Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szilvia, egyre vagányabb és merészebb frizkóid vannak :) Nagyon jól áll! Én nem vagyok ilyen beválalós sajnos, marad a hosszú haj a frufruval :)
Manócska, kitartás! Szuper anyuci vagy!!
Sziasztok!
Mostanában rég voltam,azaz csak beleolvastam a fórumba,de a naplóitokat olvastam igy képben vagyok! :)
Kellemes délutánt mindenkinek
Sziasztok!
B.U.É.K.!!!:)
Nem nagyon volt időm az elmúlt párnapban gép elé ülni.
Voltaire:Hát igen, most nagyon hideg van, örülök ha a boltig eltudom úgy tologatni a babakocsit, hogy nemfagy rá a kezem:)
Sziasztok!
Dominak boldog hófordulót kivánunk! :)
És kellemes napot Mindenkinek!
Sziasztok!!
Nagyon rég voltam már itt!!!Remélem délután lesz időm visszaolvasgatni egy kicsikét!
Üdv az újjaknak bár én is új vagyok nekik!!Ma már egyedül leszek a két kis csöppséggel para van de meglátjuk hogy hogy alakulgat a napom!!
Addig is puszi!!
Sziasztok lányok!!!
B.U.É.K mindenkinek!
Most, hogy már minen vissza áll a régi kerék vágásban, nemkell rohangálni bevásárolni, meg csaláűdozni, már én is ujra aktív tag leszek!
Üdv az ujaknak!
Dóry! Örülök, hogy te is csatlakoztál végre hozzánk :D Ahogy elmézem az időjárást, már csak tavasszal tudunk majd sétálni :S
Sziasztok!
Üdv minden újnak!:)
Hogy vagytok?Remélem senki nem beteg...
Mi jól vagyunk,és sajnos vissza zökkentünk a régi kerékvágásba is...:(
sziasztok!
köszönöm szépen, hát ebben a hónapban bizti nem, ugyanis megjött a mensim a 15. napon :S
vagyis még lehet ebben a hónapban, csak nem ebben a ciklusban.nah majd írok holnap, most megyünk apucijelölttel aludni :)
sziasztok!
20 éves vagyok babát tervezünk párommal,ő 34 éves. 3 hónapja próbálkozunk, bízom benne,h jan.12-én egy két csíkos tesztet tarthatok a kezemben.
mindenkinek buék!!!! :)