
ma megyünk a gyerek orvoshoz tápit kell íratni,meg Bencének kell beutalót kérni mert 4.-én viszem szív uh-ra remélem mindent rendben találnak!:)
További ajánlott fórumok: