Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök hogy bekerültem másodszorra is a naplóba de egy kis helyesbités van 4150gr lett Ádám :)) Láttam hogy Nóra adatához nem volt írva súly ő pedig 3350gr és 50cm!!!:))
Szia Manócska!
Gratulálok még egyszer a gyönyörű kisfiadhoz, aki nem is olyan KISfiú :D
Néztem a közös képet és nagyon aranyos!!
Én is gátvédelemmel szültem a kislányomat, de én nagyon örültem, hogy így történt, amíg a többi anyuka ülni alig bírt jó ideig utána, én mintha nem is szültem volna, úgy ment minden, mint azelőtt.
Jó egészséget Nektek és kellemes Ünnepeket!!!
Sziasztok!!
A naplómba leírtam mindent és tettem is ki tegnapi képet de igyekszem még csinálgatni képeket!!:)
Az előző szülésem szinte terv szerint haladt hogy hozzá tudjak szokni a fájdalomhoz legalábbis úgy érzem hogy igy volt!Most csak a fájdalom és sokkal nehezebb lett a vége!!A gátvédelem miatt nagyon kemény volt!
Szia! :)
Már nagyon vártunk ám,és várjuk a beszámolót,képet a kistesóról! :)
Majd irj ha lesz időd,hogy hogy vagytok stb!
Sziasztok!
Ma hazaengedtek a kórházból!!!Nagyon szépen köszönöm hogy szurkoltatok értünk millió puszi érte!!Igyeszem jelentkezgetni ahogy időm engedi!!
Puszim nektek!
Sziasztok!
Holnap jön haza a Párom, lehet, hogy jó ideig nem fogok jelentkezni, valószínűleg ameddig itt lesz..
Ha addig nem írnék, akkor Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Nektek és a Gyerkőcöknek is!!! :D
Sziasztok!
Alakformálás a téma??? Akkor csatlakozok :) bár én nem sokàra inkább gömb alakù leszek :))) Donival a hasam egyáltalán nem repedt, csak kicsit az aldalam és a hátsóm, de már az is halványodik rendesen... Viszont most.. Hajaj jaj! Parázok rendesen :)))
én is kaptam egy tök modern taposó gépet anyóspajtitól, de kb. Mióta pozitivat teszteltem nem használtam :(
de majd most.. :(
Én nagyon rákattantam,bár nekem egyszerűbb van,de ha lesz rá keret akkor nagyon szeretnék olyat ami komolyabb és kimegy oldalra,na az aztán a tuti megmozgató taposó. :)
Nekem mikor tavasszal elkezdtem tényleg keményen ez sokat segitett abban,hogy nyaralásra elérjem amit kitűztem magamnak(persze elötte ugyanugy Rékáztam).
Jaj,de jó neked!
Kipróbáltam de nekem az valahogy nem tetszett,egyenlőre ezt elég keménynek tartom ,ha ezt megszokom akkor majd váltok.
hétfőtől péntekig,hétvégenként nem,mert az a családé.
Én ugye 2x20 perc 3perc belsőcomb,10perc has és 45 percet taposok utána.De ez változo,van mikor csak egy 20perceset csinálok+has+taposás.Az utobbi az amit nem hagyok ki egyáltalán.
Már rég elétrem a kívánt súlyt, mostmár a súlytartásért, feszesítésért, izmosodásért csinálom, na meg azért mert nagyon megszerettem. Én heti 3 alkalommal szoktam egy órát. Te?
Én most a legújabb 2009-re tornázok, nagyon kemény, ez a legnehezebb!
Szerintem is igy a jó egyébként. :)
Napi 20perces blokkokra,de csak a comb,fenék, és has(abból csak az első 10percet).A 3 perc belsőcombot meg a47 perceséből szoktam megcsinálni.
Még akkor Te is csinálod?Elérted már amit szerettél volna?
Nina be is írtam:-)
Szilvi: Én is akkor szoktam tornázni ha Zolika alszik, tőle sosem vettem el az időt ilyesmire. Melyik Rékáta tornázol?
Szia!
:) Muszáj volt.
Akkor tornázok mikor Roli alszik,ebéd után(csak Ő ebédel :) ),nem akarom elvenni anya "hülyesége" miatt Tőle az együtt töltött időt. :)
Rekongem paprikakrémmel bekenem a combom,fenekem,csipőm és betekerem magamam fóliával 1-2órára