Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szia! Gratula a babához!És üdv köztünk! Nálunk ugyan tervezett volt a baba nekünk volt egyéb más nehéz körülmény. Pont amikor terhes lettem akkor költöztem páromhoz aki a szüleivel lakott. Az anyja enyhén szólva is megnehezítette az életünket, aztán inkább elmenekültünk albérletbe mert saját lakásra egyenlőre nem telik. Most meg ha lehet még nehezebb helyzetbe vagyunk, de nem akarok senkit a problémáimmal untatni.
A lényeg hogy Balázs ad nekünk erőt mindenhez meg hogy mi itt vagyunk egymásnak, bár most apa külön van tőlünk egy időre sajnos a munka miatt.
Szóval a lényeg hogy bármit meg lehet oldani ha igazán akarjátok és egy gyereket rengeteg örömöt és boldogságot fog hozni nektek. :)))
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt is és a kismama-világban is. Illetve már tudom egy ideje, hogy babát várok de nem tudtuk volna megtartani, én június óta nem találok állást ,apuka pedig pont akkor vesztette el amikor teherbe estem. Védekeztünk és soha nem kerültünk ilyen helyzetbe. Szóval fájó szívvel de elkezdtük a megszakítás procedúráját ami nagyon nem olcsó és meggyötri az embert. Eljött a tegnapi nap, amikor bementünk a kórházba, hogy megbeszéljük a pontos dátumot. Az első UH vizsgálat alapján még üres volt a petezsák, véreztem és görcsöltem, azt mondta a doki még nagyon pici és gyenge. Tegnap pedig megvizsgált egy másik doktor aki azt mondta a pici már tapintásra is sokkal nagyobb mint 12 hetes. A kedvesem és én ledöbbentünk! Elküldtek UH-ra ahol szintén másik doki volt és Ő azt mondta, hogy 13 hét 6 napos és nem érti az előző UH felvétel eredményét. Kétségbe estünk mert pont elterveztük, hogy nyár végére megoldjuk a lakás problémát -mindketten kaptunk munkát- és csak előre nézünk majd! Szóval aztán vissza a vizsgálóba, ahol mondták,hogy diagnosztikai hiba lehet, és ez a kisbaba egészséges és barátkozzunk meg a gondolattal, hogy megfog születni. Le kellett ülnöm, a Kedvesem állt velem szembe és láttam, hogy kisimul az arca. A doki elkezdett beszélni, hogy 24 hétig megszakítják, de csak akkor ha károsodott vagy én vagyok beteg, meg hogy rálehet fogni, hogy "számolási hiba"...stb de ezeknek már csak a foszlányait hallottam. Kimentünk a váróba és folytak a könnyeim, még most sem tudom, hogy bánat vagy örömkönnyek voltak-e... Persze elmondták,hogy az már sokkal rizikósabb rám nézve és a jövőbeni gyermekvállalásomra is ha még most is ragaszkodom a beavatkozáshoz. Szóval szélnek eresztettek minket és mondták, hogy nyugodjunk meg és telefonáljak a dokinak a továbbiak miatt. Kedves és én leültünk a kórházbüféjébe és azt mondta, hogy látszik az arcomon a nyugalom és én is láttam rajta. Most épp logisztikázzuk a jövőt ugyanis július 28-ra határozták meg a szülés időpontját. A Kedves 35 éves szóval van élettapasztalata és most munkát is kapott 1 hete, szóval biztos boldogok leszünk, én most Anyukámmal és az ő élettársával élek, és Anya még nem tudja, hogy megfog születni a picúr. Azóta nem beszél velem mióta elmondtam neki, hogy terhes vagyok és megszakítjuk. Nem szereti a páromat, igazából senkit nem szeret csak azt aki címlapfiú, gazdag és van autója. Szeretném ha az Anyukám megbékélne vele és nem dobna ki rögtön itthonról...:/
Az pedig, hogy én Anyuka leszek azért ijesztő mert nem is készültem, vagyis mindig is szerettem volna az lenni de hát most... korom miatt nem aggódom mert 22 vagyok és családomban sokan szültek ennyi idősen... csak hát az a fránya pénz, lakás stb... ma járok utána a támogatásoknak és hogy egyáltalán kapok-e valami ilyesmit , mert ugyanis pályakezdő, friss diplomás vagyok és eddig minden ilyenből kiestem.
Ezt most jó volt kiírni magamból:)
Szép napot mindenkinek!
Larissa: Zolika még nem lépeget, most ott tartunk hogy szépen áll egyedül hosszabb ideig.
Szilvi: Én is abban reményledem hohgy késöbb jobban fogják érdekelni az ilyen járékok. Rolit mikor kezdte el érdekelni? A tanulószékkek szokott járszani?
Manócska: Nagyon szépen növöget Ádám! Mi is az első 3 hónapban havi egy kilókat híztunk.
Vigyázunk,már nagyon nagyon rég volt beteg,de most elkapott valamit. :(
De már jvünk kifelé belőle.
Igen ilyenkor még meglátszik késöbb már nem annyira
Ne legyetek betegek!!!Vigyi magatokra!!:)
Növögettünk és tényleg nem jók már azok a ruhák amik a múlthéten még simán feljöttek!!:)Sokat számít még az az 1cm is!!
Szia!
Mi kicsit betegen,de jól vagyunk.
Az tényleg nem semmi,rohamos nő!Roli is igy nőtt,nem győztünk váltogatni a ruhaméreteket. :)
Sziasztok!
Jöttem egy kicsikét dicsekedni ma voltunk tanácsadáson és Ádám 5120gr vagyis kereken (kicsit több mint kereken és picivel több mint egy hósan) 1kgt hízott, és 54cmről 57cmt nőtt!!:)))Tényleg nagy legényke, és jó a falókája!!
Nem sokára jövök és remélem jól vagytok!?
Bali szokott játszani a tanuló kutyussal, amikor énekel a kutya akkor táncikál rá, de igazából annyira őt se köti le mint vártam.
Bali azt szereti amikor szépen összerakom egy helyre a játékait, észre veszi és gyorsan mindent szétrámol és úgy örül neki.
Zolika már lépeget egyedül? Bali még csak mist kezd, már 2-3at szokott lépni.
Igen ízlett neki egy teljes szeletet megevett belőle. Hát nagyon sok játékához hozzá se nyúl, ilyen pl a tanuló kutyus. Bali játszik vele?
A kedvence a tanuló autó, mióta megvan csak ez érdekli, semmi mással nem játszik. Ja, meg a bödönnel szokott játszani mostanában.
Hát ugye Bali 29-én éjjel született, és csak 2-án mehettünk haza úgyhogy az első szilveszterünket a kórházban töltöttük, alvással. :)
Ízlett Zolikának a torta? Néztem milyen szupi ajándékokat kapott, örült mindennek? Minden játékával szokott játszani vagy van amit jobban szeret?
Igen nagyon fincsi volt:-)
Én is kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.
Szia!
Nagyon nagyon guszta volt a torája,nyami,biztos nagyon finom is volt! :)
Édesek vagytok ahogy nézitek a tüzijátékot! :)
Kiváncsi vagyok mit fog szólni a szombati bulihoz ahol sokan is lesztek,meg ujabb torta ajándék stb... :)